2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallh sonra kendi sağlığımıza daha dikkat ederiz işte
canım benim de belim çok ağrıyor sırtıma kramp giriyor sürekli daha yeniyiz ilerde ne olacak halim ne yapmam lazım
Yan yatıp bacak arasına yastık alabilirsin ve fazla ayakta kalmamak gerek gerçekten ben bu aralar hep ayaktayım hiç gün içinde uzanamıyorum oturuyorum o zaman anlıyorum ağrıdan rahat oturamıyor insan,bu cuma dicem işte doktora önerisi var mı çünkü ileleyen haftalar zorlaşacak gittikçe

uyuma için 7 kg diyor ( oynama dedğii sallanma kırma büyüyünce 2 yasındaki onda oturmaz ki ya da ucuz muadili denenebilir ( yoksa benim de aklım ondaydı alma dediler bana
Mağaza | KiralaMini.com. Bu tarz pahalı bebek ürünleri kiralanabilen siteler varmış. Güvenilir midir ki nasıldır. Bana da Instagram reklamda denk geldi

Yaa maşallah cimcimeye bir mart kızımız daha geliyor inşallah gönlündeki olur canım sağlıklı hayırlı sana benzeyen bir minnoş olsun

Kızlar sizler ne yemek yapıyorsunuz ya ya da yapıyor musunuz? Ben çok zorlanıyorum
kokusuna dayanabilirsem yapabiliyorum bazen. sımdı saat ilerliyor ya bende usunceler dolasıyor
dunn bıber dlması yaptım tarıfı farklı denedım ama yok yıne yıyemıyorum. gecen de patates hasladım sos yapptım yogurlu. ama o da bomba gıbı sısırdı asırı gaz yaptı.. valla bende onerılere acıgım soyle pratik seyler. ama bu da herkese gore degısıyor ya ((

Ben zaten et tavuk kıyma balık hepsinden tiksiniyorum. Yiyecek şey bulamıyorum dışarıdan yesem ona da midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…