- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Aaa aynıyızBeşik de küçüklerdenmiş ikisini de en fazla 1 sene kullanır.sen 1 sene sonraki eksiklerine odaklan. Ben mesela Montessori Çocuk yataklarını çok beğeniyorum beşikten sonra direk ona geçicem
Tabiki de bakarsın içine sinenlere alırsın bunda kötü bir şey tabiki yok benim içinde mantıklı olan o dediğin gibi cebime kalan parayla temel ihtiyaçlarını daha fazla stoklamış olurum bir de onları nerede ömür boyu saklicaz hepsi yer kaplayan şeyler öyle ufak tefek değiller yani hadi birini soktun bir yere onca eşyayı nereye sokacağızEvet çok mantıklı. Her şey gerçekten çok pahalı çünkü ve bebek eşyaları da kısa süreli kullanılacak şeyler hep .. bunlara vereceğim parayla çocuğun 1 yıllık bez ihtiyacını bedavaya getiririm gibi
Niqu yaaa hahaha gel birlikte kullanalım
İkizlerde bir de çarpı iki fiyat olacak her şeyBende yengemden alacağım çünkü bebeklere büyüyünce ihtiyaç kalmayacak bir de ben ikişer ikişer alacağım o nedenle yengemden en son Alışveriş yapmadan kalanların listesini tapıp bakacağım olanları almayacağım
Evet o yüzden nerden kısarsam bebişlerin temel ihtiyaçlarına artı olur bizim için iyi olurİkizlerde bir de çarpı iki fiyat olacak her şey
Çok doğru diyorsun canım . Arada benim gelin görümce damarım tutuyo heralde . Niye çocuğum kullanılmış eşyalarla büyüsün gibi ..Tabiki de bakarsın içine sinenlere alırsın bunda kötü bir şey tabiki yok benim içinde mantıklı olan o dediğin gibi cebime kalan parayla temel ihtiyaçlarını daha fazla stoklamış olurum bir de onları nerede ömür boyu saklicaz hepsi yer kaplayan şeyler öyle ufak tefek değiller yani hadi birini soktun bir yere onca eşyayı nereye sokacağızzaten yengemdekilerde bir yerde atılacak ya da ihtiyacı olanlara gidecekti bizi beklediler olursa bize vermek için çok şükür bende hamile kalınca hemen onları sahiplendim
Bence gayet kullanılabilir ben emzik biberon hariç herşeyini kullanabilirim bu devirde bebek eşyaları inanılmaz pahalı çok çabuk büyüyorlar temizledikten sonra çoğu şey ikinci el bile alınabilir bu maddiyatlada alakalı değil israf içinde önemli bir adımKızlar bi konuda fikrinizi alıcam . Bebeklerin bu ilk aylar kullanıp sonra hiç işe yaramayacak olan eşyalarıyla ilgili düşünceniz nelerdir? Benim görümcem bizdekileri vereyim gayet yeni hepsi dedi. Zaten görümcemin çocuğu da şuan daha 3 yaşında. Uzun süre olmadı alalı . Ve gerçekten görümcem kalitesiz şey de almaz yani o konuda güvenirim . Kendisi de çocuk doktoru olduğu için çocuğun tüm sağlığını vs de düşünerek almıştır her şeyi eminim . Anne yanı beşiği ve oto koltuğunun fotoğrafını gönderdi mesela bizdekiler bunlar incelemek isterseniz diye. Bi böyle yeni alayım çocuğuma ne gerek var kullanılmış şeye diyorum. Bir de çok uzun süreli kullanmayacağı şeyler olduğu için o parayla çocuğun başka bir ihtiyacını alırım diye düşünüyorum.
