2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım gitme imkanın varsa yurt dışında yetiştir zaten cocuğunu eşin de istiyorsa gidin. Apar topar neden olsun şimdiden işlemlere başlasam yavaş yavaş halledersin belki.eminim çok daha huzurlu olursunuz isim de eşin önersin sen beğendiğini koy içinden.
Benim kv de beni rahatsız ediyor. Gr, kv sürekli sorun yaşıyorlar. Eşim de sürekli onlara yardım etme her ihtiyaçlarına koşma modunda. Evladı tabiki koşacak ama bu kadar fazla olması benim içimi daraltıyor. Sorunlarını bu kadar eşime yansıtmalarından rahatsızım ben. Ben eşimin sorununu onlara yansıttığını görmedim onları üzmemek için anlatmıyor. Ama onlarda bu düşünce yok. Ben çocuğuma gelecek maneviyatı ve maddiyatı onlarla bu kdar paylaşmak istemiyorum. Bencillik mi yapıyorum acaba diye bazen de kendime kızıyorum.

Günaydın kızlar. İshal salgınına galiba ben de yakalandım bol su içmekten başka yapabileceğim bir şey yok sanırım
Canım geçmiş olsun ben bi karışım yapıyorum Allah'ın izniyle kesiyor hemen 1 tatlı kaşığı kuru kahveye biraz limon sık macun kıvamına gelicek 1 tatlı kaşığı dolusu ye ağzına koydugun an su iç hemen yutuyorsun bide pirinç haşla elekten kaşıkla bastır özünü cikar ye bende hemen kesmişti ishali inşallah sana da şifa olur geçmiş olsun kuzum

Obsesif kompulsif mi ne deniyor ondan var galiba canım :) benim kardeşimde de var bu musluğu,ocağı,kapıları kontrol ediyor hep :)

Obsesif kompulsif mi ne deniyor ondan var galiba canım :) benim kardeşimde de var bu musluğu,ocağı,kapıları kontrol ediyor hep :)
Bende var mesela ben kabul ettim mesela o yüzden de terapiye başladım obsesif başlangıcı var bende, Corona vardı bitmişti ama gebelikte arttı abime anlattım psikolog ayarladı. Baktığın zaman cidden çok zor, mesela evimize fare girdi ya, sürekli kapıyı kontrol ediyorum, eşimin dedesi hastane de yatıyor oraya gidip geldiğinde hastaneye yani ellerini yıkatiyorum mesela hemen ama ben terapiye başladım çünkü ileride doğumdan sonra daha da sıkıntı olmasın diye inşAllah geçer yaa bakalım

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...bu gruba bak canım​

Teşekkür ederim gerçekten zor ,

Eşin anlayışlıymış Allah'tan canım. Benimki bu kadar takıntı yapsam sinirden kudururdu ona saçma geliyor aman ne anlayacak hastalıktan sülalesi rahat. Benim bu gebelikteki takıntılarımda bile söyleniyor, anladığını düşünmüyorum. . Geçer kuzum merak etme gebesin diye de bu kadar artmıştır bu kadar.

Teşekkür ederim gerçekten zor ,
Evet canım, vallahi hele ilk zamanlar inan ki depresyonum bozuldu. Sürekli ağlıyordum mide bulantısından hamileliğin tadını bile çıkaramadım. Ama sonra alıştım prilamı sabah bir akşam bir alıyorum ben sen nasıl alıyorsun

Elbette geçer yaa ben olumlu düşünüyorum hep ama artık tabi her şeyi terapistimle konuşuyorum, ama ben şunu fark.ediyorum.mesela gebelikten önce bir çok sabrettigim şeye ya da umursamadığım şeylere şimdi daha çok bazen takılıyorum zoruma gidiyor galiba ayyy inşAllah bebeklerimiz sağlıkli doğsun bizim bu ruh hallerimizden etkilenmesinler de biz zaten bu durumu aşariz elbet.. çünkü internete yazınca stres duygusallik vs kötü senaryolar yazıyor o yüzden hiç bakmıyorum. O yüzden burası iyi geliyor bana en azından diyorum ki bak Seher yalnız değilsin işte senin gibi yaşayan hanım kardeşlerinnde var herkes 9 ay mutlu olamiiyo olabilir olsun diyorum

Mom değerleri önemli olan benim de devlet hastanesinde verdiğim riskli çıktı. Özelde verdiğim normal
Ben ondan canım direk fetal yaptırdım, ikili riskli çıksa beni mahvederdi sanırım. O yüzden Fetal yaptırdım. Kafayı yerdim yoksa kendimi biliyorum. Hepimiz sağlıklı kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.

ne güzel herseye karar vermişsin, ben de not aldım bunları :)

Aklımda bulunsun canım çok teşekkürler. 3 saatlik bi uykudan uyandım şimdi. Kesilmiş şükür ne iyi geldiyse

Yalnız değiliz canım bir çok gebe yaşıyor . Keşke hiç yaşamasak da o mümkün değil. Aynen canım bebeklrrimiz etkilenmesin benim zaten alışık olduğum ruhsal dengesizliklerim Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…