Kızlar pazar gününden beri aşırı bulantı kusma ve ishal ile birlikte perişan oldum hastaneye yatışım yapıldı serum takıyorlar sürekli bana mısın demiyor zehirlenmiş olabilirsin dedi şükür bebek iyi ama ben bittim 1 hafta sürebilir yatışın dedi dualarınızı bekliyorum
Annem de öyle dedi erkek hemen açıyor bence kız bu dedi hayırlısıyla sağlıklı olsun da gerçekten her iki cinsiyete de ölürüm yani aşkım o benim daha gözüm eşimi görmez benim
Annem de öyle dedi erkek hemen açıyor bence kız bu dedi hayırlısıyla sağlıklı olsun da gerçekten her iki cinsiyete de ölürüm yani aşkım o benim daha gözüm eşimi görmez benim
Dimi ya gerçekten yeterki sağlıklı olsunlar vakti zamanında gelsinler. Yine de gönlünden geçen de olsun inşallah Eşin sana kendini hatırlatır merak etme
Bende 5 ekimde gideceğim 16. Hafta da Allah nasip ederse anlaşılan ekimin ilk haftası yine hepimizde heyecan dorukta olacak güzel haberlerle gelelim inşallah
yaa ben artık öğrenmek istitorum cinsiyetini Ashley
bugğn detaylı araştıedım ramzi falan da tutmuyo hatta doktorları dinledim diyolar ki usgde plesenta görmek kolay mı da tahmin yürütüyolar dkdlsşdlgkgkkgkf ama bilmiyorum kese de öyle kiminin yuvarlsk oğlu oluyor kiminin uzun kızı oluyor...yapı falan da hikayeymiş doktor baya anlattı yok anlıyomuşuz da söylemiyomuşuz diye kızdı akcşsslgmkvkflf bacak arası görülmeden hiçbir cocugun cinsyetini blemeyiz kemik yapısı bile hikaye dedi
Benim 3 gün ilerideydi hep simdi 1 haftaya cikti doktora riskli bi durummu dedim yok iyi beslenmekten dedi muz süt findik badem ceviz çekip içtim ondan olabilir tavsiye ederim
Benim 3 gün ilerideydi hep simdi 1 haftaya cikti doktora riskli bi durummu dedim yok iyi beslenmekten dedi muz süt findik badem ceviz çekip içtim ondan olabilir tavsiye ederim