2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Amin Allah.Aynen öyle hala doktora giderken çok korkuyorum

yaşı küçük evkenmiş zaten hastaneye falan gtmedi mi eşi bi sperm falan verseydi
Şimdide küçük zaten ben 20 yaşında devlet yerinde çalışmaya başladım 12 sene hep çalıştım arkadaşlarım evlendi çocuk yaptı benim umrumda olmadı.Her şey yaptılar olmayınca olmuyor bazen ama ben ona iyi takviyeler teklif etdim kız inanmadı bana dedimki ilk gebeliğim o takviyelerle hamile kaldım elti olduğum için almadı kullanmadı inanmadı ben başka ne ede bilirim..demekki bizim kadar istemiyor

ay boşver iylik de yapsan yaranılmıyo bazılarına

ay oğlum olsa ve bana çok düşkün olsa asla eşine öyle yansıtmasını istemem ana kuzusu gibi Zaten bu zamanda bile çocuk evlendirmek zor bi 30 sene sonra evlendiremeyiz de kız böyle giderse.
Yok kız yeni nesil baksana erken evlenmeye başladı evlendikten sonra bizi satmasinlarda yemek yaptığımda eşim çok güzel olmuş der kayinpederimde ananın yaptığı bal yal gelir karının yaptığı yal bal gelir der o hesap eşler tatlı gelince bizi unutmasınlar

kpye diyemedn mi ben yal mı yapıyorum diye şaka şaka ama cidden yani yeni nesil eeken evleniyo bende erken evlendim dkdşsğslfl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…