İnşallah canım teşekkür ederim. Bu arada dün gece prilam almayı unuttum ve bugün acilden yeni geliyorum serum aldım yine tüm gün kus kus artık mecbur gittim yani demem o ki bugünlerde mide bulantım geçti sanıyordum ama geçmemiş prilam iyi gelmeye başlamış
Canım çok geçmiş olsun bu mide bulantıları bizi mahvetti, bende yanı senin gibiyim. Prilam içmeme rağmen doktor emedur diye ilaç verdi onuda içmek istemiyorum. Şimdi nasılsın daha iyi oldun mu ?
Hadi bakalım hep bebişin güzel haberlerini sağlıklı sıhhatli oluşunu hemde cinsiyeti bize haber ver kuzucum bende oğlumu özledim cuma gideceğim (( nasıl diye merak ediyorum
Ben de doktor verdi diye güvenip kullandım fitili. Fitilin içinde 3 aylık dönem öncesinde kullanmayın yazıyordu. Ben de bekleyip 12. Haftada kullandım . Şimdilik faydası oldu akıntıya . Ama kaşıntı yanma varsa enfeksiyon vardır demişti doktor bana .
Hadi bakalım hep bebişin güzel haberlerini sağlıklı sıhhatli oluşunu hemde cinsiyeti bize haber ver kuzucum bende oğlumu özledim cuma gideceğim (( nasıl diye merak ediyorum
Benim de Nisan ayında 3 ün üstündeydi . Sonra ben hamile kalınca burda gördüm 2.5 üstü gebelikte tehlikeli diye. Gebe kalınca verdiğimde 2.10 mu ne çıkmıştı. Doktora söyleyince TSH mevsime göre bile değişebilir. Önemli olan sürekli aylarca yüksek seyretmesi tehlikeli dedi
.parol baş ağrımı hiç kesmez benim . Çok etkili değil bazılarında senin de öyleyse boşa içme acile gidin bi canım eşin de öyleyse seninki gebelikten değil demekki
.parol baş ağrımı hiç kesmez benim . Çok etkili değil bazılarında senin de öyleyse boşa içme acile gidin bi canım eşin de öyleyse seninki gebelikten değil demekki