Canım çok geçmiş olsun bu mide bulantıları bizi mahvetti, bende yanı senin gibiyim. Prilam içmeme rağmen doktor emedur diye ilaç verdi onuda içmek istemiyorum. Şimdi nasılsın daha iyi oldun mu ?
ben prilam flaan kullanmıyorum kaç gndür yoktu bugün yine geldi Eşimde hasta oda srekli kusuyor salgın mı var hamilelikten mi anlamadım bende de bir baş ağrısı halsizlik başladı
Benim de Nisan ayında 3 ün üstündeydi . Sonra ben hamile kalınca burda gördüm 2.5 üstü gebelikte tehlikeli diye. Gebe kalınca verdiğimde 2.10 mu ne çıkmıştı. Doktora söyleyince TSH mevsime göre bile değişebilir. Önemli olan sürekli aylarca yüksek seyretmesi tehlikeli dedi
Canım bir ağrı kesici al hiç yoktan iyidir benimde bir ara saplanmıştı minoset içmiştim kesiyordu biraz lafam kalkmıyordu hiç doktorunla paylaş cuma günü
İlk tahlilimde 3.26 çıkmıştı benim diğer bir kaç kan değerim de böyle çok abes değerler gelmişti. Kadın doğum doktorum dahiliyeye yönlendirmişti. Dahiliye doktoru yüzde 90 hatalı bu sonuçlarınız tekrarlattı tüm tahlilleri ve sonrasında değerlerim normal aralıklarda çıktı. ilk tahlili devlet hastanesinin ufacık bir ek binası vardı bir kaç doktorluk orda yapmıştım. Ondan sonra ne olur ne olmaz diye 3 hafta da bir TSH değerlerime baktırdım ben şükür sorun yok şu an. Bu arada TSH hormonunuz için sabah erken saatte kan vermeniz gerekiyor en sağlıklı sonucu o zaman veriyor.
Ben de doktor verdi diye güvenip kullandım fitili. Fitilin içinde 3 aylık dönem öncesinde kullanmayın yazıyordu. Ben de bekleyip 12. Haftada kullandım . Şimdilik faydası oldu akıntıya . Ama kaşıntı yanma varsa enfeksiyon vardır demişti doktor bana .
Bende kullandım fitili. cuma ve cumartesi gecesi 3. için bir gün ara bırak demişti doktor onu da bugün kullanacağım. Geçen yazdığın gibi baya tuvalet sonrası beyaz beyaz fitil kalıntıları döküldü. Daha önceden farklı bir fitil kullanmıştım bu fitilde karşılaştım ilk defa böyle kalıntılar
Günaydın kızlar oooo görüş günleri demek ya ben de çok özledimmmm çok gitmek istiyorum. Ama kendimi tutuyorum. Bir de acaba iyi mi diye deliriyorum. İştahım bi açıldı bu ara. Ama sabah yine diş fırçalarken öğürdüm. İlaçları zaten içmiyorum. Öğleden sonra içiyorum ama. Normalde sabah diyor ama ben sabah içince kusuyorum
Bende kullandım fitili. cuma ve cumartesi gecesi 3. için bir gün ara bırak demişti doktor onu da bugün kullanacağım. Geçen yazdığın gibi baya tuvalet sonrası beyaz beyaz fitil kalıntıları döküldü. Daha önceden farklı bir fitil kullanmıştım bu fitilde karşılaştım ilk defa böyle kalıntılar