2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Zaten tahmin bu bir gerçekliği yokki %50 sinde tutuyor ihtimal işte aramızda konuşuyoruz tahmin yürütüyoruz onların ortaya attığı bir yönteme göre karşılaştırma yapıyoruz o kadar

Zaten tahmin bu bir gerçekliği yokki %50 sinde tutuyor ihtimal işte aramızda konuşuyoruz tahmin yürütüyoruz onların ortaya attığı bir yönteme göre karşılaştırma yapıyoruz o kadar
Yuvarlak kese kız arkadaşlar demedi demeyin ama bebek daha görünmüyor olcak içinde. Bebek büyüdükçe şekilleniyo kesede

Kızlar 13+4 deyim az önce uzanırken hapşırdım ve inanılmaz bir sancı girdi kasıklarıma öyle ki acıdan birazda korkudan ağladım . Yaklaşık 30-40 saniye sancı sürdü sonra geçti . Ama çok korktum hala da korkuyorum sizde hiç yaşadınız mı uzanırken hapşırdığım için mi oldu acaba ?

Ayyyy evetttt geçende oldu . Arka arkaya bıçak saplandı sanki. Ama sonra geçti

ya normsl sanırım ben öksürürken yaşadım 1-2 kere ama otururken oluyor. Sabah hapşırık krizi tuttu hatta ayaktsydım bu sefer yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…