Başka doktorlarada gitsen kuzum belki daha deneyimli bir doktor anlar. 12. haftada öğrendimBenim ki gosteriyorda anlamiyorlar öyle bir sorun var
Canım bende detaylı ultrasonu bekliycem aslında yaptırdım 13. Haftada ama 20. Haftada da bı goruneyim öyle gerçi beni yolda görenler artık ufak ufak anlamaya başladı hamile olduğumu aaa kaç aylık diyorlarArkadaşlar birsey soracağım, instagramda bebek beklediğinizi falan paylaştınız mı? Bu konuda düşünceleriniz neler? Bir sormak istiyorum. Artık acaba sadece ufak bir kıyafet ile paylaşsam mı diyorum. Ama önce sizden bir fikir almak istedim
Bebiş iyiydi bısey demedi, alel acele kontrol etti, enfeksıyon için yenıden idrar verdım bırazdan sonuç çıkıcak,Ben anlamıyorum görüntüden canım ama doktora sinir oldum . Bazı doktorlar para ödeme sağlık ocağında ya da devlette yaptır diyor. Seninki çok gıcıkmış
Enfeksiyonun geçmiş mi ? Bebek nasıldı canım?
Kız doktorun babasına gittim detayli ultrasonda perinatolog baktıBaşka doktorlarada gitsen kuzum belki daha deneyimli bir doktor anlar. 12. haftada öğrendim
Ben paylaştım canım 11eylül eşimin 12 eylül benim 13 eylülde kedimizin doğum günüydü cinsiyeti de belliydi hem iyi ki doğduk dedim hemde canım oğlum iyi ki doğacaksın yazdım ultrason fotoğrafıyla kedim eşim ve ben fotoğrafımızı paylaştım hikayede sonra baktım kiii meğer ne çok hamile arkadaşım varmış haberim yokmuşArkadaşlar birsey soracağım, instagramda bebek beklediğinizi falan paylaştınız mı? Bu konuda düşünceleriniz neler? Bir sormak istiyorum. Artık acaba sadece ufak bir kıyafet ile paylaşsam mı diyorum. Ama önce sizden bir fikir almak istedim
Evet aslında elınde renkli ultrason var, 10 gun önce actı baktı, çok saklamıstı kndınıCanım bende devlette yada sağlık ocağında yaptirdiysam mutlaka çıktıları elimde gidiyorum telefondan yada e nabizdan bakmakla ugrasmazlar diye elimde olunca bakmak zorunda kalıyorlar cinsiyet için bende yorum yapamıyorum çok belli değil kizdada aynı görüntü olabiliyor kordon falan geciyormu diye doplerde kan akışına bakması lazım emin olması icin
Egosuz doktor da bulmak çok zor haBebiş iyiydi bısey demedi, alel acele kontrol etti, enfeksıyon için yenıden idrar verdım bırazdan sonuç çıkıcak,
Cinsiyet bnce goruyor doktorlar ama değişir dıye yalancı konumuna düşmesınler diye, itibarları için net soylemıyorlar, benzıyor dıyorlar, hep açık kapı bırakıyorlar,
Şeytam Dıyorkı git 700 tl ver baska doktora cinsıyet öğrenofff battım bn
Mecbur beklıyecgım
Canım kaç haftalıktın ? Olsunn benim de öyle oldu doktor tahmin bile etmedi yani ben bekliyorum 16 haftalık oldum 18 olmayı bekliyorum yani sanki gün geçtikçe daha bir merakım gidiyor gibi iyice alıştım sanırım artık kız da olsa erkek olsa fark etmez diye düşünüyorumBebiş iyiydi bısey demedi, alel acele kontrol etti, enfeksıyon için yenıden idrar verdım bırazdan sonuç çıkıcak,
Cinsiyet bnce goruyor doktorlar ama değişir dıye yalancı konumuna düşmesınler diye, itibarları için net soylemıyorlar, benzıyor dıyorlar, hep açık kapı bırakıyorlar,
Şeytam Dıyorkı git 700 tl ver baska doktora cinsıyet öğrenofff battım bn
Mecbur beklıyecgım
Ay allah anladım canımm.Kız doktorun babasına gittim detayli ultrasonda perinatolog baktıhani daha üst düzey ultrason yok yine de kesin söyleyemedi cinsiyeti gösterdigi halde
Nazardan korusun RabbimBen paylaştım canım 11eylül eşimin 12 eylül benim 13 eylülde kedimizin doğum günüydü cinsiyeti de belliydi hem iyi ki doğduk dedim hemde canım oğlum iyi ki doğacaksın yazdım ultrason fotoğrafıyla kedim eşim ve ben fotoğrafımızı paylaştım hikayede sonra baktım kiii meğer ne çok hamile arkadaşım varmış haberim yokmuş
Canım kaç haftalıktın paylaştın peki ?Ben paylaştım canım 11eylül eşimin 12 eylül benim 13 eylülde kedimizin doğum günüydü cinsiyeti de belliydi hem iyi ki doğduk dedim hemde canım oğlum iyi ki doğacaksın yazdım ultrason fotoğrafıyla kedim eşim ve ben fotoğrafımızı paylaştım hikayede sonra baktım kiii meğer ne çok hamile arkadaşım varmış haberim yokmuş
2defa plasenta previalı hamilelik geçirdim yine olma ihtimali yüksek ve önceki hamileliğimde gebelik şekeri öyküm olduğu için devletteki direk riskli gebeliğe de bana da gel dedi şimdi bi oraya bi oraya gidiyorum,plasenta erken tanı olsa da yine aşağı yerleşimli 20li haftalar önemli tam yeri için üstelik sezaryen öykülerm de var yapışıklı ihtimalleri vs bunları yakın takip edeceklerAllahım yerim onu yaaacanım perinatologa neden gideceksin ?
