2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım ben ondan uğraşmadım hemen kendi Hastanesi'nde yaptırdım zaten doktor hiç demedi git sağlık ocağında yaptır diye
Cinsiyet konusunda hiç anlayışım yok malesef
Cnm özel hastanede çok tutuyor tahlıl masrafı, battım resmen bnde saglık ocagına gttım yaptrdım
5 adet tahlılım kaldı, onuda belediyenın laboratuarında yaptrfım 370 tl dun verdım
Guvenmiyo adam baska yrde yapılanlara demekki
Smdı 440 verdım yıne aynı test, neyse artık olan oldu, şimdi tahlıl sonuçlarını beklıyorum, oksapar kullandgım halde kanım çok sulu çıkmadı o yuzden yıne yaptırıyo testi

Walla orda bi çıkıntı var ama interntten 14 haftalık kız bebek cinsıyetlerıne bakıyorum onlardada cıkıntı var

Yok canım ben hala paylaşmadım düşünüyorum detaylı ultrasondan sonra.
Ben geçen haftalarda bir perinatologa göründüm. Detaylı baktı aslında, sorun yok gelişim şuan normal dedi, bende paylaşmak istiyorum. Bir yanımda nazardan korkuyor ne yapsam bilemedim

Bnde paylaşmadım, bugun bellı olur cınsıyet dıye, dun akşam eşimle yemege gtmıştık, orda guzel bı foto cekıldım

Cinsıyt bellı olsaydı bugun, o fotoyu paylaşıp nazar boncugu ve yanına pembe yada erkekse mavı kalp koyup, paylasacaktım ama olmadı maalesef
Direkt bebk kıyafeti değilde kalp koyup yada sen bnım mucizem şarkısını koyup paylasacaktım, hayalım busekıldeydı
Nyse biraz daha bklerım

Canım gecen hafta perinatologa gittim 13 haftalıktım. Resmen pipisini gösterdi.
canım birsey diyeceğim vallahi korkmaya başladım. Şimdi benim doktorum 10+4 te erkek dedi. Geçen hafta perinatologa gittim 13 haftalıktım. Erkek bebek pipisi var dedi gösterdi hatta. Ay cinsiyet değişir mi ki iki doktorda erkek dedi bize. Yani bilemiyorum bazı doktorlar çok erkek söylüyor bazıları bekliyor anlamadım pek ya

Kızlar merhaba. Sabah uyandığımda karnım aşırı derecede şişti .. şuanda da böyle gaz sancısı gibi bir ağrı var . Ama duramıyorum yerimde. Nefes alırken dahi batıyor. Ne yapabilirim

Biliyorum çok tutuyor canım 2buçuk biz verdik birde iğnelerim var her ay para çıkıyor ama hepsi çocuk için yeterki sağ salim doğulsun
15 haftada benimki gösterdi biraz beklicen o zaman

Ben geçen haftalarda bir perinatologa göründüm. Detaylı baktı aslında, sorun yok gelişim şuan normal dedi, bende paylaşmak istiyorum. Bir yanımda nazardan korkuyor ne yapsam bilemedim
Nazardan bende korkuyorum hep dua okuyorum..detaylıdan sonra paylaşıcam ama

Canım bence gördü ama bazı drlar çok kati cinsiyeti asla erken söylemezler,erkek benziyor demiş bence de erkek

Nazardan bende korkuyorum hep dua okuyorum..detaylıdan sonra paylaşıcam ama
Bende mi öyle yapsam acaba, bilemedim ya… çokta paylaşmak istiyorum. Hep hamile kalmadan hayal kurmuştum cinsiyet yapıp atacağım falan ama hiç bir olmadı.Atanlarada özeniyorum aslında, kafam çok karışık

Erkektir o,bana da erkeğe benziyor dedi cuma ben de perinatolojiye gidicem umarım o da söyler netleşir kız mı erkek mi,ay benim önceki oğlum da çiş yaparken pipi fotomuz var 20.haftaydı nasıl yakaladıysa dr aşırı mutlu olmuştu videosuda var resmen işiyordu

Bende çok hayalini kurdum anlıyorum seni cinsiyet partisi yapmadım karnım çıksın resim paylaşırım en azından mavi balonla..paylaş içinde kalmasın

Kızlar merhaba. Sabah uyandığımda karnım aşırı derecede şişti .. şuanda da böyle gaz sancısı gibi bir ağrı var . Ama duramıyorum yerimde. Nefes alırken dahi batıyor. Ne yapabilirim
Hiç rahatlama olmadı mı canım,gaz ilaçları iyi gelir çeşitli oluyor şu an unuttum bencede 1soda içsen geçmezse dr sor istersen

Allahım yerim onu yaaa canım perinatologa neden gideceksin ?

Detaylıdan sonra paylaşmayı düşünüyorum kuzucum hem biraz daha geçsin. Göbeklerimiz çıksın

Ben anlamıyorum görüntüden canım ama doktora sinir oldum . Bazı doktorlar para ödeme sağlık ocağında ya da devlette yaptır diyor. Seninki çok gıcıkmış

Enfeksiyonun geçmiş mi ? Bebek nasıldı canım?

Canım bende devlette yada sağlık ocağında yaptirdiysam mutlaka çıktıları elimde gidiyorum telefondan yada e nabizdan bakmakla ugrasmazlar diye elimde olunca bakmak zorunda kalıyorlar cinsiyet için bende yorum yapamıyorum çok belli değil kizdada aynı görüntü olabiliyor kordon falan geciyormu diye doplerde kan akışına bakması lazım emin olması icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…