2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kız zıbın deyip geçme teyzoşu . Yakıstıramadım hiçbirini miniğe
Teyzoşu olunca çok tatlılar yaaaa hisleri bastı banadoğru diyorsun valla çeşit çok ama hangisi düşünür insan ben de öyleyim ama benim bücürlerden kaldı baya bişeyler tamamlayıcı alışverişi yaparım artık çok geçe bırakmam bu sefer 2hamileliğimde de geçe kaldı hep annem eşim aldı ya da netten alel acele,ikisinde de plasenta previaydı hastanede yattım evde kalkamadım

Ay instagramdan şu videoya denk geldim. Sinirleri zıplayan tek ben miyim ya
Ayyy kesin kv bu sinir oldum kv kapatılsın.. en korktuğum durumu yaşamış ben doğurduğum gibi benden babasından başka kimse çocuğuma dokunamaz bile bi benimle buluşsun benimle ten teması olsun emsin sonra alırlar yahu

İlk çocuğumda başıma gelen bi durum kv kaptı kpye götürdü eşim de yoktu yanımda askerdeydi,annemler de benimle ilgilendi hemen sarıldık ağlaştık beni bekliyordu ilk hetap hemşireden azarı yedi ama kv oh olfu

Kızlar zıbın hangi marka alcaksınız yaaa ben cinsiyet öğrenir öğrenmez zıbın alcam diyodum. Kızıma zıbın beğenemedim. Zıbında bile bu kadar zorlandıysm Allah yardımcım olsun djdjdjd
Canımm ben ebebek aldım 6al 5 öde mi ne vardi ilk alacağın zibinlara çok özenme bol bol al uygun fiyatlilardan çünkü zırt pırt kaka yapicak ve dışarı tasicak kaka lekesi olcak zibinlar

Ayy canım ne kadar zor bir durum ama ya o an ben yıkılırdım olay tabiki benimle ilgilenilmesi falan değil ama ben çocuğumu almaya çalışırken o gezmeye götürür gibi milleti dolaşıyor falan öyle bir dünya yok yani

Yaaa kıyamam sana. Bunda çok sağlıklı olsun her şey inşallah ay aldım ben bunu ama 1-2 aylk aldım. Biraz inceymiş

Bende çok sinir oldum ve çok üzüldüm. Hayvanlar bile doğurunca çocuğunu kimseye elletmiyo bizimkiler akbaba gibi

Canımm ben ebebek aldım 6al 5 öde mi ne vardi ilk alacağın zibinlara çok özenme bol bol al uygun fiyatlilardan çünkü zırt pırt kaka yapicak ve dışarı tasicak kaka lekesi olcak zibinlar
Kız aynen be doğru valla paylaştığım pijamayı aldım bak

Kızlar zıbın hangi marka alcaksınız yaaa ben cinsiyet öğrenir öğrenmez zıbın alcam diyodum. Kızıma zıbın beğenemedim. Zıbında bile bu kadar zorlandıysm Allah yardımcım olsun djdjdjd
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz yaklaşık 3 ay manzaraniz bu sipadan zibini çıkarana kadar anam ağlardı hatta bu zibini makasla kesmiştim

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-20-20-51-03-090_com.google.android.apps.photos-edit.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 65
Öyle öyle bende delirdim ayrı annem de delirmişti,hemşire teyze napıyorsun anne emzirecekti hemen dedi fırçaladı,sonra annem ben kalıcam size gerek yok dedi gönderdi kv yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…