2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İyi kullana bilmişsin yaramış ben biliyorum kendimi edemem çocuk bana bağlı olsa bile onu yapamam..hem ben kiloluda diğilim zaten şimdiden bel ağrılarım başlamış kenguruyla bel ağrılarım durmaz hiç

Bir de plasenta sıkıntısı yiyor beni her an kanama olurum korkusu işte,erkeğe benziyor dedi devletteki bakalım kendi dr ne diyecek,kangurum diğer çocuklarımdan kalma kraftın eski bi modeli ama rahat bel destekli falan
Bi bakayım canım. BabyBjörnler baya pahalı geldi

yine olumsuz diycem ama nerde yaşıyorsunuz hava ısınınca kullanılmıyor diyorlar ilk iki ay yasak :)) sonra da sıcak yerdeyseniz nemli vs bebek rahat edemiyormuş
Yok canım böyle yorumlar yap yapa doğruyu bulcaz ayy manisadayız. hiç almayayım o zaman 2 ay yasaksa zaten mayısta da sıcaklar geliyor malum

Ben de öyleyim canım bel diz sıkıntım çok ama şunu öğretti bana annelik yapmam almam dediğim şeylerde bile çare aradım oğlum 48saat uyumuyordu krizdeydim zor değil aşırı zordu ve evde diğer çocuklar da olunca öyle işte yanibu arada benim de belim çok ağrıyor ayakta durmaya gelmiyor bu ağrı şimdiden öyle bakalım ne olacak ileride

Belim ayakta olunca ama ayaklarım hep ağrıyor hep eşime diyorum masaj et..gebelikten öncede ağrı olurdu arada doktor dedi tedavi lazım ilac yazdı ama dedi o zaman çocuk yapmamalısın bende vazgeçtim tabi..şimdi görüyorum damarlar başlıyor çıkmaya

Varis mi var canım,benim de dizime ameliyat dedi çapraz bağlar kopuk bükemiyorum rahat,doğumdan sonra biraz toparlanıp mecbur olucam artık,bel için yatak değiştik ama yüne yorgun ve ağrılı kalkıyorum belki diyorum bi vştamin yazsalar bana magnezyum kalsiyum falan az düzelirim,2dr da yazmadı tahlillere göre

yine olumsuz diycem ama nerde yaşıyorsunuz hava ısınınca kullanılmıyor diyorlar ilk iki ay yasak :)) sonra da sıcak yerdeyseniz nemli vs bebek rahat edemiyormuş
Bu bilgi benim için süper oldu.sicak yerdeyim doğumdan iki ay sonra burası cehennem.sicagi olacak.alacaktim.vazgectim

canım benim de belim çok ağrıyor sırtıma kramp giriyor sürekli daha yeniyiz ilerde ne olacak halim ne yapmam lazım

Varis başlangıcı dedi bana ben kendim gitmedim doktora kv kendi doktoruna giderken ayaklırını gösterdi o zaman bende dedim benimkine bakarmısınız baktı dedi evet yavaştan damarlar başlıyor çıkmaya iğne demedi hemen ilaç dedi onuda ben istemedim her şey kaldı cocuktan sonraya.Magnezyum kullanıyorum ben..ama faydası yok.Dizde çok kötü ya sağ salim doğulsunlar sonra kendimize bakmalıyız

Bizimki kız oluyormuş inşallah bizim tarafa benzesin Allahım kızlar nolur çok içten rica ediyorum dua edin benim için

Maşalllah canım sağlıkla gelsin bal kızımız

Sağlam olsun yeterki gözün aydın

Yaaaaaa prenses mi geliyor bir tane daha

oh be kızlar artsın oğullarımıza güzel kızlar lazımmm gelsin çiçekler maşallah

Ederiz tabi canım çok sevindim sağlıkla dolsun inşallah benimki erkeğe benziyor muş ama cuma netleşecek

Sağlıkla gelsin kuzum

Çok çok teşekkürler kızlar tabii ki önce sağlıkla gelsin hepimizinki, eli yüzü düzgün olsun eksiği olmasın, evrenden, Allahtan istemek lazım ki gerçek olsun o yüzden, bi de nolur Allah'ım güzellikle gelsin bizim aileye benzesin yadırgamıyorum kimseyi ama güzel kuzum talihli olsun inşallah hamilelerin annelerin duaları gerçek olurmuş inşallah
Erkek olmasını istiyordum hem dış görünüş çok önemli olmaz hem de eşim benim istediğim kız isimlerini istemiyor diye. Hayırlı evlat olsun inşallah kızım
B Buddy x Beni tabloya ekleyebilirsin canım K
Blackkcat güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…