2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ben de kötüyüm canım biz de aile terapistine adı altında aslında ben terapiye başlayacağım. şükrediyorum bebeğim için ödüm kopuyor o da beni daha huzursuz bir insan yaptı mızmızlanmak da istemiyorum gececek güçlüyüz biz

arkadaşlar grip geçiriyorum burnum ya çok tıkalı ya da çok ciddi akıyor şiddetli geniz akıntım var acile gittim doktora hamile olduğumu söyledim ama bana antibiyotik falan yazmış antibiyotik içebiliyor muyuz? yazdığı hiçbir ilacı almadım antibiyotik yazdığını görünce tatilde de çok zorlandım çok ağrılarım olduğu için yarın doktoruma bir gideyim diyorum zaten sanırım en iyisi kendi takibimi yapan doktora gitmek

Banada doktor dedi göbekte hassaslık hiss etsen bilki bu bebek..ama ben malesef hiss etmiyorum..sessiz odada çok uzandım ama olmadıYarın saat 5 randevum umarım bebişim büyümüş
Herkesin vücut yapısı bir değil diye kuzucum bazıları erken bazıları geç 21. haftalara kadar vakit varmış. Hemen kötü düşünceler aklına gelmesin. Sen şimdi yarın bebeğini göreceğini düşün miniğine odaklan

Midem bulanmayınca öyle korkmuştum acaba neden bulanmıyor sonra sonuçlar çıkınca rahatladım..şimdi yine döndüm başa.Yarın gelirim güzel haberle..sağol canım

Midem bulanmayınca öyle korkmuştum acaba neden bulanmıyor sonra sonuçlar çıkınca rahatladım..şimdi yine döndüm başa.Yarın gelirim güzel haberle..sağol canım
Canım, ben 14+5 oldum halen hissetmiyorum bende, inşallah 16.dan sonra hissedeceğiz minik oğullarımız hareketlerini, sen git yarın oğluşunu gör için rahat eder canım. Ya biliyor musun ilk başta çektiğimiz sıkıntılarımız yüzünden oldu. Doktorların söyledikleri. Halen bir tane zıbın anlamadım

Araya zaman girince de öyle oluyor kuzucum. Başa dönme. Ay hadi hemen yarın olsun hayırlı haberlerini bekliyorum.

Ben artık ama 16+5 hala tık yok.Tabi canım hepsi onların dedikleri yüzünden bu durumdayız..bende çocuğa 1 corab bile almadım.Mesela geçen gün hastanede arkadaşımı gördüm 37 yaşında kendisi 3 cocuğu bir kaç aydı doğulmuş onunla konuşunca o kadar rahatlıyorumki..bana diyor aman boş ver bu tarama testleri ben diyor hiçbir şey yapmadım..hatda onun ikinci çocuğuna doktorlar saçma sapan konuşmuş şimdi diyor her kesten haraketli..hatda diyor dördüncünü bile yapıcam.

ben hissediyorum ama bebek mi gaz mı emin olamıyorum:)) gercek tekme gibi 20leri bulacak

Bende öyleyim o masaya uzanıp kalp atışını görene kadar aklım çıkıyor 9+5 te devlete gittim orda kalp atışı duyulmuyor işaret falan da olmuyor ultrasonda ağlamaya başladım hemen doktor şok oldu dur dur bebeğin burda bak oynuyo kalbi atıyor dedi nasıl rahatladım o zaman salı günü gittiğimde de ultrasonu karnıma degdirdigi gibi kalbi atıyor mu diyorum bebem oynuyodu bu defa çok şükür içim rahatladı hakeretlerini hissedene kadar geçmeyecek bu endişe

ben hissediyorum ama bebek mi gaz mı emin olamıyorum:)) gercek tekme gibi 20leri bulacak
Aynen kuzum benimde öyle gerçek tekme gibi değil. rahimde bir hareketlenme baloncuk gibi bişeyler oluyor evet gaz gibi bir hareketlenme. Ve bi değişiklik olduğunu farkediyorsun. Geceleri uykuya dalmandan önce daha çok hissediyorum.

Ayy ben ondan devlete gitmiyorum canımı sıkarlar diye hep sabr etdim kendi doktorumun randevunu bekledim mecbur.Perinatologun kontrolünden sonra bence ben rahatlarım çünkü rahim uzunluğum nasıl bilmiyorum

Öyle haklısın ki. Bana kalsaydı bende hiçbişey almazdım en az 6. aya kadar beklerdim. Eşim ve ailesinin çok heyecanlı olmasından dolayı birkaç bişeyler aldık. Bende onların heyecanına engel olmak istemiyorum. Bana sorarsam ben kendi adıma kendi zevkime göre daha hiçbişey almadım.

Ayy ben ondan devlete gitmiyorum canımı sıkarlar diye hep sabr etdim kendi doktorumun randevunu bekledim mecbur.Perinatologun kontrolünden sonra bence ben rahatlarım çünkü rahim uzunluğum nasıl bilmiyorum
Bende gitmek istemiyorum ama kaynanam oğlunu dolduruyor biz dokuz ay görmedik para vermeye ne gerek var diye diye konuştu geldiğinde oda dünden razı zaten dolmaya düşündükçe deliriyorum salı günü ben göreceğim deyip özele götürdüm kendi kartımla kendi maaşımla ödedim hastaneden çıktıktan sonra boşu boşuna para verdik ne gerek vardı bilmem ne konuştu canımı sıktı kadına doktora gittik gideceğiz diyorum paralı mı diyor cinnet geçirmeme şu kadar kaldı

Siz birlikte mi kalıyorsunuz canım?biz ayrıyız benim kv hiç haberi yok hangi günler doktora gidiyoruz..özele gitdiğimizide biliyor zaten biliyorum kendisi söylerki devlette ne işiniz var çünkü kendiside hep özellere gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…