- 16 Mart 2022
- 3.287
- 3.267
- 83
- 33
Ben de hissetsem bi düzenli olarakkuzu yakında hareketlerini hissedeceksin o zaman rahatlayacaksın azıcık sabretben de azıcık başladı gibi karnımda patlayan şeker var gibi nadir de olsa o zaman oh diyorum
Canım gitme imkanın varsa yurt dışında yetiştir zaten cocuğunu eşin de istiyorsa gidin. Apar topar neden olsun şimdiden işlemlere başlasam yavaş yavaş halledersin belki.Geçen gün yazmıştım bi gruba tam da aynı konuda:
alla ben de öyleyim, o kadar çok çaba sarf ettim ki çok şükür Allah kabul etti dualarımı bu bebeği bana verdi çok mutluyum aslında ama, hayatım karmaşıklaştı gibi. Benden başka kişiler belli taleplerle geliyor bebekle ilgili, çocuğumun adını bile istediğim isim seçemiyorum eşim beğenmiyor diye, doğum yapmak için hangi ülkede olmalıyım, kv çocuğu beni sormuyor ama kendi isteğini şak diye söylüyor, taşınmam gerekebilir şimdi bebek gelmeden önce, çocuğumu Türkiye'de yetiştirmek istemiyorum ama nasıl gidicem apar topar, eşim ben sexy imalar istemeyince küsüyor, yani çocuk mu büyüteyim, kadınlık mı yapayım, gelinlik mi yapayım, ne yapayım bilemiyorum. Vücudum değişti mutsuz ediyor, bi de sanki hayatımı yeterince yaşamamışım ve şimdi artık çok geç gibi geliyor. Çocuktan beri eşimle ilişkim daha kötü. Bebeğimi çok istedim onu çok seviyorum Allah'ın gücüne gitmesin, tüp bebek ile yaptım çok şükür, sağlıklı, inşallah bana mutluluk getirir
Canım geçmiş olsun ben bi karışım yapıyorum Allah'ın izniyle kesiyor hemen 1 tatlı kaşığı kuru kahveye biraz limon sık macun kıvamına gelicek 1 tatlı kaşığı dolusu ye ağzına koydugun an su iç hemen yutuyorsun bide pirinç haşla elekten kaşıkla bastır özünü cikar ye bende hemen kesmişti ishali inşallah sana da şifa olur geçmiş olsun kuzumGünaydın kızlar. İshal salgınına galiba ben de yakalandımbol su içmekten başka yapabileceğim bir şey yok sanırım
Obsesif kompulsif mi ne deniyor ondan var galiba canım :) benim kardeşimde de var bu musluğu,ocağı,kapıları kontrol ediyor hep :)İnşAllah canım benimAbim psikolog bazen bazı şeyler anlatıyor mesela ayy diyorum ki çok şükür her halimize. Bak mesela abim psikolog ama onunda var takıntıları bir sürü Hatta bir şey anlatayım, abim araba aldı ve kapısını sürekli kontrol ediyormuş kilitli mi diye sonra biz bir gün ben abim eşim falan bir yere gittik, abim yine kapıyı kontrol etmiş eşimde demiş ki, abi kapandı niye kontrol ediyosun falan, işte emin olmak için demiş. Sonra o durum eşime de geçti şimdi o da arabanın kapısını kontrol etmeye başladı Abime diyor ki beni takıntılı yaptın diye bir gülüyoruz bu duruma
Bende var mesela ben kabul ettim mesela o yüzden de terapiye başladımObsesif kompulsif mi ne deniyor ondan var galiba canım :) benim kardeşimde de var bu musluğu,ocağı,kapıları kontrol ediyor hep :)
Ben de kullanıyordum geçen sene. Bebek istediğim için bırakmıştım yine de hemen bebek yapamadım. kendimi yokladımama iyileşmemişim. çok kötü durum gebeyken ilaç kullanmak. Ama zorundasın kullanmasalar daha kötü. İnşallah bebek etkilenmiyordur
Teşekkür ederim gerçekten zor ,Canım ah bende bu konuda nasıl muzdaribim sana anlatamam 14+5 teyim halen bulantı ile uğraşıyorum, miden boş kalmasın bak en iyi çözüm tuzlu patates haşlaması, beyaz peynir ekmek, makarna, bunlar iyi geliyor. Doktor bana yapacak birsey yok. Çok kötü olur kusarsan serum takıl, ben öyle yapıyorum. Çok geçmiş olsun çok zor çok
Eşin anlayışlıymış Allah'tan canım. Benimki bu kadar takıntı yapsam sinirden kudururduBende var mesela ben kabul ettim mesela o yüzden de terapiye başladımobsesif başlangıcı var bende, Corona vardı bitmişti ama gebelikte arttı abime anlattım psikolog ayarladı. Baktığın zaman cidden çok zor, mesela evimize fare girdi ya, sürekli kapıyı kontrol ediyorum, eşimin dedesi hastane de yatıyor oraya gidip geldiğinde hastaneye yani ellerini yıkatiyorum mesela hemen ama ben terapiye başladım çünkü ileride doğumdan sonra daha da sıkıntı olmasın diye inşAllah geçer yaa bakalım
