2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Başın sağolsun. Nurlar içinde yatsın .

Allah oğluşunu da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Başınız sağolsun bu sene erkek senesi galiba hep erkek haberi duyuyorum sağlıkla gelsin inşallah

Başınız sağolsun, Allah mekanını cennet eylesin inşallah

Kızlar ben 6 sene önce oğluma ana kucagı dedikleri zımbırtılardan almıstım hıc kullanmadık emzırıyordum uyuyordu az buyudugunde de oyun halısına koyuyordum orda guzel vakıt gecırıyor emıyor uyuyordu şimdi şu ana kucaklarını gördüm yani yakın zmnda annelik tecrubesi olan veya yakınında kullananlar oldu mu merak edıyorum alıp almamakta kararsızım çünkü tahmını kaç ay kullancak birde, evde ztn çok yerim yok birde fazla eşya istemıyorum siz ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-18-10-13-26-352_com.pozitron.hepsiburada.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_2023-09-18-10-11-55-037_com.pozitron.hepsiburada.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 31

Sabah kalktığımdan başım dönüyor ama sol tarafa sanki dönüyor başım anlamadım ne oluyor bana

Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin beni de ananem büyüttü çok istiyorum evladımı görsün hep dua ediyorum

Canım bende ilk oğlumda aldım ama kullandım ben çok işimi gördü hatta evet uzun zaman kullanamiyorsun o yüzden makul fiyatlı yada ikinci el tercih edilebilir ben koltuğa yada yere koyduğunda rahatsız oluyordu etrafı görmek istiyordu sürekli ya dönmeye yada dogrulmaya calisiyordu kafasıyla ana kucağı baya iyi geldi hem lavaboya girerken de rahat ediyordum korkmadan yada yemek yaparken yanımda duruyordu mutfaktaki herşey ilgisini çekiyordu beni izliyordu ana kucağında ben tekrar aldım e bebek indirimden joie marka 500 TL'ye geldi

Ne zmaan kullanmaya başladınız peki tecrübeli annelerden çok öğrenecek seylerimiz var

Evet canım yakınmışız baya seninle : ) fetal DNA yaptırdım doktorum yüzde 90 kız demişti ama bebiş kandırdı bizi erkekmiş. Emin olmak için tekrar teyit istemiş hatta fetal raporu için
Zaten Banu çiftçi kitabında diyor ki yok kemik yapısıymış yok duruş şekliymiş bununla cinsiyet anlaşılmaz diyor. Görürsek söyleriz diyor

Canım kimse yok mu senle gelecek akşamı beklemesen daha kötü olmadan minoset var mı evde, bana iyi geliyor baş ağrıma

Tansiyonunu baktın mı canım bı acile de git ama geçmezse

Canım bir ağrı kesici al hiç yoktan iyidir benimde bir ara saplanmıştı minoset içmiştim kesiyordu biraz lafam kalkmıyordu hiç doktorunla paylaş cuma günü

Tansiyon yüksekliği yaşıyor musun hiç
teşekkür ederim kızlarr ağrı kesici içmedim de akşam acile gidicem uyuyorum uyanıyorum geömiyor tekrarlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…