2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ben uyarıcam herkesi ben artık bebekli biriyim her dakika müsait olamıyorum gelmeden en azından yarım saat önce dahi olsun haber verin diycem
Valla ben bazen k.etmek istemeyeceğimi düşünerek zili iptal etmek istiyorum aslında djsjsj telefonları da açmam . Ay duymamışım ay uyumuşum falan filan. Böylelikle k.ettiğim zaman gelmeyi öğrenir herkes

Kızlar hayırlı akşamlar, bende bazen aşırı vajina içi kaşıntı oluyor bir de akıntılarım çok. Doktora söyledim ama normal dedi, enfeksiyon falan mı yoksa sizde de oluyor mu ?

Valla ben bazen k.etmek istemeyeceğimi düşünerek zili iptal etmek istiyorum aslında djsjsj telefonları da açmam . Ay duymamışım ay uyumuşum falan filan. Böylelikle k.ettiğim zaman gelmeyi öğrenir herkes
Benim bebişi daha ilk günlerinde sevip öpecek olanlar kv görümce .onlar da başka şehirden gelecek haberli gelirler zaten. Öyle bir şansım yok zili telefonu duymadım demek gibi

Benim bebişi daha ilk günlerinde sevip öpecek olanlar kv görümce .onlar da başka şehirden gelecek haberli gelirler zaten. Öyle bir şansım yok zili telefonu duymadım demek gibi
Ayy bence bu sitede doğumdan sonra bir de birbirimize terapiler başlıcak gbi görünüyor

Kızlar hayırlı akşamlar, bende bazen aşırı vajina içi kaşıntı oluyor bir de akıntılarım çok. Doktora söyledim ama normal dedi, enfeksiyon falan mı yoksa sizde de oluyor mu ?
Akıntım çok fazlaydı kaşıntı yoktu ama doktor fitil verdi 3 gün kullandım. Akıntı hala var ama azaldı fitilden sonra artar mı bilmem.

Ayy bence bu sitede doğumdan sonra bir de birbirimize terapiler başlıcak gbi görünüyor
Hiç sorma zaten bu sitede takılanlar genelde böyle şeyleri sorun edenler, sözüm meclisten dışarı takıntılı kadınlar gamsız olmak varmış. Benim görümcem daha. 1haftalıkken kendisi kucağıma vermişti bebeğini eline de yakıştı diye. Ben tutmaya çekinmiştim hatta hemen bıraktım. annesine de kvsine de rahat rahat veriyordu kucaktan kucağa gezdi bebek ilk günlerinde. Hiç de bişey olmadı. artık burda doğumdan sonra içimizi dökeriz terapi olur bize

kaçıncı çocuğuydu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…