Canım kanama olduğu için erken ölmüştü ama 14. Haftada herhalde başlıyorlar. Ben Acıbadem online da kontrolden sonra doktor rapor giriyor oradan bakıyorum. Banada sadece sıkıntı yok diyor. Ama oraya detaylarıyla herşeyi yazıyorKaçıncı haftada ölçüp söylüyor canım ? Bana 11+4 de gittiğimde söylemedi hiçbişey. Özellikle mi rahim ağzı uzunluğu. Ne diye mi sormalıyım ?
Hiç tadı yok hiçbi yediğimden zevk almıyorumBana da benimki öyle geliyor sanki ağzımızın tadı yok diye mi acaba . Ya da çok isteksiz yaptığımızdandır belki
Benim pek hazırlayıp buzluğa atma alışkanlığım da yokAllahtan buzluğa atmışım ordakilerden tüketiyoruz bu ara
O zaman makarnaya devamBenim pek hazırlayıp buzluğa atma alışkanlığım da yokcanım da bişey çekmiyor yapacak
Yoğurtla beraberO zaman makarnaya devam
Evet canım erkek istiyordum aslında ama olsun. Sağol inşallah hepimizinki sağlıkla gelir. DNA testlerinin hepsi düşük risk çıktı çok şükürErkek bebek istiyordun sanırım canımm ama olsun sağlıkla gelsin bebeğin
Hangi Acıbadem gidiyordun daha önce sormuş olabilirim. Benim doktor Kanada'ya göç ediyormuş şimdi yeni doktor bulmam lazımCanım kanama olduğu için erken ölmüştü ama 14. Haftada herhalde başlıyorlar. Ben Acıbadem online da kontrolden sonra doktor rapor giriyor oradan bakıyorum. Banada sadece sıkıntı yok diyor. Ama oraya detaylarıyla herşeyi yazıyor
İstanbuldayım ben canım. Halkalı Atakent Acıbadem dr prf Mehmet Aytaç Yüksel hem perinatolog hem kadın doğum uzmanı şimdilik herşey güzel gidiyor.Hangi Acıbadem gidiyordun daha önce sormuş olabilirim. Benim doktor Kanada'ya göç ediyormuş şimdi yeni doktor bulmam lazım
Ne güzel tam aradığım ,bilgilerime her an ulaşmak istiyorum bende ama mümkün değilCanım kanama olduğu için erken ölmüştü ama 14. Haftada herhalde başlıyorlar. Ben Acıbadem online da kontrolden sonra doktor rapor giriyor oradan bakıyorum. Banada sadece sıkıntı yok diyor. Ama oraya detaylarıyla herşeyi yazıyor
Bende annem yapıyor ama kurabiye tatlı yapıyorum kafam karışsın diye biz malum korkuyoruz çaydanı bile kaldırmıyorum çok ayakta kalınca belim ağrıyor..bu gün 16 olduk çok şükürKızlar sizler ne yemek yapıyorsunuz ya ya da yapıyor musunuz? Ben çok zorlanıyorum
Maşallah canım sağlıkla gelsinBizimki kız oluyormuşinşallah bizim tarafa benzesin Allahım kızlar nolur çok içten rica ediyorum dua edin benim için
Canım benim doktorum da çok pozitif banada asla şunu yapma bunu yapma demiyor. Ben de biraz desin istiyorum ya banada nazlanma alan bırakmıyor gerçekten bazen bende şuna dikkat et vs desin istiyorum bişey soruyorum normal diyorNe güzel tam aradığım ,bilgilerime her an ulaşmak istiyorum bende ama mümkün değilBenimkini normal görmüştür heralde ya bana o gün yürüyüş yap, yüz, basit harket spor yap demişti. Ona göre demiştir heralde. Yanımda eşimde vardı bana oflayıp nazlanma alanı bırakmıyor kadın ya. İnsan bi yat dinlen der de adam duyar ya da 11. Haftada belli olan bişey değildir belki 15. Haftada söyler bişey
canım hazır atılmışlar var tabiki kendi yaptığımız kadar değil ama ıspanak bamya taze fasulye bezelye ıspanak falafel vs kolay oluyor :))Benim pek hazırlayıp buzluğa atma alışkanlığım da yokcanım da bişey çekmiyor yapacak
Merhaba kızlar herkes iyidir inşallahbizim de düğünler vardı görümcemin kızının yakın arkadaşımın bir de eşimin amcasının oğlunun nişanı biraz yorucu geçti 2-3 gündür hafif kahverengi lekeler geldi ama şimdi kesildi dünden beri yok cuma günü doktora gideceğim Perinotoloji gidicem korkuyorum plasentadan cinsiyette netleşir artık yani inş
oyyyy minnoşlara bak yaaaBizimki kız oluyormuşinşallah bizim tarafa benzesin Allahım kızlar nolur çok içten rica ediyorum dua edin benim için
Ahhhh ahhh annemdeyken iyiydi herşeyi yapıyorduBende annem yapıyor ama kurabiye tatlı yapıyorum kafam karışsın diye biz malum korkuyoruz çaydanı bile kaldırmıyorum çok ayakta kalınca belim ağrıyor..bu gün 16 olduk çok şükürdoktor 16 haftaya kadar risk demişti pazartesi randevum var sorucam risk devammı hala?
Yaaa makarnadan da soğudum benO zaman makarnaya devam
E bal yiyen baldan usanıyor kuzucumYaaa makarnadan da soğudum benki çok severdim her gün yerdim yani öyle sevme
Ay çok tebrikler!Sağlıkla gelsin prensesinizBen geldiiiiiimmmm teyzoooşşllaaaaarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?