2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım çok geçmiş olsun bu mide bulantıları bizi mahvetti, bende yanı senin gibiyim. Prilam içmeme rağmen doktor emedur diye ilaç verdi onuda içmek istemiyorum. Şimdi nasılsın daha iyi oldun mu ?

Yok enfeksiyon varsa eğer erken doğuma sebep olurmuş
Ben de doktor verdi diye güvenip kullandım fitili. Fitilin içinde 3 aylık dönem öncesinde kullanmayın yazıyordu. Ben de bekleyip 12. Haftada kullandım . Şimdilik faydası oldu akıntıya . Ama kaşıntı yanma varsa enfeksiyon vardır demişti doktor bana .

Canım testini nerede verdin benim doktorum sağlık ocağında yapılanlar yüksek çıkıyor tekrarlatiyorum demişti
Bu sağlık ocakları niye böyle ya .bana da sağlık ocaklarında b12 düşük çıkıyor demişti bir doktor. Yanlış mı ölçüyorlar hep anlamadım bişey.

Hadi bakalım hep bebişin güzel haberlerini sağlıklı sıhhatli oluşunu hemde cinsiyeti bize haber ver kuzucum bende oğlumu özledim cuma gideceğim (( nasıl diye merak ediyorum
Yaaaa cuma görüş günü desene sağlıkla güzel haberlerle kavuşun inşallah canım kız insan gerçekten özlüyor yahu

Ben 20 sinde tekrar kan vereceğim düşmemişse başlatır sanırım bir sıkıntı olmasın da
Benim de Nisan ayında 3 ün üstündeydi . Sonra ben hamile kalınca burda gördüm 2.5 üstü gebelikte tehlikeli diye. Gebe kalınca verdiğimde 2.10 mu ne çıkmıştı. Doktora söyleyince TSH mevsime göre bile değişebilir. Önemli olan sürekli aylarca yüksek seyretmesi tehlikeli dedi

kız ben çok kötüyüm baş ağrım geçmedi hala kafam çstlıycak gibi napıcam bilmiyorum parol 500mg var içsem mi ondan
.parol baş ağrımı hiç kesmez benim . Çok etkili değil bazılarında senin de öyleyse boşa içme acile gidin bi canım eşin de öyleyse seninki gebelikten değil demekki

.parol baş ağrımı hiç kesmez benim . Çok etkili değil bazılarında senin de öyleyse boşa içme acile gidin bi canım eşin de öyleyse seninki gebelikten değil demekki
canım oda işe gitti parol hiç yoktan iyi şu an gözğmde başımın arkası falan komple ağrıto oturup ağlıycam şmdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…