- 16 Mart 2022
- 3.536
- 3.363
- 83
- 33
Kız ne güzel işte sempatik esprili kayınvalidem varmışayy böyle konuşunca aklıma bir anım geldi. Bi kere kv falan hep beraber dışarı çıktık gezmeye. Eve gelince ben direkt zaten elimi yıkadım sonra salata yapıyordum . Kv geldi annecim elini yıkadın dimi dedi. Ee heralde anne dışardan geldik dedim. Neyse sonra eşim o sırada çilek yicekti. Tam çileği aldı ‘ elini yıkadın dimi’ dedim djdjdjdk kv bi güldü. Ah annen çenesini tutamaz hiç dedi kendini biliyor da
İşte güle güle laf sokar meselaKız ne güzel işte sempatik esprili kayınvalidem varmış
ben zaten öyle sevmeyin falan diyemem ama değişik bir his annem anlatırdı mesela hep sizi biri kucağımdan alınca kalkıp dövesim gelirdi diyeKuzucum empati yapacaksın. Bence bunda desteğe gerek yokyani düşünsene mesela kardeşinin çocuğu olduğunda gelin hanım aaa yok kimse almasın dese ne kadar kırıcı. Mikroplu muyum ben dersin tabiki ilk zamanlar çok fazla almaz kimse . Ya da ne bileyim öpmez .. öpse de elinden yanağından öpmez. Bunlara dikkat etmeyenleri mecbur uyarırsın ama onun dışında bir çocuğun büyük aile tarafından da sevilmesi , değer görmesi inanki o çocuk için en sağlıklı olanı zaten . Ee sen aman benim çocuğuma yaklaşmayın dersen kim sevcek bu çocuğu
Bundan ben de korkuyorum . Hemen öyle kucağa almak sevmek isteyecek insanlar var etrafımda napıcam bilmiyorum. O zaman birkaç akrabam sinir olacak arkamdan konuşacak şimdiden buna hazırlıyorum kendimiay annelerden de değil de gerçekten ne kadar eşimiz dolayısıyla akraba olurlarsa olsunlar, insana yabancı geliyorlar maalesefBenim kv de dünya iyisi ama bir şeye ufak bir yorumda bulunsun sinir oluyorum gerçi ben annemde bunu yapsa sinir olurum herkes sussun ben en iyisni blirim modundayım hep aşxösiaçdmvkfldmfmvlclfld Görümcelerm helee düşman başına durmadan laf sokma çabaları vardı en başta baktılar takmıyorum iyi geçinmeye çalışıyolar artık. Ben zaten kıskanç biriyim çocuğumun elden ele dolaşmasına nasıl katlanırım inanın bilmiyorum, kendi tarafım dahi olsa çocuğu çekip alasım gelir destek mi alsam
O kıskançlık çok normal canım olmayan yoktur bence. Annelik duygusu devreye giriyor sonuçtaben zaten öyle sevmeyin falan diyemem ama değişik bir his annem anlatırdı mesela hep sizi biri kucağımdan alınca kalkıp dövesim gelirdi diyekücük ablam sonradan itiraf ett meseka siz aldığınızda bile kıskanıyodum diye bizde biraz kıskançlık var yaklaşmayın diyemem kimsenin elinden de alamam ben öylw uyaracak yapım da yok zaten amaa işte kıskançlığı baltalamam laxım
Gelin kv toprağından olur derlerİşte güle güle laf sokar meselabende kendisine çekmişim gerçi. Gülerek her şeyi alttan alttan söylerim
bizimkiler yeni doğmuş bebeği uyurken alıp seviyolarBundan ben de korkuyorum . Hemen öyle kucağa almak sevmek isteyecek insanlar var etrafımda napıcam bilmiyorum. O zaman birkaç akrabam sinir olacak arkamdan konuşacak şimdiden buna hazırlıyorum kendimi
Benimde öyle oluyor migren gibi ağrıyor ölüyorum uyumak istiyorum o an ama uyuyamıyorum bol bol su için susuluktan ağrıyor başınız oda göze vuruyorHiç göz problemi yaşayanınız var mı? Benim bugün aşırı başım ağrıyordu birden gözlerime vurdu ağrısı.