Ayy sinir oluyorum ya hem dünyanın parasını veriyoruz hemde kontrol süresi diye başlarından saviyorlarEvet aslında elınde renkli ultrason var, 10 gun önce actı baktı, çok saklamıstı kndını
Ozamn para verdım tabi ıyıce inceledi
Şimdi ücret vermedım ya kontrol süremdeydım, istese renkliyi açardı, açmadı uğrasmıuorlar
anladım canım sağlıklı sıhhatli zamanında bebeğini kucağına al inşallah2defa plasenta previalı hamilelik geçirdim yine olma ihtimali yüksek ve önceki hamileliğimde gebelik şekeri öyküm olduğu için devletteki direk riskli gebeliğe de bana da gel dedi şimdi bi oraya bi oraya gidiyorum,plasenta erken tanı olsa da yine aşağı yerleşimli 20li haftalar önemli tam yeri için üstelik sezaryen öykülerm de var yapışıklı ihtimalleri vs bunları yakın takip edecekler
Soda açtım aslında ama sonra daha da gaz yapar belki diye içmedim. Ayakları diktim yatıyorum şuanGaz olabilir canım soda içmeyi denesen, iyi gelebiliyor geçmiş olsun
Soda daha da gaz yapar diye içmedim. Bi de sadece sol kısımda böyle kaburgamın altında sankiHiç rahatlama olmadı mı canım,gaz ilaçları iyi gelir çeşitli oluyor şu an unuttum bencede 1soda içsen geçmezse dr sor istersen
kısa bir yürüyüş rahatlatır belki , bence de soda içmeSoda açtım aslında ama sonra daha da gaz yapar belki diye içmedim. Ayakları diktim yatıyorum şuan
Soda daha da gaz yapar diye içmedim. Bi de sadece sol kısımda böyle kaburgamın altında sanki
Beni de riskli gebelik uzmanı perinatolog takip ediyor , hepimiz Ekim ilk haftalarda gideceğiz kontrole galiba güzel haberler alacağız inanınanladım canım sağlıklı sıhhatli zamanında bebeğini kucağına al inşallahbenimde kanama alanım halen gitmedi 14 haftalık olduk. Beşinci hafta kese altında bir kanama alanı oluştu geçen hafta halen vardı, halen yatıyorum. Bende riskli gebelik uzmanına gidiyorum.
Aktif kanama yoksa korkma ben de hep kanama alanları vardı plasentada kanıyordu hem de hep aktif dikkat etmeye devam et zaten ediyormuşsun,inşallh sağlıkla alırız kucağımıza canımanladım canım sağlıklı sıhhatli zamanında bebeğini kucağına al inşallahbenimde kanama alanım halen gitmedi 14 haftalık olduk. Beşinci hafta kese altında bir kanama alanı oluştu geçen hafta halen vardı, halen yatıyorum. Bende riskli gebelik uzmanına gidiyorum.
Aminn aminn bende sakınan göze çöp batara inanırım rahatım açıkçası ama belli düzeyde dikkat ediyorum tabikiiNazardan korusun Rabbimbezende diyorum ki sakınan göze çöp batar diyorlar. Acaba paylaşsan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?