2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben de koltukta falan uzanırken hep sırt üstüyüm . Bu 20. Haftadan sonra daha geçerliymiş. Şimdiden yavaş yavaş hazırlanmak lazımşu hamile yastıklarından almayı düşünüyorum ben de
Hamile yastıkları çok büyük emzirme yastıkları var ya yarım ay biçiminde o da bayağı iş görüyor hem doğumdan sonra da bebeğe kullanirsiniz

Benim 3 e yakın çıktı onu 2.5 istiyorum dedi yoksa ilaca başlanacak dedi varmi aranizda yaşayan
Canım ben varım. 3,25 çıkıyordu. Hamileliğimden beri ilaç kullanıyorum 1 küsüre düştü ilaca hala devam. 25 mg minik bi hap

Karnım büyük olmasa bile artık çok ayakta kalamıyorum yürüyemiyorum bel ağrılarım başlamış..hatda karnıma baskı oluyor eyilemiyorum..ben bu haldeyken çocuklu olanlar çalışanlar var nasıl duruyorlar..sanırım ben kilolu olmadığım için bel ağrıları beni zorlucak çok

Ben yakinlarimdan alıyorum da yakinlarima veriyorum da cocuk eşyaları eskimiyor ki ne gerek var zaten cocuk 2. Eli ayırt etmiyor ki büyüyünce zaten isteklerine ytisemeyecegiz

Evet canım taşınmayı düşündüğümüz evin çamaşır odası var ayrı olarak da depolama alanları için dolaplar da var o yüzden orası daha rahat olur gibi hem site içinde güvenliği var cocuk için park alanlari kum havuz vs 1 yaşına geldiginde onun için de daha iyi olur bakalım emlakçıyla iletişim halindeyiz hayırlısı olsun artık

Ben 20 sinde tekrar kan vereceğim düşmemişse başlatır sanırım bir sıkıntı olmasın da
İnşallah gerek kalmasın da canım düzenli ilaç kullanımıyla da hemen düşüyor ama sıkıntı olmaz

Kuzum eğilmemeye çalış bacaklarını kırıp çömelerek eğilmeye alış ileride hiç eğilmeyeceğiz kendini şimdiden alıştır

Canım çok mantıklı bence, senin düşüncen hakkında hayırlısı olsun
İnşallah canım teşekkür ederim. Bu arada dün gece prilam almayı unuttum ve bugün acilden yeni geliyorum serum aldım yine tüm gün kus kus artık mecbur gittim yani demem o ki bugünlerde mide bulantım geçti sanıyordum ama geçmemiş prilam iyi gelmeye başlamış

Kuzum eğilmemeye çalış bacaklarını kırıp çömelerek eğilmeye alış ileride hiç eğilmeyeceğiz kendini şimdiden alıştır
Sanırım ben alışmadığım bana garib geliyoreskiden kasık ağrılarımdan korkuyordum şimdi çok alıştım mesela şimdi bile kasıklarımda batmalar var bel ağrısı var..annem diyor alış artık büyüdükce daha çok zorlayacak seni sen diyor eskisi gibi olmak istiyorsun

ben prilam flaan kullanmıyorum kaç gndür yoktu bugün yine geldi Eşimde hasta oda srekli kusuyor salgın mı var hamilelikten mi anlamadım bende de bir baş ağrısı halsizlik başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…