2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet keşke olmasaydı ama doktor en başından beri çıkacak diyor inşallah çıkar canım burada da araştırdım genelde çıkıyormuş 16. 20. haftalara kadar
Ben Şubat anneleri grubundayım aynı durum bendede var 17 haftadayım dün tamamen rahim agzını kapattı plesenta önceki kontrolümde daha yukardaydı bu sefer daha aşagıda doktorum banada 28 . Haftaya kadar yukarı cıkabilr dedi bebek ve rahim büyüdükçe yukarı cıkabilrmiş yukarı çıkmazsa kesinlikle sezeryan doğum yapılması gerekiyormuş tekrar detaylı ultrason da bakacaklar eğer çıkmamış olursa sezeryan kesinlikle

Evet çıkabiliyormuş canım benim geçen hafta kontrolümde çıkmıştı. inşallah seninde hemen çıksın canım içini ferah tut kendini çok yormabu süreci dinlenerek geçirmeye çalışx Kasık ağrısı batması çok yapıyor rahimi gerecek hareketler yapmamaya çalış.

Son düzenleme:
Benim oglumunda kalbinde delik var dediler. 3 yasinda kapandi. Nifty testinde down cikmamisti temiz cikmosti. Amino yaptirana kadar nifty yaptirabilirsiniz

Benim oglumunda kalbinde delik var dediler. 3 yasinda kapandi. Nifty testinde down cikmamisti temiz cikmosti. Amino yaptirana kadar nifty yaptirabilirsiniz
Nift testinde doğruluk oranları çokta firmaların söyledikleri gibi değil o yüzden kesinliği tam olmadığından boşuna strese girip moralimi bozmak istemiyorum şubat annelerinde bir bebeğimize öyle dediler amniyosentezde tertemiz çıktı onu gördükten sonra tamamen vazgeçtim dua ediyorum en büyük rahatlığı birtek o veriyor

Kasıklarda agrı bendede mevcut . Bol bol dinleniyorum bakalım inşallah her şey güzel olur

Kızlar zıbın hangi marka alcaksınız yaaa ben cinsiyet öğrenir öğrenmez zıbın alcam diyodum. Kızıma zıbın beğenemedim. Zıbında bile bu kadar zorlandıysm Allah yardımcım olsun djdjdjd
O kadar marka var ki pamuklu olan birini tercih et kız altı üstü zıbınh&m de gözüme çarptı pek tatlıydılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…