2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
kız vallahi bide hamileyim hiç düşnmüyolar iyi mi diye ne yesem cıkarttım bugün baş ağrım ayrı bir boyutta geçti zaten reşimde artık gelmeyin dedi yani
Bilmiyorum ya evlilik yıl dönümü özel bir gün sonuçta birde pazar günü hamilelik zaten zor geçiyor insan evde eşine bile tahammül edemiyor bazen kayınvalideler kapatılsın

aşermedim de olsa yerdik
Ayva yersen gamzesi olurmuş bebeğin ayvaydi dimi o ama hamilelikte bol ayva yiyin bebek güzel olur diyorlar o kesin ayva ona eminim görüyormusun bı ayva dedim konu nerelere geldi benim bugün çenem düştü çocuğumu uyutmaya gidiyorum herkese hayırlı geceler bütün kv delerden eltilerden ve gorumcelerden kırıcı birşey soylediysem özür diliyorum herkesin önünde söz çok güzel bir kayınvalide olcam (Allah'ım inşallah hala kızdır bebek ) hep senin yüzünden içime kurt düşürdün

hadi hayırlı gecelrr evet ayva bol boll yycem ekim başında cıkar yazıyo internette az kaldııı. Ay napalım 2 oğlan da fena değil

Bende 5 yıl bekledim bebeğimi zor günlerdi inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız

Ben canım ben 13+5 reyim felaket 5.hafta başladı hız kesmeden devam ediyor benim resmen hayat kalitemi düşürüyor etkiledi. Depresyon gibi benim ki
Bende depresyona girdim artık dışarı çıkamıyorum yemek yiyemiyorum herşey kokuyor. 3 aylık ol bitecek dediler halen devam ediyor korkuyorum doğuma kadar devam edecek diye

Benim 3 e yakın çıktı onu 2.5 istiyorum dedi yoksa ilaca başlanacak dedi varmi aranizda yaşayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…