Maşalllah canım sağlıkla gelsin bal kızımızBizimki kız oluyormuşinşallah bizim tarafa benzesin Allahım kızlar nolur çok içten rica ediyorum dua edin benim için
İyi kullana bilmişsin yaramış ben biliyorum kendimi edemem çocuk bana bağlı olsa bile onu yapamam..hem ben kiloluda diğilim zaten şimdiden bel ağrılarım başlamış kenguruyla bel ağrılarım durmaz hiçKolik ve anaya bağımlı bebe olunca kanguru kaçınılmaz oldu evde yemek v toplama ancak bu şekilde oluyordu benim,dışarıda kullanmadım ben de ev için almıştım oğlumda bir de geziye çıkmıştık yaylaya 1yaşa yakındı dağ bayır kullandım çok ta iyi olmuştu
Amin kuzum inşallahOlumsuz düşünceleri kafadan arıyoruz dimi dün öyle demiştiksağlıkla devam etsin herkesinki inşallah
Bi bakayım canım. BabyBjörnler baya pahalı geldiBir de plasenta sıkıntısı yiyor beni her an kanama olurum korkusu işte,erkeğe benziyor dedi devletteki bakalım kendi dr ne diyecek,kangurum diğer çocuklarımdan kalma kraftın eski bi modeli ama rahat bel destekli falan
Sağlam olsun yeterki gözün aydınBizimki kız oluyormuşinşallah bizim tarafa benzesin Allahım kızlar nolur çok içten rica ediyorum dua edin benim için
Yaaaaaa prenses mi geliyor bir tane dahaBizimki kız oluyormuşinşallah bizim tarafa benzesin Allahım kızlar nolur çok içten rica ediyorum dua edin benim için
Yok canım böyle yorumlar yap yapa doğruyu bulcazyine olumsuz diycem ama nerde yaşıyorsunuz hava ısınınca kullanılmıyor diyorlar ilk iki ay yasak :)) sonra da sıcak yerdeyseniz nemli vs bebek rahat edemiyormuş
Ben de öyleyim canım bel diz sıkıntım çok ama şunu öğretti bana annelik yapmam almam dediğim şeylerde bile çare aradım oğlum 48saat uyumuyordu krizdeydim zor değil aşırı zordu ve evde diğer çocuklar da olunca öyle işte yaniİyi kullana bilmişsin yaramış ben biliyorum kendimi edemem çocuk bana bağlı olsa bile onu yapamam..hem ben kiloluda diğilim zaten şimdiden bel ağrılarım başlamış kenguruyla bel ağrılarım durmaz hiç
Çok pahalıya gerek yok aslında rahatlığına bak sen rahat et çok kullanılmıyor bebek ağırlaşınca zatenBi bakayım canım. BabyBjörnler baya pahalı geldi
oh be kızlar artsın oğullarımıza güzel kızlar lazımmmBizimki kız oluyormuşinşallah bizim tarafa benzesin Allahım kızlar nolur çok içten rica ediyorum dua edin benim için
Ederiz tabi canım çok sevindim sağlıkla dolsun inşallah benimki erkeğe benziyor muş ama cuma netleşecekBizimki kız oluyormuşinşallah bizim tarafa benzesin Allahım kızlar nolur çok içten rica ediyorum dua edin benim için
Belim ayakta olunca ama ayaklarım hep ağrıyor hep eşime diyorum masaj et..gebelikten öncede ağrı olurdu arada doktor dedi tedavi lazım ilac yazdı ama dedi o zaman çocuk yapmamalısın bende vazgeçtim tabi..şimdi görüyorum damarlar başlıyor çıkmayaBen de öyleyim canım bel diz sıkıntım çok ama şunu öğretti bana annelik yapmam almam dediğim şeylerde bile çare aradım oğlum 48saat uyumuyordu krizdeydim zor değil aşırı zordu ve evde diğer çocuklar da olunca öyle işte yanibu arada benim de belim çok ağrıyor ayakta durmaya gelmiyor bu ağrı şimdiden öyle bakalım ne olacak ileride
Benimde 33.5 çıktı canımKaç çıktı canım benim 37,3 mm çıkmış
Varis mi var canım,benim de dizime ameliyat dedi çapraz bağlar kopuk bükemiyorum rahat,doğumdan sonra biraz toparlanıp mecbur olucam artık,bel için yatak değiştik ama yüne yorgun ve ağrılı kalkıyorum belki diyorum bi vştamin yazsalar bana magnezyum kalsiyum falan az düzelirim,2dr da yazmadı tahlillere göreBelim ayakta olunca ama ayaklarım hep ağrıyor hep eşime diyorum masaj et..gebelikten öncede ağrı olurdu arada doktor dedi tedavi lazım ilac yazdı ama dedi o zaman çocuk yapmamalısın bende vazgeçtim tabi..şimdi görüyorum damarlar başlıyor çıkmaya
Bu bilgi benim için süper oldu.sicak yerdeyim doğumdan iki ay sonra burası cehennem.sicagi olacak.alacaktim.vazgectimyine olumsuz diycem ama nerde yaşıyorsunuz hava ısınınca kullanılmıyor diyorlar ilk iki ay yasak :)) sonra da sıcak yerdeyseniz nemli vs bebek rahat edemiyormuş
canım benim de belim çok ağrıyor sırtıma kramp giriyor sürekli daha yeniyiz ilerde ne olacak halim ne yapmam lazımBen de öyleyim canım bel diz sıkıntım çok ama şunu öğretti bana annelik yapmam almam dediğim şeylerde bile çare aradım oğlum 48saat uyumuyordu krizdeydim zor değil aşırı zordu ve evde diğer çocuklar da olunca öyle işte yanibu arada benim de belim çok ağrıyor ayakta durmaya gelmiyor bu ağrı şimdiden öyle bakalım ne olacak ileride
Sağlıkla gelsin kuzumBizimki kız oluyormuşinşallah bizim tarafa benzesin Allahım kızlar nolur çok içten rica ediyorum dua edin benim için
Varis başlangıcı dedi bana ben kendim gitmedim doktora kv kendi doktoruna giderken ayaklırını gösterdi o zaman bende dedim benimkine bakarmısınız baktı dedi evet yavaştan damarlar başlıyor çıkmaya iğne demedi hemen ilaç dedi onuda ben istemedim her şey kaldı cocuktan sonraya.Magnezyum kullanıyorum ben..ama faydası yok.Dizde çok kötü ya sağ salim doğulsunlar sonra kendimize bakmalıyızVaris mi var canım,benim de dizime ameliyat dedi çapraz bağlar kopuk bükemiyorum rahat,doğumdan sonra biraz toparlanıp mecbur olucam artık,bel için yatak değiştik ama yüne yorgun ve ağrılı kalkıyorum belki diyorum bi vştamin yazsalar bana magnezyum kalsiyum falan az düzelirim,2dr da yazmadı tahlillere göre
Canım bende oğlandan kalma mamadus var çok memnunumKızlar kanguru hangi marka alacaksınız
Bizimki kız oluyormuşinşallah bizim tarafa benzesin Allahım kızlar nolur çok içten rica ediyorum dua edin benim için
Maşalllah canım sağlıkla gelsin bal kızımız
Sağlam olsun yeterki gözün aydın
Yaaaaaa prenses mi geliyor bir tane daha
oh be kızlar artsın oğullarımıza güzel kızlar lazımmmgelsin çiçekler maşallah
Ederiz tabi canım çok sevindim sağlıkla dolsun inşallah benimki erkeğe benziyor muş ama cuma netleşecek
Sağlıkla gelsin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?