Mom değerleri önemli olan benim de devlet hastanesinde verdiğim riskli çıktı. Özelde verdiğim normalKızlar benim 2 li tarama sonucum pappa 1.73 serbest beta hcg 19 çıkmış çok yüksek çıkmış anlayan varmi bundan
Kusura bakma canım hızlı okudum sanırsam 2li test için çok üzüldüğüm için hemen canın sıkılmasın die sana yazmışım.uguurbocegii ikilisinde riskli çıkan arkadaşımız bu canım, ben ikili yaptırmadım direk Fetal baktırdım ben
Evet canım, vallahi hele ilk zamanlar inan ki depresyonum bozuldu. Sürekli ağlıyordum mide bulantısından hamileliğin tadını bile çıkaramadım. Ama sonra alıştım prilamı sabah bir akşam bir alıyorum ben sen nasıl alıyorsunTeşekkür ederim gerçekten zor ,
Elbette geçer yaa ben olumlu düşünüyorum hep ama artık tabi her şeyi terapistimle konuşuyorum, ama ben şunu fark.ediyorum.mesela gebelikten önce bir çok sabrettigim şeye ya da umursamadığım şeylere şimdi daha çok bazen takılıyorum zoruma gidiyor galibaEşin anlayışlıymış Allah'tan canım. Benimki bu kadar takıntı yapsam sinirden kudururduona saçma geliyor aman ne anlayacak hastalıktan sülalesi rahat. Benim bu gebelikteki takıntılarımda bile söyleniyor, anladığını düşünmüyorum. . Geçer kuzum merak etme gebesin diye de bu kadar artmıştır bu kadar.
Ben ondan canım direk fetal yaptırdım, ikili riskli çıksa beni mahvederdi sanırım. O yüzden Fetal yaptırdım. Kafayı yerdim yoksa kendimi biliyorum. Hepimiz sağlıklı kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi.Mom değerleri önemli olan benim de devlet hastanesinde verdiğim riskli çıktı. Özelde verdiğim normal
ne güzel herseye karar vermişsin, ben de not aldım bunları :)Ben bebek kıyafeti için hm den alacağım ama aksesuar için fark etmez mendili, eldiven, bandanasını nereden beğenirsem oradan alacağım.Emzik ve biberonunu ve süt sağma makinesini Philips Avent alacağım. Şampuan ve bakım ürünlerini de Mustela alacağım. Odasını da Ikea. Yatağını ve reflü yatağını da yataştan alacağım. Nevresimini de Instagramda bir sayfa var oradan sipariş edeceğim. Bunlar karar verdiklerim diğer eksiklerine hala bakıyorum
Benimde var ama bebişin odasının yaparken onu başka odaya alıcam yaAyyy evet bence de çok güzelbenim odamda berjer var aslında bunun için
Aklımda bulunsun canım çok teşekkürler. 3 saatlik bi uykudan uyandım şimdi. Kesilmiş şükür ne iyi geldiyseCanım geçmiş olsun ben bi karışım yapıyorum Allah'ın izniyle kesiyor hemen 1 tatlı kaşığı kuru kahveye biraz limon sık macun kıvamına gelicek 1 tatlı kaşığı dolusu ye ağzına koydugun an su iç hemen yutuyorsun bide pirinç haşla elekten kaşıkla bastır özünü cikar ye bende hemen kesmişti ishali inşallah sana da şifa olur geçmiş olsun kuzum
Rapor gözükmüyor sadece pappa degeri ve beta hcg çıkmış ama inşallah normaldir yauguurbocegii ikilisinde riskli çıkan arkadaşımız bu canım, ben ikili yaptırmadım direk Fetal baktırdım ben
Sadece pappa ve beta hcg gözüküyordu rapor görünmedi o doktora gidiyo galiba tam sonucu bilmiyorum bendeMom değerleri önemli olan benim de devlet hastanesinde verdiğim riskli çıktı. Özelde verdiğim normal
Yalnız değiliz canım bir çok gebe yaşıyor . Keşke hiç yaşamasak da o mümkün değil. Aynen canım bebeklrrimiz etkilenmesin benim zaten alışık olduğum ruhsal dengesizliklerimElbette geçer yaa ben olumlu düşünüyorum hep ama artık tabi her şeyi terapistimle konuşuyorum, ama ben şunu fark.ediyorum.mesela gebelikten önce bir çok sabrettigim şeye ya da umursamadığım şeylere şimdi daha çok bazen takılıyorum zoruma gidiyor galibaayyy inşAllah bebeklerimiz sağlıkli doğsun bizim bu ruh hallerimizden etkilenmesinler de biz zaten bu durumu aşariz elbet.. çünkü internete yazınca stres duygusallik vs kötü senaryolar yazıyor o yüzden hiç bakmıyorum. O yüzden burası iyi geliyor bana en azından diyorum ki bak Seher yalnız değilsin işte senin gibi yaşayan hanım kardeşlerinnde var herkes 9 ay mutlu olamiiyo olabilir olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?