2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaaaa çen minnoş musun. Ne kadar rahat görünüyor yeri ben kız diyorum
8 haftada gittigimde gematoma var demisti tedavimi oldum. Bu kez yok dedi çok şükür ama düşme riski var dedi.
Eşimin amcasi vefat etmiş başsagligina gitmeliyim ama hiç istemiyorum herkes agliyor olucak.

8 haftada gittigimde gematoma var demisti tedavimi oldum. Bu kez yok dedi çok şükür ama düşme riski var dedi.
Eşimin amcasi vefat etmiş başsagligina gitmeliyim ama hiç istemiyorum herkes agliyor olucak.
Bence gitme canım. Riskli bir durumunda varmış. Ortamda grip birisi de olabilir sonuçta bu ara çok yaygın. Tatlı dille anlat bence eşine.

Bence gitme canım. Riskli bir durumunda varmış. Ortamda grip birisi de olabilir sonuçta bu ara çok yaygın. Tatlı dille anlat bence eşine.
7 si geçinceye dek kaynanam gider. Gitmesemde olmaz her yere gidiyor gelemedi derler. Artik az giderim bende üzülüyorum diye.

Merhaba kızlar herkes iyidir inşallahbizim de düğünler vardı görümcemin kızının yakın arkadaşımın bir de eşimin amcasının oğlunun nişanı biraz yorucu geçti 2-3 gündür hafif kahverengi lekeler geldi ama şimdi kesildi dünden beri yok cuma günü doktora gideceğim Perinotoloji gidicem korkuyorum plasentadancinsiyette netleşir artık yani inş

Kahverengi lekeler çok ayakta kalınca oluyor canım hiç moralini bozma . Ayyyy cinsiyetin mi belli olcak çok heyecanlı

yine olumsuz diycem ama nerde yaşıyorsunuz hava ısınınca kullanılmıyor diyorlar ilk iki ay yasak :)) sonra da sıcak yerdeyseniz nemli vs bebek rahat edemiyormuş
Bende kesinlikle kullanamam dışarda görünce çok üzülüyorum çocukları görünce bu halde

Aaa 2 ay çok azmış yaaa . 0-2 yaş diyo normalde. bir de yorumlarda hep kendi kendi salladığı için çok seviyor bebekler falan yazıyordu
uyuma için 7 kg diyor ( oynama dedğii sallanma kırma büyüyünce 2 yasındaki onda oturmaz ki ya da ucuz muadili denenebilir ( yoksa benim de aklım ondaydı alma dediler bana

Kahverengi lekeler çok ayakta kalınca oluyor canım hiç moralini bozma . Ayyyy cinsiyetin mi belli olcak çok heyecanlı
Bir de plasenta sıkıntısı yiyor beni her an kanama olurum korkusu işte,erkeğe benziyor dedi devletteki bakalım kendi dr ne diyecek,kangurum diğer çocuklarımdan kalma kraftın eski bi modeli ama rahat bel destekli falan

Bende kesinlikle kullanamam dışarda görünce çok üzülüyorum çocukları görünce bu halde
Kolik ve anaya bağımlı bebe olunca kanguru kaçınılmaz oldu evde yemek v toplama ancak bu şekilde oluyordu benim,dışarıda kullanmadım ben de ev için almıştım oğlumda bir de geziye çıkmıştık yaylaya 1yaşa yakındı dağ bayır kullandım çok ta iyi olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…