2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Oğlum bu sene ilkokula başladı pek arkadaş gibi olmayacaklar ne yazık ki benimdr kardeşimle aramda 8 yaş var ne zamanki 20 li yaşlara geldik o zaman anlaşmaya başladık
Bnim oğlum orta 2 ye başladı
Arkadas gbi değilde abi gbi olacak inşallh,

kardeşiyle ilgılenecek, bna yardımcı olacak, bakkala, sağa sola gitmk, getir götür yapmak, kardeşini oyalamak, grekırse sallamak, kndi tostunu, banyosunu kendisi yapmak gibi gibi..
Bna bazı kolaylıklar ve rahatlıklar şeklınde hayal edıyorum ama bakalım neler yaşıcam

Kızlar 13. Haftadayım ara sıra kasık ağrılarım oluyor suana kadar hıc yoktu bu normal mi? Başına gelen var mı internette 13. Haftada oluyor diyor ama sizede bi sormak istedim

Boğa diyerken ilk dedikleri bu oluyor yemeklerine düşkün oluyor..hiç benimle alakası yokzayıf biriyim
Fiziksel özelliği yükselen burç verir benim kendi burcum yengeç yengeçler de balık etli kısa boylu olur ama ben kısa değilim ve zayıfım yükselenden dolayı bu da yükselen uyuma göre bakılır gibi gibi şeyler aslında çok derin sadece güneş burcuna göre bakılmıyor

Yok çok şiddetli değil ama hissedilir bişey geliyo gidiyo bugun aksam üstü başladı oturup kalkarken falan hissediyorum daha çok
Canım dinlenince geçen ağrılardan korkmamalısın demişti bana bir doktor. Şiddetli de değilmiş bence burada herkes yaşıyor benim kasıklarım da gün içinde mutlaka bir tarafı ağrıyor dinlenince geçiyor o yüzden önemsemiyorum rahmimiz büyüyor bebiş büyüyor ister istemez gerilme oluyor orada

Teşekkür ederimmm içimi rahatlattın

Aynen dediğim gibi yani bir tek burç diğil ya güzelce okuyub araştırmak lazım ve ya benim gibi boş vermek burcları

Aynen dediğim gibi yani bir tek burç diğil ya güzelce okuyub araştırmak lazım ve ya benim gibi boş vermek burcları
Zaten doğum haritası çok geniş, açılar çok önemli ama şöyle söyleyeyim hayattaki yolunu bulabileceğin bir rehber aynı zamanda. Ben mesleğimi dahi doğum haritama göre seçtim ve o yüzden mesleğimde çok mutluyum aynı şekilde ev alma zamanımıza kadar ya da herhangi ciddi karar verme öncesi mutlaka açılar vsye göre karar veririm. Aynı şekilde bebeğim de doğduktan sonra neye yönlendireceğime ve neye yatkın olduğuna haritasına göre karar vereceğim. Mutlu olacağı adımlar atsın isterim

evet olabilir ben duymuştum birkaç ay regl döneminde sancısını hissedebiliyormuşuz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…