Evet çok doğru . Ve bebeklerimizin ihtiyacı da hiç bitmeyecek sonuçta . Böylelikle olmayan şeylere odaklanırız direktBence gayet kullanılabilir ben emzik biberon hariç herşeyini kullanabilirim bu devirde bebek eşyaları inanılmaz pahalı çok çabuk büyüyorlar temizledikten sonra çoğu şey ikinci el bile alınabilir bu maddiyatlada alakalı değil israf içinde önemli bir adım
Çok çabuk büyüyorlar biz görümcemlerle kendi kıyafetlerimizi de öyle yapıyoruz birbirimize gittigimizde giymediklerimizi değiştiriyoruz bebek kıyafetlerini falan hep saklıyorlar inşallah bende onlardan almayı düşünüyorum beşikler falan çok pahalı bir sürü eksta masraf çıkıyor zaten nerden kıssak kardırEvet çok doğru . Ve bebeklerimizin ihtiyacı da hiç bitmeyecek sonuçta . Böylelikle olmayan şeylere odaklanırız direkt
Hiç bilmiyorum kuzum valla ama 2 yaştan önce yatamaz gibi geliyorPeynirdomates canım bu montessorilerde ne zamandan itibaren yatabiliyor bilgin var mı ? Mesela 6-7 aylık bebeği koyunca yandaki korkuluklara tutup kendini atmaya çalışır mı acep gerçi yerden yatak
İlayın anlamı da çok güzel ben instada bir reelsde denk gelmiştimKızlar İlay ismi nasıl sizce ? Şu sıralarda moda isimlerdenmiş. Eşim bulmuş ilk hoşuma gitmemişti ama eşimin ve benim isminin ilk iki harflerinin birleşiminden oluşuyor diye artık hoşuma gidiyor
Kız o bana da arada oluyor bişey yapmıyolar bana ama görümce değil mi işte modundayım kaynanam da öyle. Hep annemden kalan kodlamalar bunlarÇok doğru diyorsun canım . Arada benim gelin görümce damarım tutuyo heralde . Niye çocuğum kullanılmış eşyalarla büyüsün gibi ..Çok sağolun yorumlar için
Evet çok mantıklı. Her şey gerçekten çok pahalı çünkü ve bebek eşyaları da kısa süreli kullanılacak şeyler hep .. bunlara vereceğim parayla çocuğun 1 yıllık bez ihtiyacını bedavaya getiririm gibi
Niqu yaaa hahaha gel birlikte kullanalım
Ayyy vallahi sen bensinKız o bana da arada oluyor bişey yapmıyolar bana ama görümce değil mi işte modundayım kaynanam da öyle. Hep annemden kalan kodlamalar bunlar
ay annelerden de değil de gerçekten ne kadar eşimiz dolayısıyla akraba olurlarsa olsunlar, insana yabancı geliyorlar maalesefAyyy vallahi sen bensinkızın bir şey yaptığı da yok zaten bizden uzakta yaşıyor. Ama işte görümce lafı yetiyo kayınvalidem de Allah var iyi birisi ama arada fazla yorum yapıp müdahale etmeye çalışıyor o sinirimi bozuyor. Gerçi aynı şeyi annem söylese batmaz öyle de bi durum var annem sağolsun kayınvalide öfkesiyle büyüdüğüm için böyle diye düşünüyorum bende. Kadın ağzıyla kuş tutsa bile yaranamaz
Aaaa benim de öyle kv de her şeye çok yorum yapar her konuda bir fikri vardır . Sormadan çok akıl verir ama iyidir hiçbişeye zararı olmaz . Görümcelerim de öyle hiç karışmazlar. Ama dediğin gibi annemin yaşanmış hikayeleriyle büyüdüm o yüzden içim almıyorAyyy vallahi sen bensinkızın bir şey yaptığı da yok zaten bizden uzakta yaşıyor. Ama işte görümce lafı yetiyo kayınvalidem de Allah var iyi birisi ama arada fazla yorum yapıp müdahale etmeye çalışıyor o sinirimi bozuyor. Gerçi aynı şeyi annem söylese batmaz öyle de bi durum var annem sağolsun kayınvalide öfkesiyle büyüdüğüm için böyle diye düşünüyorum bende. Kadın ağzıyla kuş tutsa bile yaranamaz
Kuzucum empati yapacaksın. Bence bunda desteğe gerek yokay annelerden de değil de gerçekten ne kadar eşimiz dolayısıyla akraba olurlarsa olsunlar, insana yabancı geliyorlar maalesefBenim kv de dünya iyisi ama bir şeye ufak bir yorumda bulunsun sinir oluyorum gerçi ben annemde bunu yapsa sinir olurum herkes sussun ben en iyisni blirim modundayım hep aşxösiaçdmvkfldmfmvlclfld Görümcelerm helee düşman başına durmadan laf sokma çabaları vardı en başta baktılar takmıyorum iyi geçinmeye çalışıyolar artık. Ben zaten kıskanç biriyim çocuğumun elden ele dolaşmasına nasıl katlanırım inanın bilmiyorum, kendi tarafım dahi olsa çocuğu çekip alasım gelir destek mi alsam
Benim ara ara baş ağrım gözlerime vuruyor ama karanlıkta gözlerimi dinlendiriyorum hafifliyor uyuyunca geçiyor ancak ilaç almıyorum alsam da parol falan fayda etmez o ağrımaHiç göz problemi yaşayanınız var mı? Benim bugün aşırı başım ağrıyordu birden gözlerime vurdu ağrısı.
Aaaa benim de öyle kv de her şeye çok yorum yapar her konuda bir fikri vardır . Sormadan çok akıl verir ama iyidir hiçbişeye zararı olmaz . Görümcelerim de öyle hiç karışmazlar. Ama dediğin gibi annemin yaşanmış hikayeleriyle büyüdüm o yüzden içim almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?