2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kız ne güzel işte sempatik esprili kayınvalidem varmış

ben zaten öyle sevmeyin falan diyemem ama değişik bir his annem anlatırdı mesela hep sizi biri kucağımdan alınca kalkıp dövesim gelirdi diye kücük ablam sonradan itiraf ett meseka siz aldığınızda bile kıskanıyodum diye bizde biraz kıskançlık var yaklaşmayın diyemem kimsenin elinden de alamam ben öylw uyaracak yapım da yok zaten amaa işte kıskançlığı baltalamam laxım

Bundan ben de korkuyorum . Hemen öyle kucağa almak sevmek isteyecek insanlar var etrafımda napıcam bilmiyorum. O zaman birkaç akrabam sinir olacak arkamdan konuşacak şimdiden buna hazırlıyorum kendimi

O kıskançlık çok normal canım olmayan yoktur bence. Annelik duygusu devreye giriyor sonuçta

Bundan ben de korkuyorum . Hemen öyle kucağa almak sevmek isteyecek insanlar var etrafımda napıcam bilmiyorum. O zaman birkaç akrabam sinir olacak arkamdan konuşacak şimdiden buna hazırlıyorum kendimi
bizimkiler yeni doğmuş bebeği uyurken alıp seviyolar kendi annemler dahillll

ilk başlarda çocuk sesi falan çok algılamıyor, uyanmaz yani ablamlardan biliyorumm ama iptal edebilirsiniz de ilerde işinize gelir benim bebe uykudan bana çekerse zil sesini bile duymaz zaten Benimkiler ilk 40 günü bırak ilk 3 ay cok sık gelir

Bende onu düşünüyorum ya bebeği nasıl başkasına vereceğim kv nin her söylediği batacak o zaman bana aşırı geriliyorum doğum zamanımi düşününce benim kendi annemde anne gibi değil pek ben doğumuna gelemem yikayamam korkarım diyo ne yapacağım bilmiyorum

Canım bebeğin ruhu duymucak zaten ama bunu eşime çaktırmadan kabul ettirmenin yolu bu çocuk bir kere irkilirse zil sesinden çok büyük sıkıntı derim hem böylelikle kv falan habersiz gelemez

ya su da içiyorum aslında zorlayarak ama gözlerimi açamıyorum o ağrı girince çok değişik bir ağrı
Aç kalmamak su içmek karanlık odaya geçmek iyi geliyor o an beni apranaxtan başka birşey kesmiyor normalde ama bebiş olunca parol almaya bile çekiniyorum şakaklara nane yağı sürmekte iyi geliyormuş

Ah ah gelinler olarak çok çektik İlk birkaç ay dayancaz artık sonra onlarda sıkılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…