çok teşekkür ederim çok sağolunMerhaba Selçuk arslan benim oğlumu 10. Haftada tahmin etmişti çok da iyi bir Dr şimdi muayenehane açmış onu önerebilirim bu konuda çok iyi olduğu söylenirdi. Ya da biraz daha ekonomik olsun der iseniz a life hastanesi Oskar Öğüten. O da çok iyidir. Sağlıklı güzel haberler
Kulağa hoş geliyorKızlar İlay ismi nasıl sizce ? Şu sıralarda moda isimlerdenmiş. Eşim bulmuş ilk hoşuma gitmemişti ama eşimin ve benim isminin ilk iki harflerinin birleşiminden oluşuyor diye artık hoşuma gidiyor
İlayda duymuştum ama bunu hiç duymamıştım. Kulağa hoş geliyorKızlar İlay ismi nasıl sizce ? Şu sıralarda moda isimlerdenmiş. Eşim bulmuş ilk hoşuma gitmemişti ama eşimin ve benim isminin ilk iki harflerinin birleşiminden oluşuyor diye artık hoşuma gidiyor
Ülkenin ay ışığı gibi bir anlamı varmış . Ülkenin güzeli gibi de bir anlamı varmış ama güzel kısmını ismin neresinden çıkarmışlar onu anlamadımKulağa hoş geliyoranlamı var mı başka
Benim arkadaşım hamile o koyacak bu ismi. Bence çok güzelKızlar İlay ismi nasıl sizce ? Şu sıralarda moda isimlerdenmiş. Eşim bulmuş ilk hoşuma gitmemişti ama eşimin ve benim isminin ilk iki harflerinin birleşiminden oluşuyor diye artık hoşuma gidiyor
Aslında mantıklı. Kısa süreli kullanılacak beşik ve oto koltuğu . Bazı insanlar istemiyor eski kullanılmışı. Sen sorun etmezsen güzel teklifKızlar bi konuda fikrinizi alıcam . Bebeklerin bu ilk aylar kullanıp sonra hiç işe yaramayacak olan eşyalarıyla ilgili düşünceniz nelerdir? Benim görümcem bizdekileri vereyim gayet yeni hepsi dedi. Zaten görümcemin çocuğu da şuan daha 3 yaşında. Uzun süre olmadı alalı . Ve gerçekten görümcem kalitesiz şey de almaz yani o konuda güvenirim . Kendisi de çocuk doktoru olduğu için çocuğun tüm sağlığını vs de düşünerek almıştır her şeyi eminim . Anne yanı beşiği ve oto koltuğunun fotoğrafını gönderdi mesela bizdekiler bunlar incelemek isterseniz diye. Bi böyle yeni alayım çocuğuma ne gerek var kullanılmış şeye diyorum. Bir de çok uzun süreli kullanmayacağı şeyler olduğu için o parayla çocuğun başka bir ihtiyacını alırım diye düşünüyorum.
Ben etrafımda duymamıştım hiç. Popülermiş zaten şu sıralaerBenim arkadaşım hamile o koyacak bu ismi. Bence çok güzel
Yaa evet yeni alalım bende isterim ama devir gerçekten o değil ki . Bir de 1 sene sonra onları nereye koycam diye düşüncmAslında mantıklı. Kısa süreli kullanılacak beşik ve oto koltuğu . Bazı insanlar istemiyor eski kullanılmışı. Sen sorun etmezsen güzel teklifbeşiği en fazla 2 sene kadar kullanıp bebeğine direk yatak alırsınız sonra mesela.
Olabilir tabi.neden olmasın.Kızlar bi konuda fikrinizi alıcam . Bebeklerin bu ilk aylar kullanıp sonra hiç işe yaramayacak olan eşyalarıyla ilgili düşünceniz nelerdir? Benim görümcem bizdekileri vereyim gayet yeni hepsi dedi. Zaten görümcemin çocuğu da şuan daha 3 yaşında. Uzun süre olmadı alalı . Ve gerçekten görümcem kalitesiz şey de almaz yani o konuda güvenirim . Kendisi de çocuk doktoru olduğu için çocuğun tüm sağlığını vs de düşünerek almıştır her şeyi eminim . Anne yanı beşiği ve oto koltuğunun fotoğrafını gönderdi mesela bizdekiler bunlar incelemek isterseniz diye. Bi böyle yeni alayım çocuğuma ne gerek var kullanılmış şeye diyorum. Bir de çok uzun süreli kullanmayacağı şeyler olduğu için o parayla çocuğun başka bir ihtiyacını alırım diye düşünüyorum.
