2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kaçıncı haftada ölçüp söylüyor canım ? Bana 11+4 de gittiğimde söylemedi hiçbişey. Özellikle mi rahim ağzı uzunluğu. Ne diye mi sormalıyım ?
Canım kanama olduğu için erken ölmüştü ama 14. Haftada herhalde başlıyorlar. Ben Acıbadem online da kontrolden sonra doktor rapor giriyor oradan bakıyorum. Banada sadece sıkıntı yok diyor. Ama oraya detaylarıyla herşeyi yazıyor

Hangi Acıbadem gidiyordun daha önce sormuş olabilirim. Benim doktor Kanada'ya göç ediyormuş şimdi yeni doktor bulmam lazım

Hangi Acıbadem gidiyordun daha önce sormuş olabilirim. Benim doktor Kanada'ya göç ediyormuş şimdi yeni doktor bulmam lazım
İstanbuldayım ben canım. Halkalı Atakent Acıbadem dr prf Mehmet Aytaç Yüksel hem perinatolog hem kadın doğum uzmanı şimdilik herşey güzel gidiyor.

Ne güzel tam aradığım ,bilgilerime her an ulaşmak istiyorum bende ama mümkün değil Benimkini normal görmüştür heralde ya bana o gün yürüyüş yap, yüz, basit harket spor yap demişti. Ona göre demiştir heralde. Yanımda eşimde vardı bana oflayıp nazlanma alanı bırakmıyor kadın ya. İnsan bi yat dinlen der de adam duyar ya da 11. Haftada belli olan bişey değildir belki 15. Haftada söyler bişey

Kızlar sizler ne yemek yapıyorsunuz ya ya da yapıyor musunuz? Ben çok zorlanıyorum
Bende annem yapıyor ama kurabiye tatlı yapıyorum kafam karışsın diye biz malum korkuyoruz çaydanı bile kaldırmıyorum çok ayakta kalınca belim ağrıyor..bu gün 16 olduk çok şükürdoktor 16 haftaya kadar risk demişti pazartesi randevum var sorucam risk devammı hala?

Canım benim doktorum da çok pozitif banada asla şunu yapma bunu yapma demiyor. Ben de biraz desin istiyorum ya banada nazlanma alan bırakmıyor gerçekten bazen bende şuna dikkat et vs desin istiyorum bişey soruyorum normal diyor bi de pimpirikli olduğumu dikkat edeceğimi de biliyor o yüzden yüklenmiyor sanırım. O belki ölçüyordur canım söyleme gereği duymuyordur bana da söylemiyor

Bizimki kız oluyormuş inşallah bizim tarafa benzesin Allahım kızlar nolur çok içten rica ediyorum dua edin benim için
oyyyy minnoşlara bak yaaa çoğalıyor prenseslerimiz

Ahhhh ahhh annemdeyken iyiydi herşeyi yapıyordu

Kizlaaar resmen yorgunluktan bittim ama hala devam ediyorum, resmen evin altını üstünü getirdik her şeyi yıkadık bütün çamaşırlarımi her yer mis gibi oldu, koltuğumu falan da yikattim ama şimdi çamaşır katlamaktan mafoldum sözde bana iş yaptirmadilar mi ortalıkta dolanmaktan sağa sola koşmaktan mafoldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…