ben de kötüyüm canım biz de aile terapistine adı altında aslında ben terapiye başlayacağım. şükrediyorum bebeğim için ödüm kopuyor o da beni daha huzursuz bir insan yaptı mızmızlanmak da istemiyorum gececek güçlüyüz bizElbette geçer yaa ben olumlu düşünüyorum hep ama artık tabi her şeyi terapistimle konuşuyorum, ama ben şunu fark.ediyorum.mesela gebelikten önce bir çok sabrettigim şeye ya da umursamadığım şeylere şimdi daha çok bazen takılıyorum zoruma gidiyor galibaayyy inşAllah bebeklerimiz sağlıkli doğsun bizim bu ruh hallerimizden etkilenmesinler de biz zaten bu durumu aşariz elbet.. çünkü internete yazınca stres duygusallik vs kötü senaryolar yazıyor o yüzden hiç bakmıyorum. O yüzden burası iyi geliyor bana en azından diyorum ki bak Seher yalnız değilsin işte senin gibi yaşayan hanım kardeşlerinnde var herkes 9 ay mutlu olamiiyo olabilir olsun diyorum
evet biliyorusunuz çok ciddi sıkıntılarımız oldu çekirdek aile kavramını asla anlamıyorlarAy tüm erkekler niye böyle cidden ya . Niye bunlar çekirdek aile kavramını çok geç anlıyor ya da anlayamıyor acaba. Sanırım aileleri müsaade etmiyor
Doğru kuzumYaaa ne güzel. Ben 1 litre anca içebiliyorum. O kadar az suya bu kadar wc fazla
Herkesin vücut yapısı bir değil diye kuzucum bazıları erken bazıları geç 21. haftalara kadar vakit varmış. Hemen kötü düşünceler aklına gelmesin. Sen şimdi yarın bebeğini göreceğini düşün miniğine odaklanBanada doktor dedi göbekte hassaslık hiss etsen bilki bu bebek..ama ben malesef hiss etmiyorum..sessiz odada çok uzandım ama olmadıYarın saat 5 randevum umarım bebişim büyümüş
Düzeldiniz mi canım artık. Daha iyi misinizevet biliyorusunuz çok ciddi sıkıntılarımız oldu çekirdek aile kavramını asla anlamıyorlar
Midem bulanmayınca öyle korkmuştum acaba neden bulanmıyor sonra sonuçlar çıkınca rahatladım..şimdi yine döndüm başa.Yarın gelirim güzel haberleHerkesin vücut yapısı bir değil diye kuzucum bazıları erken bazıları geç 21. haftalara kadar vakit varmış. Hemen kötü düşünceler aklına gelmesin. Sen şimdi yarın bebeğini göreceğini düşün miniğine odaklan
Canım, ben 14+5 oldum halen hissetmiyorum bende, inşallah 16.dan sonra hissedeceğiz minik oğullarımız hareketlerini, sen git yarın oğluşunu gör için rahat eder canım. Ya biliyor musun ilk başta çektiğimiz sıkıntılarımız yüzünden oldu. Doktorların söyledikleri. Halen bir tane zıbın anlamadımMidem bulanmayınca öyle korkmuştum acaba neden bulanmıyor sonra sonuçlar çıkınca rahatladım..şimdi yine döndüm başa.Yarın gelirim güzel haberle..sağol canım
Araya zaman girince de öyle oluyor kuzucum. Başa dönme. Ay hadi hemen yarın olsun hayırlı haberlerini bekliyorum.Midem bulanmayınca öyle korkmuştum acaba neden bulanmıyor sonra sonuçlar çıkınca rahatladım..şimdi yine döndüm başa.Yarın gelirim güzel haberle..sağol canım
canım aile danışmanlığı alacağız umarım düzelirDüzeldiniz mi canım artık. Daha iyi misiniz
Ben artık ama 16+5 hala tık yok.Tabi canım hepsi onların dedikleri yüzünden bu durumdayız..bende çocuğa 1 corab bile almadım.Mesela geçen gün hastanede arkadaşımı gördüm 37 yaşında kendisi 3 cocuğu bir kaç aydı doğulmuş onunla konuşunca o kadar rahatlıyorumki..bana diyor aman boş ver bu tarama testleri ben diyor hiçbir şey yapmadım..hatda onun ikinci çocuğuna doktorlar saçma sapan konuşmuş şimdi diyor her kesten haraketli..hatda diyor dördüncünü bile yapıcam.Canım, ben 14+5 oldum halen hissetmiyorum bende, inşallah 16.dan sonra hissedeceğiz minik oğullarımız hareketlerini, sen git yarın oğluşunu gör için rahat eder canım. Ya biliyor musun ilk başta çektiğimiz sıkıntılarımız yüzünden oldu. Doktorların söyledikleri. Halen bir tane zıbın anlamadım
ben hissediyorum ama bebek mi gaz mı emin olamıyorum:)) gercek tekme gibi 20leri bulacakHerkesin vücut yapısı bir değil diye kuzucum bazıları erken bazıları geç 21. haftalara kadar vakit varmış. Hemen kötü düşünceler aklına gelmesin. Sen şimdi yarın bebeğini göreceğini düşün miniğine odaklan
