Evet sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallh sonra kendi sağlığımıza daha dikkat ederiz işteVaris başlangıcı dedi bana ben kendim gitmedim doktora kv kendi doktoruna giderken ayaklırını gösterdi o zaman bende dedim benimkine bakarmısınız baktı dedi evet yavaştan damarlar başlıyor çıkmaya iğne demedi hemen ilaç dedi onuda ben istemedim her şey kaldı cocuktan sonraya.Magnezyum kullanıyorum ben..ama faydası yok.Dizde çok kötü ya sağ salim doğulsunlar sonra kendimize bakmalıyız
Yan yatıp bacak arasına yastık alabilirsin ve fazla ayakta kalmamak gerek gerçekten ben bu aralar hep ayaktayım hiç gün içinde uzanamıyorum oturuyorum o zaman anlıyorum ağrıdan rahat oturamıyor insan,bu cuma dicem işte doktora önerisi var mı çünkü ileleyen haftalar zorlaşacak gittikçecanım benim de belim çok ağrıyor sırtıma kramp giriyor sürekli daha yeniyiz ilerde ne olacak halim ne yapmam lazım
Mağaza | KiralaMini.com. Bu tarz pahalı bebek ürünleri kiralanabilen siteler varmış. Güvenilir midir ki nasıldır. Bana da Instagram reklamda denk geldiuyuma için 7 kg diyor( oynama dedğii sallanma kırma büyüyünce 2 yasındaki onda oturmaz ki ya da ucuz muadili denenebilir ( yoksa benim de aklım ondaydı alma dediler bana
Bu iğneyi ne için verdi acaba doktorunuz?Bende 5 yıl bekledim bebeğimi zor günlerdi inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız
Yaa maşallah cimcimeyeÇok çok teşekkürler kızlar tabii ki önce sağlıkla gelsin hepimizinki, eli yüzü düzgün olsun eksiği olmasın, evrenden, Allahtan istemek lazım ki gerçek olsun o yüzden, bi de nolur Allah'ım güzellikle gelsin bizim aileye benzesinyadırgamıyorum kimseyi ama güzel kuzum talihli olsun inşallah hamilelerin annelerin duaları gerçek olurmuş inşallah
Erkek olmasını istiyordum hem dış görünüş çok önemli olmaz hem de eşim benim istediğim kız isimlerini istemiyor diye. Hayırlı evlat olsun inşallah kızım
@cnsub Beni tabloya ekleyebilirsin canım K
Blackkcat güzel haberlerini bekliyoruz canım
Bu bize veridkleri ultrason kağıdında yazıyor mu canım . Doktor kendisi mi söylüyorBenimde 33.5 çıktı canım
Canım sling hakkında bilgin var mı? Onu da öneren çok. Kullanılır mı senceyine olumsuz diycem ama nerde yaşıyorsunuz hava ısınınca kullanılmıyor diyorlar ilk iki ay yasak :)) sonra da sıcak yerdeyseniz nemli vs bebek rahat edemiyormuş
Canım doktor kendisi söyler ölçümü yapip onun ultrason kağıdını çıktı almazBu bize veridkleri ultrason kağıdında yazıyor mu canım . Doktor kendisi mi söylüyor
Canım doktor kendisi söyler ölçümü yapip onun ultrason kağıdını çıktı almaz
kokusuna dayanabilirsem yapabiliyorum bazen. sımdı saat ilerliyor ya bende usunceler dolasıyorKızlar sizler ne yemek yapıyorsunuz ya ya da yapıyor musunuz? Ben çok zorlanıyorum
Bende şuan kontrole geldim tek duam kalp atışını duyum sağlıklı olduğunu işiteyimBen de her kontrole gidiyorum Allah ım inşallah kalbi atıyordur diye zorla yatıyorum o koltuğa. Beklerken o koltukta kalbim çarpıyor gibi midem bulanıyor
İnşallah kuzumBende şuan kontrole geldim tek duam kalp atışını duyum sağlıklı olduğunu işiteyim
Erkek bebek istiyordun sanırım canımm ama olsun sağlıkla gelsin bebeğinBizimki kız oluyormuşinşallah bizim tarafa benzesin Allahım kızlar nolur çok içten rica ediyorum dua edin benim için
Ben zaten et tavuk kıyma balık hepsinden tiksiniyorum. Yiyecek şey bulamıyorumkokusuna dayanabilirsem yapabiliyorum bazen. sımdı saat ilerliyor ya bende usunceler dolasıyor
dunn bıber dlması yaptım tarıfı farklı denedım ama yok yıne yıyemıyorum. gecen de patates hasladım sos yapptım yogurlu. ama o da bomba gıbı sısırdı asırı gaz yaptı.. valla bende onerılere acıgım soyle pratik seyler. ama bu da herkese gore degısıyor ya((
Güzel haberlerle gelBende şuan kontrole geldim tek duam kalp atışını duyum sağlıklı olduğunu işiteyim
Ben de ne yapacağım konusunda çok zorlanıyorum. Hiç de yapmak istemiyorum artık. Hepsi zor geliyorKızlar sizler ne yemek yapıyorsunuz ya ya da yapıyor musunuz? Ben çok zorlanıyorum
Bana da. Ve değişik şekilde el lezzetim kalmadı. Hamile kaldıktan sonra hiçbir şeyi güzel yapamaz oldumBen de ne yapacağım konusunda çok zorlanıyorum. Hiç de yapmak istemiyorum artık. Hepsi zor geliyor
Terletme falan yapmıyor o zaman dimi canımCanım bende oğlandan kalma mamadus var çok memnunum
Allahtan buzluğa atmışım ordakilerden tüketiyoruz bu araBen de ne yapacağım konusunda çok zorlanıyorum. Hiç de yapmak istemiyorum artık. Hepsi zor geliyor
Bana da benimki öyle geliyor sanki ağzımızın tadı yok diye mi acaba . Ya da çok isteksiz yaptığımızdandır belkiBana da. Ve değişik şekilde el lezzetim kalmadı. Hamile kaldıktan sonra hiçbir şeyi güzel yapamaz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?