Canım kanama olduğu için erken ölmüştü ama 14. Haftada herhalde başlıyorlar. Ben Acıbadem online da kontrolden sonra doktor rapor giriyor oradan bakıyorum. Banada sadece sıkıntı yok diyor. Ama oraya detaylarıyla herşeyi yazıyor
Canım kanama olduğu için erken ölmüştü ama 14. Haftada herhalde başlıyorlar. Ben Acıbadem online da kontrolden sonra doktor rapor giriyor oradan bakıyorum. Banada sadece sıkıntı yok diyor. Ama oraya detaylarıyla herşeyi yazıyor
Ne güzel tam aradığım ,bilgilerime her an ulaşmak istiyorum bende ama mümkün değil Benimkini normal görmüştür heralde ya bana o gün yürüyüş yap, yüz, basit harket spor yap demişti. Ona göre demiştir heralde. Yanımda eşimde vardı bana oflayıp nazlanma alanı bırakmıyor kadın ya. İnsan bi yat dinlen der de adam duyar ya da 11. Haftada belli olan bişey değildir belki 15. Haftada söyler bişey
Bende annem yapıyor ama kurabiye tatlı yapıyorum kafam karışsın diye biz malum korkuyoruz çaydanı bile kaldırmıyorum çok ayakta kalınca belim ağrıyor..bu gün 16 olduk çok şükürdoktor 16 haftaya kadar risk demişti pazartesi randevum var sorucam risk devammı hala?
Ne güzel tam aradığım ,bilgilerime her an ulaşmak istiyorum bende ama mümkün değil Benimkini normal görmüştür heralde ya bana o gün yürüyüş yap, yüz, basit harket spor yap demişti. Ona göre demiştir heralde. Yanımda eşimde vardı bana oflayıp nazlanma alanı bırakmıyor kadın ya. İnsan bi yat dinlen der de adam duyar ya da 11. Haftada belli olan bişey değildir belki 15. Haftada söyler bişey
Canım benim doktorum da çok pozitif banada asla şunu yapma bunu yapma demiyor. Ben de biraz desin istiyorum ya banada nazlanma alan bırakmıyor gerçekten bazen bende şuna dikkat et vs desin istiyorum bişey soruyorum normal diyor bi de pimpirikli olduğumu dikkat edeceğimi de biliyor o yüzden yüklenmiyor sanırım. O belki ölçüyordur canım söyleme gereği duymuyordur bana da söylemiyor
Merhaba kızlar herkes iyidir inşallahbizim de düğünler vardı görümcemin kızının yakın arkadaşımın bir de eşimin amcasının oğlunun nişanı biraz yorucu geçti 2-3 gündür hafif kahverengi lekeler geldi ama şimdi kesildi dünden beri yok cuma günü doktora gideceğim Perinotoloji gidicem korkuyorum plasentadancinsiyette netleşir artık yani inş
Bende annem yapıyor ama kurabiye tatlı yapıyorum kafam karışsın diye biz malum korkuyoruz çaydanı bile kaldırmıyorum çok ayakta kalınca belim ağrıyor..bu gün 16 olduk çok şükürdoktor 16 haftaya kadar risk demişti pazartesi randevum var sorucam risk devammı hala?
Kizlaaar resmen yorgunluktan bittim ama hala devam ediyorum, resmen evin altını üstünü getirdik her şeyi yıkadık bütün çamaşırlarımi her yer mis gibi oldu, koltuğumu falan da yikattim ama şimdi çamaşır katlamaktan mafoldum sözde bana iş yaptirmadilar mi ortalıkta dolanmaktan sağa sola koşmaktan mafoldum