Bende öyleyim o masaya uzanıp kalp atışını görene kadar aklım çıkıyor 9+5 te devlete gittim orda kalp atışı duyulmuyor işaret falan da olmuyor ultrasonda ağlamaya başladım hemen doktor şok oldu dur dur bebeğin burda bak oynuyo kalbi atıyor dedi nasıl rahatladım o zaman salı günü gittiğimde de ultrasonu karnıma degdirdigi gibi kalbi atıyor mu diyorum bebem oynuyodu bu defa çok şükür içim rahatladı hakeretlerini hissedene kadar geçmeyecek bu endişeBende bilemedim canım ilkinde kalb durması yaşadım ondan korkum çok fazla..Doktorun yanına girene kadar ultrasona uzanana kadar bayılacak gibi oluyorum.Karnımdan o kadar farklı sesler geliyor ki acaba benmi anlamıyorum..Offf yaa yarın hemen olsun
Aynen kuzum benimde öyle gerçek tekme gibi değil. rahimde bir hareketlenme baloncuk gibi bişeyler oluyor evet gaz gibi bir hareketlenme. Ve bi değişiklik olduğunu farkediyorsun. Geceleri uykuya dalmandan önce daha çok hissediyorum.ben hissediyorum ama bebek mi gaz mı emin olamıyorum:)) gercek tekme gibi 20leri bulacak
Ayy ben ondan devlete gitmiyorum canımı sıkarlar diye hep sabr etdim kendi doktorumun randevunu bekledim mecbur.Perinatologun kontrolünden sonra bence ben rahatlarım çünkü rahim uzunluğum nasıl bilmiyorumBende öyleyim o masaya uzanıp kalp atışını görene kadar aklım çıkıyor 9+5 te devlete gittim orda kalp atışı duyulmuyor işaret falan da olmuyor ultrasonda ağlamaya başladım hemen doktor şok oldu dur dur bebeğin burda bak oynuyo kalbi atıyor dedi nasıl rahatladım o zaman salı günü gittiğimde de ultrasonu karnıma degdirdigi gibi kalbi atıyor mu diyorum bebem oynuyodu bu defa çok şükür içim rahatladı hakeretlerini hissedene kadar geçmeyecek bu endişe
Öyle haklısın ki. Bana kalsaydı bende hiçbişey almazdım en az 6. aya kadar beklerdim. Eşim ve ailesinin çok heyecanlı olmasından dolayı birkaç bişeyler aldık. Bende onların heyecanına engel olmak istemiyorum. Bana sorarsam ben kendi adıma kendi zevkime göre daha hiçbişey almadım.Canım, ben 14+5 oldum halen hissetmiyorum bende, inşallah 16.dan sonra hissedeceğiz minik oğullarımız hareketlerini, sen git yarın oğluşunu gör için rahat eder canım. Ya biliyor musun ilk başta çektiğimiz sıkıntılarımız yüzünden oldu. Doktorların söyledikleri. Halen bir tane zıbın anlamadım
Ayy inşallah her şey çok güzel olur canımcanım aile danışmanlığı alacağız umarım düzelirçok teşekkür ederim ilgin için
Bende gitmek istemiyorum ama kaynanam oğlunu dolduruyor biz dokuz ay görmedik para vermeye ne gerek var diye diye konuştu geldiğinde oda dünden razı zaten dolmaya düşündükçe deliriyorum salı günü ben göreceğim deyip özele götürdüm kendi kartımla kendi maaşımla ödedim hastaneden çıktıktan sonra boşu boşuna para verdik ne gerek vardı bilmem ne konuştu canımı sıktı kadına doktora gittik gideceğiz diyorum paralı mı diyor cinnet geçirmeme şuAyy ben ondan devlete gitmiyorum canımı sıkarlar diye hep sabr etdim kendi doktorumun randevunu bekledim mecbur.Perinatologun kontrolünden sonra bence ben rahatlarım çünkü rahim uzunluğum nasıl bilmiyorum
Son kullanmaya dikkat etmek lazim kuruyabiliyor ama bez 2 yil once aldiklarimi kullandim hicbisey olmadiBen de almaya başlayayım dedim erken daha ama olsunıslak mendil neden riskli ki
Siz birlikte mi kalıyorsunuz canım?biz ayrıyız benim kv hiç haberi yok hangi günler doktora gidiyoruz..özele gitdiğimizide biliyor zaten biliyorum kendisi söylerki devlette ne işiniz var çünkü kendiside hep özellere gider.Bende gitmek istemiyorum ama kaynanam oğlunu dolduruyor biz dokuz ay görmedik para vermeye ne gerek var diye diye konuştu geldiğinde oda dünden razı zaten dolmaya düşündükçe deliriyorum salı günü ben göreceğim deyip özele götürdüm kendi kartımla kendi maaşımla ödedim hastaneden çıktıktan sonra boşu boşuna para verdik ne gerek vardı bilmem ne konuştu canımı sıktı kadına doktora gittik gideceğiz diyorum paralı mı diyor cinnet geçirmeme şukadar kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?