2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kaç haftalıkken öğrendin canım

Kizlar yumuşatıcı kullanan var mı aranızda ? Ben uzun zamandır kullanmıyordum ama temizlik sebeiyle kullandım ve aşırı rahatsız oldum bütün çamaşırlarım da yıkanmış oldu hatta unutup iç çamaşırlarimi da yıkamıştım ama onları tekrardan yıkadım ayrı ve yumuşatıcısiz olarak

İlk rapor çıkardıginda ücret ödemedim 4 kutu aldim bugün farklı bir doktora muayene oldum raporum bitti dedim ilaç yazın yazdı raporumu yeniledi ama eşim alırken 4yuz kusur bı ücret çıkarmışlar katkı payı çıkmış dedi eczacı raporu kontrol ettim e nabizdan 3 aylık yazmış yarın öğreneceğim artık ücret ödeniyor mu nasıl olcak diye

Geçmiş olsun çok kötü bir his aynen uzanırken olduğu için oluyor, tam anlattığın gibi. Bana da olmuştu artık hep karnıma doğru kıvrılıyorum hapşırırlen.

Ben hep kullanıyorum sensitive olanlarından var bizde, ne sakıncası var ki?

Kızlar, araba kullanırken kullanmak için hamile emniyet kemer tutucu alan oldu mu aranızda , ben bakıyorum da bizim arabanın koltuğu bütün aparatlo olanlar geçmiyor , fikri olan var mı

ay benim nazlı mı nazlı bir erkek yeğenim var 6 ay göstermedi oy teyzesi kurbannnn olsun
Oyyy 6 ay mıııı inşallah öğrenirim ya bi dahaki ay
Dimi ya gerçekten yeterki sağlıklı olsunlar vakti zamanında gelsinler. Yine de gönlünden geçen de olsun inşallah Eşin sana kendini hatırlatır merak etme
amin kuzum inşallah
Ay inşallah ya zaman geçmek bilmiyor diyoruz ama 3 aylık olduk bile sanki daha dün eşime haber veriyordum
evet ya zaman aktı gitti ben hamilelikten bi şey anlamadım. Hani balayı dönemiydi bundan sonrası bi biz giremedik şuna

Kızlar bn kontrolden çıktım
Bazı tahlıllerım vardı, çok tahlıl istemişti, bnde çok para tutuyor dıye bazısını saglık ocagında, bazısını özel dispanserde yaptrfım
Sonuclarıma bakmadı bıle, bn goremiyorım onları dedi, ve idrar ve aptt testini tekrar istedi yani yapılmış olan testi yine istedi hastanesinde yapılsın dıye, halbukı ben 2 gundur uyguna nrde yaptırablırım dıye koşturdum durdum

14+6 oldum dedim hocam artık cınsıyeti öğrenelım, daha bu haftada bellı olmaz dedi, bacak arasını gördü ama net konuşmadı, erkek olablır dedi ama net bişy dıyemem dedi, offfff, sizede atim tecrubeli arkadaslar

Eklentiler

• IMG_20230920_102037.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 62
Arkadaşlar birsey soracağım, instagramda bebek beklediğinizi falan paylaştınız mı? Bu konuda düşünceleriniz neler? Bir sormak istiyorum. Artık acaba sadece ufak bir kıyafet ile paylaşsam mı diyorum. Ama önce sizden bir fikir almak istedim

Ah bu doktorla ya bazen anlamak çok zor oluyır gerçekten. Canım kese yapısı erkek gibi bizim keseye çok benziyor. Sanki pipisi var gibi hayırlısı olsun arkadaşım

Canım ben ondan uğraşmadım hemen kendi Hastanesi'nde yaptırdım zaten doktor hiç demedi git sağlık ocağında yaptır diye
Cinsiyet konusunda hiç anlayışım yok malesef

Yok canım ben hala paylaşmadım düşünüyorum detaylı ultrasondan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…