İşte ondan diyorum inanmıyorum bir defa böyle araştırmak istedim burçları anladımki bir tek burçla alakalı diğil çok karışık her şeyOndan bizim bebişlerimiz nasıl olucak o bize bağlı
İşte ondan diyorum inanmıyorum bir defa böyle araştırmak istedim burçları anladımki bir tek burçla alakalı diğil çok karışık her şeyOndan bizim bebişlerimiz nasıl olucak o bize bağlı
Hayırlı evlat olsunlar ben severken karnımı okşayarak güzel kalpli bebeğim iyi huylu bebeğim diye seviyorum bence kelimeler çok önemli o beni hissediyor ben de ona güzel şeyler hissettirmeye uğraşıyorum
Kızlar plasenta previa 2kez geçirdim bi tanesi marjinaldi yani rahim ağzını tam kapatmıyordur diğer hamileliğimde plasentam rahim ağzını tam kapatıyordu ve detaylı usg de konuldu tam tanısı dikkat edersem yukarı çıkabilir dedi dr ben bunun için prof ve perinatolojiye gidiyordum yüksek riskli gebeydim,doktorların hepsi 20.haftadan önce tanı konulamaz plasenta yer değişikliği yapabilir önceki haftalarda dediker ama şu bi gerçekti ben 13 ve 16 haftalarda da gittiğimde plasenta hep aşağıda yerleşimdeydi yani tanı konulmasada erken haftalarda belli etti kendini,yüksek ihtimalle çıkar bolca dinlenin zaten tam kapatmıyorsa çıkıyor yukarı
Doğumlarınız nasıl oldu rahat geçmiştir inş. Kaçıncı haftadaydı doğumlar? Doğuma kadar herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Nelere dikkat ederek geçirdiniz gebeliği?
Çok soru sordum kusura bakmayın, benim de previa olma ihtimalim var, o yüzden soruyorum :) cevaplayabilirseniz çok sevinirim :)
Hayırlı evlat olsunlar ben severken karnımı okşayarak güzel kalpli bebeğim iyi huylu bebeğim diye seviyorum bence kelimeler çok önemli o beni hissediyor ben de ona güzel şeyler hissettirmeye uğraşıyorum
Evet cnm 13+1 de öğrendik erkek ikinci haytam geliyor ilk çocuğumuzda erkek, ama oğlum başından beri erkek erkek bebek o deyip duruyordu hissediyorlar galıba
Oğlum bu sene ilkokula başladı pek arkadaş gibi olmayacaklar ne yazık ki benimdr kardeşimle aramda 8 yaş var ne zamanki 20 li yaşlara geldik o zaman anlaşmaya başladık