2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Beşik de küçüklerdenmiş ikisini de en fazla 1 sene kullanır. sen 1 sene sonraki eksiklerine odaklan. Ben mesela Montessori Çocuk yataklarını çok beğeniyorum beşikten sonra direk ona geçicem
Aaa aynıyız ben de şimdi odasını yaparken montessori alayım direkt o şekilde hazırlayalım diyorum

Tabiki de bakarsın içine sinenlere alırsın bunda kötü bir şey tabiki yok benim içinde mantıklı olan o dediğin gibi cebime kalan parayla temel ihtiyaçlarını daha fazla stoklamış olurum bir de onları nerede ömür boyu saklicaz hepsi yer kaplayan şeyler öyle ufak tefek değiller yani hadi birini soktun bir yere onca eşyayı nereye sokacağız zaten yengemdekilerde bir yerde atılacak ya da ihtiyacı olanlara gidecekti bizi beklediler olursa bize vermek için çok şükür bende hamile kalınca hemen onları sahiplendim

İkizlerde bir de çarpı iki fiyat olacak her şey

Çok doğru diyorsun canım . Arada benim gelin görümce damarım tutuyo heralde . Niye çocuğum kullanılmış eşyalarla büyüsün gibi .. Çok sağolun yorumlar için

Peynirdomates canım bu montessorilerde ne zamandan itibaren yatabiliyor bilgin var mı ? Mesela 6-7 aylık bebeği koyunca yandaki korkuluklara tutup kendini atmaya çalışır mı acep gerçi yerden yatak

Bence gayet kullanılabilir ben emzik biberon hariç herşeyini kullanabilirim bu devirde bebek eşyaları inanılmaz pahalı çok çabuk büyüyorlar temizledikten sonra çoğu şey ikinci el bile alınabilir bu maddiyatlada alakalı değil israf içinde önemli bir adım

Evet çok doğru . Ve bebeklerimizin ihtiyacı da hiç bitmeyecek sonuçta . Böylelikle olmayan şeylere odaklanırız direkt

Evet çok doğru . Ve bebeklerimizin ihtiyacı da hiç bitmeyecek sonuçta . Böylelikle olmayan şeylere odaklanırız direkt
Çok çabuk büyüyorlar biz görümcemlerle kendi kıyafetlerimizi de öyle yapıyoruz birbirimize gittigimizde giymediklerimizi değiştiriyoruz bebek kıyafetlerini falan hep saklıyorlar inşallah bende onlardan almayı düşünüyorum beşikler falan çok pahalı bir sürü eksta masraf çıkıyor zaten nerden kıssak kardır

Peynirdomates canım bu montessorilerde ne zamandan itibaren yatabiliyor bilgin var mı ? Mesela 6-7 aylık bebeği koyunca yandaki korkuluklara tutup kendini atmaya çalışır mı acep gerçi yerden yatak
Hiç bilmiyorum kuzum valla ama 2 yaştan önce yatamaz gibi geliyor 6-7 aylık yuvarlana yuvarlana düşer yerden yatak da olsa tecrübem de yokki bilemedim

Çok doğru diyorsun canım . Arada benim gelin görümce damarım tutuyo heralde . Niye çocuğum kullanılmış eşyalarla büyüsün gibi .. Çok sağolun yorumlar için
Kız o bana da arada oluyor bişey yapmıyolar bana ama görümce değil mi işte modundayım kaynanam da öyle. Hep annemden kalan kodlamalar bunlar

Benim öyle bir şansım yok malesef her şey sıfırdan alınacak

Kız o bana da arada oluyor bişey yapmıyolar bana ama görümce değil mi işte modundayım kaynanam da öyle. Hep annemden kalan kodlamalar bunlar
Ayyy vallahi sen bensin kızın bir şey yaptığı da yok zaten bizden uzakta yaşıyor. Ama işte görümce lafı yetiyo kayınvalidem de Allah var iyi birisi ama arada fazla yorum yapıp müdahale etmeye çalışıyor o sinirimi bozuyor. Gerçi aynı şeyi annem söylese batmaz öyle de bi durum var annem sağolsun kayınvalide öfkesiyle büyüdüğüm için böyle diye düşünüyorum bende. Kadın ağzıyla kuş tutsa bile yaranamaz

ay annelerden de değil de gerçekten ne kadar eşimiz dolayısıyla akraba olurlarsa olsunlar, insana yabancı geliyorlar maalesef Benim kv de dünya iyisi ama bir şeye ufak bir yorumda bulunsun sinir oluyorum gerçi ben annemde bunu yapsa sinir olurum herkes sussun ben en iyisni blirim modundayım hep aşxösiaçdmvkfldmfmvlclfld Görümcelerm helee düşman başına durmadan laf sokma çabaları vardı en başta baktılar takmıyorum iyi geçinmeye çalışıyolar artık. Ben zaten kıskanç biriyim çocuğumun elden ele dolaşmasına nasıl katlanırım inanın bilmiyorum, kendi tarafım dahi olsa çocuğu çekip alasım gelir destek mi alsam

Aaaa benim de öyle kv de her şeye çok yorum yapar her konuda bir fikri vardır . Sormadan çok akıl verir ama iyidir hiçbişeye zararı olmaz . Görümcelerim de öyle hiç karışmazlar. Ama dediğin gibi annemin yaşanmış hikayeleriyle büyüdüm o yüzden içim almıyor

Kuzucum empati yapacaksın. Bence bunda desteğe gerek yok yani düşünsene mesela kardeşinin çocuğu olduğunda gelin hanım aaa yok kimse almasın dese ne kadar kırıcı. Mikroplu muyum ben dersin tabiki ilk zamanlar çok fazla almaz kimse . Ya da ne bileyim öpmez .. öpse de elinden yanağından öpmez. Bunlara dikkat etmeyenleri mecbur uyarırsın ama onun dışında bir çocuğun büyük aile tarafından da sevilmesi , değer görmesi inanki o çocuk için en sağlıklı olanı zaten . Ee sen aman benim çocuğuma yaklaşmayın dersen kim sevcek bu çocuğu

Hiç göz problemi yaşayanınız var mı? Benim bugün aşırı başım ağrıyordu birden gözlerime vurdu ağrısı.
Benim ara ara baş ağrım gözlerime vuruyor ama karanlıkta gözlerimi dinlendiriyorum hafifliyor uyuyunca geçiyor ancak ilaç almıyorum alsam da parol falan fayda etmez o ağrıma

ayy böyle konuşunca aklıma bir anım geldi. Bi kere kv falan hep beraber dışarı çıktık gezmeye. Eve gelince ben direkt zaten elimi yıkadım sonra salata yapıyordum . Kv geldi annecim elini yıkadın dimi dedi. Ee heralde anne dışardan geldik dedim. Neyse sonra eşim o sırada çilek yicekti. Tam çileği aldı ‘ elini yıkadın dimi’ dedim djdjdjdk kv bi güldü. Ah annen çenesini tutamaz hiç dedi kendini biliyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…