Cnm özel hastanede çok tutuyor tahlıl masrafı, battım resmen bnde saglık ocagına gttım yaptrdımCanım ben ondan uğraşmadım hemen kendi Hastanesi'nde yaptırdım zaten doktor hiç demedi git sağlık ocağında yaptır diye
Cinsiyet konusunda hiç anlayışım yok malesef
Ben geçen haftalarda bir perinatologa göründüm. Detaylı baktı aslında, sorun yok gelişim şuan normal dedi, bende paylaşmak istiyorum. Bir yanımda nazardan korkuyor ne yapsam bilemedimYok canım ben hala paylaşmadım düşünüyorum detaylı ultrasondan sonra.
Bnde paylaşmadım, bugun bellı olur cınsıyet dıye, dun akşam eşimle yemege gtmıştık, orda guzel bı foto cekıldımArkadaşlar birsey soracağım, instagramda bebek beklediğinizi falan paylaştınız mı? Bu konuda düşünceleriniz neler? Bir sormak istiyorum. Artık acaba sadece ufak bir kıyafet ile paylaşsam mı diyorum. Ama önce sizden bir fikir almak istedim
Canım gecen hafta perinatologa gittim 13 haftalıktım. Resmen pipisini gösterdi.Cnm özel hastanede çok tutuyor tahlıl masrafı, battım resmen bnde saglık ocagına gttım yaptrdım
5 adet tahlılım kaldı, onuda belediyenın laboratuarında yaptrfım 370 tl dun verdım
Guvenmiyo adam baska yrde yapılanlara demekki
Smdı 440 verdım yıne aynı test, neyse artık olan oldu, şimdi tahlıl sonuçlarını beklıyorum, oksapar kullandgım halde kanım çok sulu çıkmadı o yuzden yıne yaptırıyo testi
Walla orda bi çıkıntı var ama interntten 14 haftalık kız bebek cinsıyetlerıne bakıyorum onlardada cıkıntı var
canım birsey diyeceğim vallahi korkmaya başladım. Şimdi benim doktorum 10+4 te erkek dedi. Geçen hafta perinatologa gittim 13 haftalıktım. Erkek bebek pipisi var dedi gösterdi hatta. Ay cinsiyet değişir mi kiBnde paylaşmadım, bugun bellı olur cınsıyet dıye, dun akşam eşimle yemege gtmıştık, orda guzel bı foto cekıldım
Cinsıyt bellı olsaydı bugun, o fotoyu paylaşıp nazar boncugu ve yanına pembe yada erkekse mavı kalp koyup, paylasacaktım ama olmadı maalesef
Direkt bebk kıyafeti değilde kalp koyup yada sen bnım mucizem şarkısını koyup paylasacaktım, hayalım busekıldeydı
Nyse biraz daha bklerım
Biliyorum çok tutuyor canım 2buçuk biz verdik birde iğnelerim var her ay para çıkıyor ama hepsi çocuk için yeterki sağ salim doğulsunCnm özel hastanede çok tutuyor tahlıl masrafı, battım resmen bnde saglık ocagına gttım yaptrdım
5 adet tahlılım kaldı, onuda belediyenın laboratuarında yaptrfım 370 tl dun verdım
Guvenmiyo adam baska yrde yapılanlara demekki
Smdı 440 verdım yıne aynı test, neyse artık olan oldu, şimdi tahlıl sonuçlarını beklıyorum, oksapar kullandgım halde kanım çok sulu çıkmadı o yuzden yıne yaptırıyo testi
Walla orda bi çıkıntı var ama interntten 14 haftalık kız bebek cinsıyetlerıne bakıyorum onlardada cıkıntı var
Ben dün paylaştım canımArkadaşlar birsey soracağım, instagramda bebek beklediğinizi falan paylaştınız mı? Bu konuda düşünceleriniz neler? Bir sormak istiyorum. Artık acaba sadece ufak bir kıyafet ile paylaşsam mı diyorum. Ama önce sizden bir fikir almak istedim
Gaz olabilir canım soda içmeyi denesen, iyi gelebiliyor geçmiş olsunKızlar merhaba. Sabah uyandığımda karnım aşırı derecede şişti .. şuanda da böyle gaz sancısı gibi bir ağrı var . Ama duramıyorum yerimde. Nefes alırken dahi batıyor. Ne yapabilirim
Nazardan bende korkuyorum hep dua okuyorum..detaylıdan sonra paylaşıcam amaBen geçen haftalarda bir perinatologa göründüm. Detaylı baktı aslında, sorun yok gelişim şuan normal dedi, bende paylaşmak istiyorum. Bir yanımda nazardan korkuyor ne yapsam bilemedim
Canım bence gördü ama bazı drlar çok kati cinsiyeti asla erken söylemezler,erkek benziyor demiş bence de erkekKızlar bn kontrolden çıktım
Bazı tahlıllerım vardı, çok tahlıl istemişti, bnde çok para tutuyor dıye bazısını saglık ocagında, bazısını özel dispanserde yaptrfım
Sonuclarıma bakmadı bıle, bn goremiyorım onları dedi, ve idrar ve aptt testini tekrar istedi yani yapılmış olan testi yine istedi hastanesinde yapılsın dıye, halbukı ben 2 gundur uyguna nrde yaptırablırım dıye koşturdum durdum
14+6 oldum dedim hocam artık cınsıyeti öğrenelım, daha bu haftada bellı olmaz dedi, bacak arasını gördü ama net konuşmadı, erkek olablır dedi ama net bişy dıyemem dedi, offfff, sizede atim tecrubeli arkadaslar
Bende mi öyle yapsam acaba, bilemedim ya… çokta paylaşmak istiyorum. Hep hamile kalmadan hayal kurmuştum cinsiyet yapıp atacağım falan ama hiç bir olmadı.Atanlarada özeniyorum aslında, kafam çok karışıkNazardan bende korkuyorum hep dua okuyorum..detaylıdan sonra paylaşıcam ama
Erkektir o,bana da erkeğe benziyor dedi cuma ben de perinatolojiye gidicem umarım o da söyler netleşir kız mı erkek mi,ay benim önceki oğlum da çiş yaparken pipi fotomuz var 20.haftaydı nasıl yakaladıysa dr aşırı mutlu olmuştuCanım gecen hafta perinatologa gittim 13 haftalıktım. Resmen pipisini gösterdi.
