- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
ay inşallah ondwndır ama sol tarafıma yatınca karnım ağrımaya başlıyor bebek orda diye mi scabaMaşallah uykun derin o zamankarın ağrısı belki idrara sıkıştığında dur csnım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay inşallah ondwndır ama sol tarafıma yatınca karnım ağrımaya başlıyor bebek orda diye mi scabaMaşallah uykun derin o zamankarın ağrısı belki idrara sıkıştığında dur csnım
Canım ben kullanmıştım akıntı fitili ama hamile değildim aynı dediğin gibi sabah tortulari düşüyordu öyle olması gerekiyormuş doktor sabah görürsün demişti bişey dicem ya benimde hamile kaldigimdan beri kokusuz ama yapışkan sümük gibi akıntım var doktoruma hiç soylemedim olabilir hamilelikte falan dedim kendi kendime söylemem gerekir mi tuvaletimi falan rahat yapıyorum çünkü hiç bir sikintim yokKızlar doktor fitil vermişti. Akıntım var diye. 3 taneydi dün gece sonuncuyu kullandım . Kullanınca En az 1saat yattım. Ama lavaboda klozete erimiş şekilde düşüyordu onun bi faydası olur mu bana ? Eriyip yok olması gerekmiyor muydu.
Aminn saol teyzesiii inşallah hepsi sağlıkla gelsinMaşallah canım gözün aydınsağlıkla gelsin minik
![]()
ya var ya sitede neredeyse tek kız diyen sendin. gerçekten kızsa iyi reklamını yaparım benEvet kız nubu düz
Ayy mutlaka bildir bakalım buda mi hurafebulantı işi hç belli olmuyor ki brnim 2 hafta bilr sürmedi bulantım ama kız hissediyorum, bildiririrm![]()
Hahahaha bebeğin duruşu çok yanıltıcı ama ne tam dik ne de tam düzya var ya sitede neredeyse tek kız diyen sendin. gerçekten kızsa iyi reklamını yaparım ben![]()
Canım resmen ölümüne diyet yaptım ama beni stres bitirdi hastanede yattığım için çocuklarımı çok özlüyordum bana diyet yemekleri geliyordu zorluyordum yiyemiyordum bileYaa hamilelikte nasıl kilo verdiniz cidden tebrikler. Hadi ilk aylar belki mümkün ama sona doğru bebeğin ağırlığı arttıkça sanki ölüm diyeti yapsak bile kilo veremiycez gibi düşünüyodum ben
Benim de bulantım 5 gün falan sürdü ama erkek hissediyorumAyy mutlaka bildir bakalım buda mi hurafe![]()
Yaaaa kıyamaaam . Aman öyle olacağına az az alalım kilo. Yeter ki stresli geçmesin hiçbirimizinCanım resmen ölümüne diyet yaptım ama beni stres bitirdi hastanede yattığım için çocuklarımı çok özlüyordum bana diyet yemekleri geliyordu zorluyordum yiyemiyordum bile
Ayy ne güzel 5 güncükkkBenim de bulantım 5 gün falan sürdü ama erkek hissediyorum![]()
Kesinlikle öyle canım dikkatli beslenince çok almıyorsun şu an beslenme koçu yakın arkadaşım var onunla ilerliyorum ilk 3ay kg almamalıydım şimdiden sonra 10kg alman normal dedi doğuma kadar tabiYaaaa kıyamaaam . Aman öyle olacağına az az alalım kilo. Yeter ki stresli geçmesin hiçbirimizin
Günaydın.Bende kalkıyorum artıkgünaydın, bugün kendimi daha da hamile hissederek uyandım. Çünkü geceleri lavabo ihtiyacım için kalkmaya başkadım artıık
Gönlüm kız diyor ama sağlıklı gelsin de Rabbim noksanlık vermesin ilk bebek ne olursa olsun fark etmez bizim içinAyy ne güzel 5 güncükkkhadi bakalım Allah gönlünce nasip etsin
![]()
Erkeğe benzettim ben canım. Ay benimde geçen pazartesi 11+3 çıktı ultrasonum normalde 10+3 tü diyorum acaba yanlış mı yazdılarBu da bebemeee var mı bana da tahmin dr benzetti sadece sizler ne düşünüyorsunuz,12+2yim ama 13+4 çıktı usg de,bu ölçümler her hafta bile girsek oynuyor farklı usglerde ama erken döllenmeydi benim 2-3gün zaten
ben seninkinide kız.hissediyorum. Ama benim hissettklerimin hep tersi çıkıyorBenim de bulantım 5 gün falan sürdü ama erkek hissediyorum![]()
kafası erkeğe benziyoBu da bebemeee var mı bana da tahmin dr benzetti sadece sizler ne düşünüyorsunuz,12+2yim ama 13+4 çıktı usg de,bu ölçümler her hafta bile girsek oynuyor farklı usglerde ama erken döllenmeydi benim 2-3gün zaten
Bende diyetisyen eşliğinde ilerliyorum canım. ilk 6 ay eğer bebeğin gelişimi de iyi olursa kilo vereceğiz, son 3 ayda kontrollü kilo alacağz dedi. listeye uymaya çalışıyorum baya umarım dediği gibi olurKesinlikle öyle canım dikkatli beslenince çok almıyorsun şu an beslenme koçu yakın arkadaşım var onunla ilerliyorum ilk 3ay kg almamalıydım şimdiden sonra 10kg alman normal dedi doğuma kadar tabi
Hahahah bakalım belki haftaya söylerben seninkinide kız.hissediyorum. Ama benim hissettklerimin hep tersi çıkıyor![]()