2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kizlar yaaa iyi akşamlar :) Biz bugün bayağı gezdik ama türbeler camiler tarihi eserler çarşılar falan güzeldi lakiinn yemek yemeye gelince sıkıntı yaşadik..arabayı park ettiğimiz yer ile yemek yiyecek buldugumiz yer arasında bayağı mesafe varmış bizde bilmiyorduk ve bayağı yürümüş olduk bir saatten fazladir yani sonra ben bir korktum bebişe bir şey olmuş mudur diye

Bende kesinlikle ekmek yiyemiyorum tiksindim.sende sudan tiksinmissin demek ki
Normalde de çok su icmezdim hamileligimde hiç içemez oldum suyun tadı değişti . Allahtan ekmekten değil kız açlıktan ölürdüm çok ekmek yerim ben

Bı ağrın sizin yoktur inş canım bebisinde iyidir biraz dinlenerek dolaş ben çıktığımda çabuk yoruldugum için ara ara oturuyorum

Evet bu kadar kolay aslındaNe kadar içebiliyorsun,suyu zorla da olsa içmek lazım ama.
Günde 7 8 bardak ortalama ebe de komposto yap iç bir şekilde suyu tüket demişti yarın yapacagim erik vardı dolabımda erik kompostosu öyle içerim bol bol inş

Yok çok şükür ağrım yok sadece sırt ağrısı oldu ama hafif şimdi evimize gidiyoruz ayaklarımı biraz havaya kaldırdım uzattım yani

Ben hergün yürüyorum nerdeyse hiçbir şey olmaz ne olacak yaHatta hamile olduğumu bilmeden önce reglim gecikti herhalde diye düşünürken bir ay boyunca açık havada kmlerce koşup kmlerce bisiklet sürdüm benRahat ol sen

Günde 7 8 bardak ortalama ebe de komposto yap iç bir şekilde suyu tüket demişti yarın yapacagim erik vardı dolabımda erik kompostosu öyle içerim bol bol inş
Sade içemiyorsan biraz limon veya sevdiğin meyvelerden alkali su yapıp farklı aromalarda içmeyi deneyebilirsin

Boğa diyerken ilk dedikleri bu oluyor yemeklerine düşkün oluyor..hiç benimle alakası yokzayıf biriyim
Belki yükselenin daha baskın ben de çok anlamıyorum bu işlerden çaktırma yukselenimi de bilmiyorum

Oh çok şükür bende de yürüdüğüm de nefes tıkanıklığı oluyordu normalde şu an öyle bir şey kalmadı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…