2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kizlar ya buraya yazınca rahatlıyorum o yüzdende her şeyi yazıyorum bizim fare olayimizi biz anladik, eşim kamera işi yapıyor ve fabrikaya gidiyor poşetle eve giriyor.meger poşetin içinde gelmiş eve girmiş ama bende de tedirginlik oldu çünkü biz bahçeli evde giriş katında oturuyoruz daha önce hiç olmadı ama sanki hep fare gircek gibi hissediyorum sürekli kontrol ediyorum kapıları falan psikopata bağladım. Bugün de evimize.dogalgaz taktiriyoruz ustalar geldi sürekli onları uyarıyorum kapıyı kapatın diye hatta kapı açık iş yaparken kayınbabami da kapıya koymuşlar nöbetci olarak. Bu tedirginlik nasıl geçer acaba yaaa napcam bilemedim

Canım bende detaylı ultrasonu bekliycem aslında yaptırdım 13. Haftada ama 20. Haftada da bı goruneyim öyle gerçi beni yolda görenler artık ufak ufak anlamaya başladı hamile olduğumu aaa kaç aylık diyorlar

Bebiş iyiydi bısey demedi, alel acele kontrol etti, enfeksıyon için yenıden idrar verdım bırazdan sonuç çıkıcak,

Cinsiyet bnce goruyor doktorlar ama değişir dıye yalancı konumuna düşmesınler diye, itibarları için net soylemıyorlar, benzıyor dıyorlar, hep açık kapı bırakıyorlar,
Şeytam Dıyorkı git 700 tl ver baska doktora cinsıyet öğren offf battım bn
Mecbur beklıyecgım

Ben paylaştım canım 11eylül eşimin 12 eylül benim 13 eylülde kedimizin doğum günüydü cinsiyeti de belliydi hem iyi ki doğduk dedim hemde canım oğlum iyi ki doğacaksın yazdım ultrason fotoğrafıyla kedim eşim ve ben fotoğrafımızı paylaştım hikayede sonra baktım kiii meğer ne çok hamile arkadaşım varmış haberim yokmuş

Evet aslında elınde renkli ultrason var, 10 gun önce actı baktı, çok saklamıstı kndını
Ozamn para verdım tabi ıyıce inceledi
Şimdi ücret vermedım ya kontrol süremdeydım, istese renkliyi açardı, açmadı uğrasmıuorlar

Egosuz doktor da bulmak çok zor ha
Birkaç hafta daha sabretcen napalım bebiş sağlıklı iyi ya önemli olan o

Canım kaç haftalıktın ? Olsunn benim de öyle oldu doktor tahmin bile etmedi yani ben bekliyorum 16 haftalık oldum 18 olmayı bekliyorum yani sanki gün geçtikçe daha bir merakım gidiyor gibi iyice alıştım sanırım artık kız da olsa erkek olsa fark etmez diye düşünüyorum

Nazardan korusun Rabbim bezende diyorum ki sakınan göze çöp batar diyorlar. Acaba paylaşsan mı

Canım kaç haftalıktın paylaştın peki ?

Allahım yerim onu yaaa canım perinatologa neden gideceksin ?
2defa plasenta previalı hamilelik geçirdim yine olma ihtimali yüksek ve önceki hamileliğimde gebelik şekeri öyküm olduğu için devletteki direk riskli gebeliğe de bana da gel dedi şimdi bi oraya bi oraya gidiyorum,plasenta erken tanı olsa da yine aşağı yerleşimli 20li haftalar önemli tam yeri için üstelik sezaryen öykülerm de var yapışıklı ihtimalleri vs bunları yakın takip edecekler

Ayy sinir oluyorum ya hem dünyanın parasını veriyoruz hemde kontrol süresi diye başlarından saviyorlar

anladım canım sağlıklı sıhhatli zamanında bebeğini kucağına al inşallah benimde kanama alanım halen gitmedi 14 haftalık olduk. Beşinci hafta kese altında bir kanama alanı oluştu geçen hafta halen vardı, halen yatıyorum. Bende riskli gebelik uzmanına gidiyorum.

Gaz olabilir canım soda içmeyi denesen, iyi gelebiliyor geçmiş olsun
Soda açtım aslında ama sonra daha da gaz yapar belki diye içmedim. Ayakları diktim yatıyorum şuan

Hiç rahatlama olmadı mı canım,gaz ilaçları iyi gelir çeşitli oluyor şu an unuttum bencede 1soda içsen geçmezse dr sor istersen
Soda daha da gaz yapar diye içmedim. Bi de sadece sol kısımda böyle kaburgamın altında sanki

Beni de riskli gebelik uzmanı perinatolog takip ediyor , hepimiz Ekim ilk haftalarda gideceğiz kontrole galiba güzel haberler alacağız inanın

Aktif kanama yoksa korkma ben de hep kanama alanları vardı plasentada kanıyordu hem de hep aktif dikkat etmeye devam et zaten ediyormuşsun,inşallh sağlıkla alırız kucağımıza canımAllaha emanet bebişler,ya ben her an kanama olucam diye aklım çıkıyor sürekli lavaboda kontroldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…