2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
çok teşekkür ederim çok sağolun

Kızlar bi konuda fikrinizi alıcam . Bebeklerin bu ilk aylar kullanıp sonra hiç işe yaramayacak olan eşyalarıyla ilgili düşünceniz nelerdir? Benim görümcem bizdekileri vereyim gayet yeni hepsi dedi. Zaten görümcemin çocuğu da şuan daha 3 yaşında. Uzun süre olmadı alalı . Ve gerçekten görümcem kalitesiz şey de almaz yani o konuda güvenirim . Kendisi de çocuk doktoru olduğu için çocuğun tüm sağlığını vs de düşünerek almıştır her şeyi eminim . Anne yanı beşiği ve oto koltuğunun fotoğrafını gönderdi mesela bizdekiler bunlar incelemek isterseniz diye. Bi böyle yeni alayım çocuğuma ne gerek var kullanılmış şeye diyorum. Bir de çok uzun süreli kullanmayacağı şeyler olduğu için o parayla çocuğun başka bir ihtiyacını alırım diye düşünüyorum.

Aslında mantıklı. Kısa süreli kullanılacak beşik ve oto koltuğu . Bazı insanlar istemiyor eski kullanılmışı. Sen sorun etmezsen güzel teklif beşiği en fazla 2 sene kadar kullanıp bebeğine direk yatak alırsınız sonra mesela.

Yaa evet yeni alalım bende isterim ama devir gerçekten o değil ki . Bir de 1 sene sonra onları nereye koycam diye düşüncm eskimiş şeyler de değil zaten verecekleri. Mesela bebek arabasını teklif etmiyorum hiç, baya eskidi dedi kendisi . Gereksiz kasıntı olmaya gerek yok sanırım bu konuda dimi . Görümcemin eşyasına mı kaldım gibi

Olabilir tabi.neden olmasın.

Valla temizse yeniyse gayet güzel teklif. Dediğin gibi 1-2 sene sonra onları napıcaz 2. Bebek için saklanır belki ama ben 4-5 yıl düşünmem 2.yi o kadar uzun süre de nerede saklayacağım ev depo gibi olsun da istemem . o oto koltuğu da muhtemelen bebek en fazla 1 yaşına kadar olanlar var ya onlardandır 3 yaşındaki çocuğu kullanmadığına göre . 1 sene sonra onu da değiştircen Çocuk sığmadığı için en azından işine yarayanları seçip alabilirsin içinden başka seçenekler varsa.

Son düzenleme:
Aynen canım çok mantıklı . Bak attığı şeyler şunlar

Oto koltuğu da bu. Dediğin gibi 0-12 ay yazıyor.

Eklentiler

• f4148866-88d1-4291-9aa1-17284df38dc7.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 38
Oto koltuğu benim görümcemde olsaydı koşarak alırdımçünkü gerçekten çok az kullanıcaz.

Bende yengemden alacağım çünkü bebeklere büyüyünce ihtiyaç kalmayacak bir de ben ikişer ikişer alacağım o nedenle yengemden en son Alışveriş yapmadan kalanların listesini tapıp bakacağım olanları almayacağım

Kızlar İlay ismi nasıl sizce ? Şu sıralarda moda isimlerdenmiş. Eşim bulmuş ilk hoşuma gitmemişti ama eşimin ve benim isminin ilk iki harflerinin birleşiminden oluşuyor diye artık hoşuma gidiyor
cok guzel cok hosgeliyor kulağa :)

Evet çok mantıklı. Her şey gerçekten çok pahalı çünkü ve bebek eşyaları da kısa süreli kullanılacak şeyler hep .. bunlara vereceğim parayla çocuğun 1 yıllık bez ihtiyacını bedavaya getiririm gibi

Niqu yaaa hahaha gel birlikte kullanalım

Beşik de küçüklerdenmiş ikisini de en fazla 1 sene kullanır. sen 1 sene sonraki eksiklerine odaklan. Ben mesela Montessori Çocuk yataklarını çok beğeniyorum beşikten sonra direk ona geçicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…