Valla temizse yeniyse gayet güzel teklif. Dediğin gibi 1-2 sene sonra onları napıcaz 2. Bebek için saklanır belki ama ben 4-5 yıl düşünmem 2.yi o kadar uzun süre de nerede saklayacağım ev depo gibi olsun da istemem .Yaa evet yeni alalım bende isterim ama devir gerçekten o değil ki . Bir de 1 sene sonra onları nereye koycam diye düşüncmeskimiş şeyler de değil zaten verecekleri. Mesela bebek arabasını teklif etmiyorum hiç, baya eskidi dedi kendisi . Gereksiz kasıntı olmaya gerek yok sanırım bu konuda dimi . Görümcemin eşyasına mı kaldım gibi
Baya eski bir doktor yaşıda var çok fazla tecrübesi mevcut, bir dünya doktor denedim yine döndüm dolaştım kendi doktoruma gittimVaaaov helal olsun vallasağlıkla gelsin canım tebrik ederim
Söylerken güzel sesleniyorKızlar İlay ismi nasıl sizce ? Şu sıralarda moda isimlerdenmiş. Eşim bulmuş ilk hoşuma gitmemişti ama eşimin ve benim isminin ilk iki harflerinin birleşiminden oluşuyor diye artık hoşuma gidiyor
Aynen canım çok mantıklı . Bak attığı şeyler şunlarValla temizse yeniyse gayet güzel teklif. Dediğin gibi 1-2 sene sonra onları napıcaz 2. Bebek için saklanır belki ama ben 4-5 yıl düşünmem 2.yi o kadar uzun süre de nerede saklayacağım ev depo gibi olsun da istemem .o oto koltuğu da muhtemelen bebek en fazla 1 yaşına kadar olanlar var ya onlardandır 3 yaşındaki çocuğu kullanmadığını göre . 1 sene sonra onu da değiştircen Çocuk sığmadığı için en azından işine yarayanları seçip alabilirsin içinden başka şeçenekler varsa.
Oto koltuğu benim görümcemde olsaydı koşarak alırdımKızlar bi konuda fikrinizi alıcam . Bebeklerin bu ilk aylar kullanıp sonra hiç işe yaramayacak olan eşyalarıyla ilgili düşünceniz nelerdir? Benim görümcem bizdekileri vereyim gayet yeni hepsi dedi. Zaten görümcemin çocuğu da şuan daha 3 yaşında. Uzun süre olmadı alalı . Ve gerçekten görümcem kalitesiz şey de almaz yani o konuda güvenirim . Kendisi de çocuk doktoru olduğu için çocuğun tüm sağlığını vs de düşünerek almıştır her şeyi eminim . Anne yanı beşiği ve oto koltuğunun fotoğrafını gönderdi mesela bizdekiler bunlar incelemek isterseniz diye. Bi böyle yeni alayım çocuğuma ne gerek var kullanılmış şeye diyorum. Bir de çok uzun süreli kullanmayacağı şeyler olduğu için o parayla çocuğun başka bir ihtiyacını alırım diye düşünüyorum.
Bende yengemden alacağım çünkü bebeklere büyüyünce ihtiyaç kalmayacak bir de ben ikişer ikişer alacağım o nedenle yengemden en son Alışveriş yapmadan kalanların listesini tapıp bakacağım olanları almayacağımKızlar bi konuda fikrinizi alıcam . Bebeklerin bu ilk aylar kullanıp sonra hiç işe yaramayacak olan eşyalarıyla ilgili düşünceniz nelerdir? Benim görümcem bizdekileri vereyim gayet yeni hepsi dedi. Zaten görümcemin çocuğu da şuan daha 3 yaşında. Uzun süre olmadı alalı . Ve gerçekten görümcem kalitesiz şey de almaz yani o konuda güvenirim . Kendisi de çocuk doktoru olduğu için çocuğun tüm sağlığını vs de düşünerek almıştır her şeyi eminim . Anne yanı beşiği ve oto koltuğunun fotoğrafını gönderdi mesela bizdekiler bunlar incelemek isterseniz diye. Bi böyle yeni alayım çocuğuma ne gerek var kullanılmış şeye diyorum. Bir de çok uzun süreli kullanmayacağı şeyler olduğu için o parayla çocuğun başka bir ihtiyacını alırım diye düşünüyorum.
cok guzel cok hosgeliyor kulağa :)Kızlar İlay ismi nasıl sizce ? Şu sıralarda moda isimlerdenmiş. Eşim bulmuş ilk hoşuma gitmemişti ama eşimin ve benim isminin ilk iki harflerinin birleşiminden oluşuyor diye artık hoşuma gidiyor
Evet çok mantıklı. Her şey gerçekten çok pahalı çünkü ve bebek eşyaları da kısa süreli kullanılacak şeyler hep .. bunlara vereceğim parayla çocuğun 1 yıllık bez ihtiyacını bedavaya getiririm gibiBende yengemden alacağım çünkü bebeklere büyüyünce ihtiyaç kalmayacak bir de ben ikişer ikişer alacağım o nedenle yengemden en son Alışveriş yapmadan kalanların listesini tapıp bakacağım olanları almayacağım
Beşik de küçüklerdenmiş ikisini de en fazla 1 sene kullanır.Aynen canım çok mantıklı . Bak attığı şeyler şunlar
baby plus Safe Side Anne Yanı Beşiği - Kahverengi - ebebek
baby plus Safe Side Anne Yanı Beşiği - Kahverengi uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Oto koltuğu da bu. Dediğin gibi 0-12 ay yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?