canım birsey diyeceğim vallahi korkmaya başladım. Şimdi benim doktorum 10+4 te erkek dedi. Geçen hafta perinatologa gittim 13 haftalıktım. Erkek bebek pipisi var dedi gösterdi hatta. Ay cinsiyet değişir mi kiiki doktorda erkek dedi bize. Yani bilemiyorum bazı doktorlar çok erkek söylüyor bazıları bekliyor anlamadım pek ya
Bende çok hayalini kurdum anlıyorum seni cinsiyet partisi yapmadım karnım çıksın resim paylaşırım en azından mavi balonla..paylaş içinde kalmasınBende mi öyle yapsam acaba, bilemedim ya… çokta paylaşmak istiyorum. Hep hamile kalmadan hayal kurmuştum cinsiyet yapıp atacağım falan ama hiç bir olmadı.Atanlarada özeniyorum aslında, kafam çok karışık
Hiç rahatlama olmadı mı canım,gaz ilaçları iyi gelir çeşitli oluyor şu an unuttum bencede 1soda içsen geçmezse dr sor istersenKızlar merhaba. Sabah uyandığımda karnım aşırı derecede şişti .. şuanda da böyle gaz sancısı gibi bir ağrı var . Ama duramıyorum yerimde. Nefes alırken dahi batıyor. Ne yapabilirim
Allahım yerim onu yaaaErkektir o,bana da erkeğe benziyor dedi cuma ben de perinatolojiye gidicem umarım o da söyler netleşir kız mı erkek mi,ay benim önceki oğlum da çiş yaparken pipi fotomuz var 20.haftaydı nasıl yakaladıysa dr aşırı mutlu olmuştuvideosuda var resmen işiyordu
Detaylıdan sonra paylaşmayı düşünüyorum kuzucum hem biraz daha geçsin. Göbeklerimiz çıksınArkadaşlar birsey soracağım, instagramda bebek beklediğinizi falan paylaştınız mı? Bu konuda düşünceleriniz neler? Bir sormak istiyorum. Artık acaba sadece ufak bir kıyafet ile paylaşsam mı diyorum. Ama önce sizden bir fikir almak istedim
Ben anlamıyorum görüntüden canım ama doktora sinir oldum . Bazı doktorlar para ödeme sağlık ocağında ya da devlette yaptır diyor. Seninki çok gıcıkmışKızlar bn kontrolden çıktım
Bazı tahlıllerım vardı, çok tahlıl istemişti, bnde çok para tutuyor dıye bazısını saglık ocagında, bazısını özel dispanserde yaptrfım
Sonuclarıma bakmadı bıle, bn goremiyorım onları dedi, ve idrar ve aptt testini tekrar istedi yani yapılmış olan testi yine istedi hastanesinde yapılsın dıye, halbukı ben 2 gundur uyguna nrde yaptırablırım dıye koşturdum durdum
14+6 oldum dedim hocam artık cınsıyeti öğrenelım, daha bu haftada bellı olmaz dedi, bacak arasını gördü ama net konuşmadı, erkek olablır dedi ama net bişy dıyemem dedi, offfff, sizede atim tecrubeli arkadaslar
Canımmm sende mi detaylıdan sonra paylaşacaksınDetaylıdan sonra paylaşmayı düşünüyorum kuzucum hem biraz daha geçsin. Göbeklerimiz çıksın
Benim ki gosteriyorda anlamiyorlar öyle bir sorun varAy inşallah gösterirler deeeeçok merak ediyorum minnoşumu
Canım bende devlette yada sağlık ocağında yaptirdiysam mutlaka çıktıları elimde gidiyorum telefondan yada e nabizdan bakmakla ugrasmazlar diye elimde olunca bakmak zorunda kalıyorlar cinsiyet için bende yorum yapamıyorum çok belli değil kizdada aynı görüntü olabiliyor kordon falan geciyormu diye doplerde kan akışına bakması lazım emin olması icinKızlar bn kontrolden çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?