2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım çok geçmiş olsun bu mide bulantıları bizi mahvetti, bende yanı senin gibiyim. Prilam içmeme rağmen doktor emedur diye ilaç verdi onuda içmek istemiyorum. Şimdi nasılsın daha iyi oldun mu ?
Evet, serum aldım rahatladım gece yatmadan önce de 2 tablet prilam aldım şu an çok rahatım kahvaltımı da rahat yaptım çok şükür

İçimi ferahlattınız teşekkür ederim

Kızlar kafama bişey takıldı tsh ı yüksek çıkan var mi aranızda
İlk tahlilimde 3.26 çıkmıştı benim diğer bir kaç kan değerim de böyle çok abes değerler gelmişti. Kadın doğum doktorum dahiliyeye yönlendirmişti. Dahiliye doktoru yüzde 90 hatalı bu sonuçlarınız tekrarlattı tüm tahlilleri ve sonrasında değerlerim normal aralıklarda çıktı. ilk tahlili devlet hastanesinin ufacık bir ek binası vardı bir kaç doktorluk orda yapmıştım. Ondan sonra ne olur ne olmaz diye 3 hafta da bir TSH değerlerime baktırdım ben şükür sorun yok şu an. Bu arada TSH hormonunuz için sabah erken saatte kan vermeniz gerekiyor en sağlıklı sonucu o zaman veriyor.

Bende kullandım fitili. cuma ve cumartesi gecesi 3. için bir gün ara bırak demişti doktor onu da bugün kullanacağım. Geçen yazdığın gibi baya tuvalet sonrası beyaz beyaz fitil kalıntıları döküldü. Daha önceden farklı bir fitil kullanmıştım bu fitilde karşılaştım ilk defa böyle kalıntılar

Günaydın kızlar oooo görüş günleri demek ya ben de çok özledimmmm çok gitmek istiyorum. Ama kendimi tutuyorum. Bir de acaba iyi mi diye deliriyorum. İştahım bi açıldı bu ara. Ama sabah yine diş fırçalarken öğürdüm. İlaçları zaten içmiyorum. Öğleden sonra içiyorum ama. Normalde sabah diyor ama ben sabah içince kusuyorum

Hanımlar günaydın, malesef perşembe gecesi elinde büyüdüğüm anneannemi kaybettim.

ancak az önce fetal dna rapor sonucu geldi.
bebek sağlıklı ve erkek ( B Buddy x )
rabbim bir yandan bir acı yaşatıyor ancak tesellisini de veriyor.

herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah, paylaşmak istedim

Fitilin ismi neydi canım senin . Bana gynomax xl diye bişey vermişti

Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…