2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Belki yükselenin daha baskın ben de çok anlamıyorum bu işlerden çaktırma yukselenimi de bilmiyorum
İşte ondan diyorum inanmıyorum bir defa böyle araştırmak istedim burçları anladımki bir tek burçla alakalı diğil çok karışık her şeyOndan bizim bebişlerimiz nasıl olucak o bize bağlı

İşte ondan diyorum inanmıyorum bir defa böyle araştırmak istedim burçları anladımki bir tek burçla alakalı diğil çok karışık her şeyOndan bizim bebişlerimiz nasıl olucak o bize bağlı
Hayırlı evlat olsunlar ben severken karnımı okşayarak güzel kalpli bebeğim iyi huylu bebeğim diye seviyorum bence kelimeler çok önemli o beni hissediyor ben de ona güzel şeyler hissettirmeye uğraşıyorum

Doğumlarınız nasıl oldu rahat geçmiştir inş. Kaçıncı haftadaydı doğumlar? Doğuma kadar herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Nelere dikkat ederek geçirdiniz gebeliği?
Çok soru sordum kusura bakmayın, benim de previa olma ihtimalim var, o yüzden soruyorum :) cevaplayabilirseniz çok sevinirim :)

Hayırlı evlat olsunlar ben severken karnımı okşayarak güzel kalpli bebeğim iyi huylu bebeğim diye seviyorum bence kelimeler çok önemli o beni hissediyor ben de ona güzel şeyler hissettirmeye uğraşıyorum
AminAy ben neden konuşmuyorumki hep dedim hamile kalayım çok konuşucam ama ne oldu bana bilmiyorum..acaba di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…