ya su da içiyorum aslında zorlayarak ama gözlerimi açamıyorum o ağrı girince çok değişik bir ağrıBenimde öyle oluyor migren gibi ağrıyor ölüyorum uyumak istiyorum o an ama uyuyamıyorum bol bol su için susuluktan ağrıyor başınız oda göze vuruyor
ilk başlarda çocuk sesi falan çok algılamıyor, uyanmaz yani ablamlardan biliyorumm ama iptal edebilirsiniz de ilerde işinize gelirBen ilk 40 gün özellikle aileler dışında kimse gelsin istemiyorum . Ama eminim gelen de olacaktır. O yüzden kendini bilmeyen insan çok, aşağıdan zile falan basarlar çocuk korkmasın zili iptal edelim dicem eşime bakalım k.edersePeynirdomates O Oylesinwbirisii
Bende onu düşünüyorum ya bebeği nasıl başkasına vereceğim kv nin her söylediği batacak o zaman bana aşırı geriliyorum doğum zamanımi düşününce benim kendi annemde anne gibi değil pek ben doğumuna gelemem yikayamam korkarım diyo ne yapacağım bilmiyorumay annelerden de değil de gerçekten ne kadar eşimiz dolayısıyla akraba olurlarsa olsunlar, insana yabancı geliyorlar maalesefBenim kv de dünya iyisi ama bir şeye ufak bir yorumda bulunsun sinir oluyorum gerçi ben annemde bunu yapsa sinir olurum herkes sussun ben en iyisni blirim modundayım hep aşxösiaçdmvkfldmfmvlclfld Görümcelerm helee düşman başına durmadan laf sokma çabaları vardı en başta baktılar takmıyorum iyi geçinmeye çalışıyolar artık. Ben zaten kıskanç biriyim çocuğumun elden ele dolaşmasına nasıl katlanırım inanın bilmiyorum, kendi tarafım dahi olsa çocuğu çekip alasım gelir destek mi alsam
Canım bebeğin ruhu duymucak zaten ama bunu eşime çaktırmadan kabul ettirmenin yolu builk başlarda çocuk sesi falan çok algılamıyor, uyanmaz yani ablamlardan biliyorumm ama iptal edebilirsiniz de ilerde işinize gelirbenim bebe uykudan bana çekerse zil sesini bile duymaz zaten Benimkiler ilk 40 günü bırak ilk 3 ay cok sık gelir
Bunu da yapmasınlar ama ya uyumuş yeni doğan bebek de uyandırılmaz sevmek içinbizimkiler yeni doğmuş bebeği uyurken alıp seviyolarkendi annemler dahillll
Aç kalmamak su içmek karanlık odaya geçmek iyi geliyor o an beni apranaxtan başka birşey kesmiyor normalde ama bebiş olunca parol almaya bile çekiniyorum şakaklara nane yağı sürmekte iyi geliyormuşya su da içiyorum aslında zorlayarak ama gözlerimi açamıyorum o ağrı girince çok değişik bir ağrı
Gelmek isteyen zil falan dinlemez .Ben ilk 40 gün özellikle aileler dışında kimse gelsin istemiyorum . Ama eminim gelen de olacaktır. O yüzden kendini bilmeyen insan çok, aşağıdan zile falan basarlar çocuk korkmasın zili iptal edelim dicem eşime bakalım k.edersePeynirdomates O Oylesinwbirisii
Ah ah gelinler olarak çok çektikBende onu düşünüyorum ya bebeği nasıl başkasına vereceğim kv nin her söylediği batacak o zaman bana aşırı geriliyorum doğum zamanımi düşününce benim kendi annemde anne gibi değil pek ben doğumuna gelemem yikayamam korkarım diyo ne yapacağım bilmiyorum
nane yağını deniym bakalım teşekkürşer canım bende parol dahi.içmiyorum korkudanAç kalmamak su içmek karanlık odaya geçmek iyi geliyor o an beni apranaxtan başka birşey kesmiyor normalde ama bebiş olunca parol almaya bile çekiniyorum şakaklara nane yağı sürmekte iyi geliyormuş
Eee çocuk uyanmasın diye telefon da sessizde ya sonuçtaGelmek isteyen zil falan dinlemez .Telefonla arar açın kapıyı der
Baska sehirdeler artık bakalım ne olacak o zaman lohusalık cinnet zamanı oluyor zatenAh ah gelinler olarak çok çektikİlk birkaç ay dayancaz artık sonra onlarda sıkılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?