2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ayyy o da bir şey mi. Ben kitlediğim kapıyı itiyorum açılmıyor dimi diye. Ona rağmen acaba açık kalmış mıydı diye geri döndüğüm oldu kaç kere ya da arabayı kilitliyorum mesela anahtardan 5-6 kere basıyorum. Gören deli heralde yazık diyordur kesin

Kızlar yaaa tam yumurtalıklarımın olduğu yerde sanki böyle aşırı baskı var gibi. Tuvalete gidiyorum afedersiniz 2 damla çıkıyo ama sanki aşırı tutmuşum gibi bir his. Yürürken falan da sanki gaz birikmesi olur ya oralarda öyle bi ağırlık var. Sizde de oluyor mu bu durum .

Türk erkeği biraz geç fark ediyor çekirdek ailesinin değiştiğini, çok haklısın, sen kendinden kısıp çocuğun için fedakarlık yapıyorsun ama o bunun yerine annesine babasına koşuyor, dengesizlik doğuyor. O yüzden kısma, hep senin/ çocuğun ihtiyacın olsun ki eşin size koşsun onlara sıra gelmesin, sen de kenarda çocuğun için birikim yap benim durumum karışık biraz ama dediğin gibi gidebilirsem gideceğim, en azından kıbrısa gitmek istiyorum ilk senelerde. Amerika annem gelmem dedi o yüzden olmayacak heralde. Bakıcam bir iki ay içinde ayarlamam lazım.

Ay tüm erkekler niye böyle cidden ya . Niye bunlar çekirdek aile kavramını çok geç anlıyor ya da anlayamıyor acaba. Sanırım aileleri müsaade etmiyor

Canım bana 13. haftalar da olmuştu hatta su içtiğim halde sistit mi oldum acaba diye doktora bahsetmiştim. İdrar da yanma acı yoksa gayet normal demişti. Ama her ihtimale karşı da tek kullanımlık ilaç vermişti. Şuan yok,bebek büyüdüğü için baskı yapıyor sanırım.

Ben de hissetsem bi düzenli olarak maşallah canım seninki erken belli etmiş annesi
Kuzucumm evet hareketlerini hissetmeye başladığın da inan daha rahat edeceksin. O günlerine az kaldı. Üzme kendini bebeğin seninledir annesini bırakmaz onlar çok güçlü.

Canım o bendede oluyor, idrar torbana baskı yapıyor dedi doktor. Cuma günü sorduğumda bende yanı senin gibiyim. Biraz gelsin hemen sıkışıyorum lavaboya gidiyorum az geliyor

Bende bebeğimi hiss etmiyorum ondan hiç rahat diğilim karnımda çok büyümemişyarın randevum var İn şa Allah güzel haberlerle dönerim
Canım herkes hemen hissedemeyebiliyor. İlk hamileliklerimiz olduğu içn hissetme süresi uzayabiliyor. Belki hissediyorsun anlamlandıramıyorsun. Göbeğini de kafana takma lütfen benimde göbeğim az akşamları yemekten sonra ancak belli oluyor. Yarın inş güzel haberlerle geleceksin. içini ferah tut. Bi odaya geç en kötü uzan karnına hafif vur anlamaya çalış. sessizlikte daha rahat anlaşılıyor.

Ben yarın her ihtimale karşı gideyim diyorum doktora. 15 dakikaya bir tuvalete gitme ihtiyacı normal gelmedi nedense. Bir de yürürken bile çok farklı hissediyorum sanki bebek yumurtalığımın olduğu yere indi gibi hissediyorum yukarılarda hiçbir şey yok. X Xxudy berenikaa

Bende bilemedim canım ilkinde kalb durması yaşadım ondan korkum çok fazla..Doktorun yanına girene kadar ultrasona uzanana kadar bayılacak gibi oluyorum.Karnımdan o kadar farklı sesler geliyor ki acaba benmi anlamıyorum..Offf yaa yarın hemen olsun

Anlıyorum kuzum yaşadıklarından dolayı böyle hissetmen öyle doğal ki. Ama içini ferah tut yarın kontrol gününmüş. ben şuanda göbek deliğimin altında hissediyorum. İlk başlarda anlayamamıştım ama biraz sıklaştı artık bunun hareket olduğunu anlıyorum. Ve sesiz bi oda da daha çok hissediliyor. Yarın güzel haberlerini bekliyorum

Ben 2,5 -3 lt arası su içtiğim için sürekli tuvaletteyim git kuzum için rahat etsin. Bende mutlaka giderdim. İhmal etmemek gerekiyor.

Banada doktor dedi göbekte hassaslık hiss etsen bilki bu bebek..ama ben malesef hiss etmiyorum..sessiz odada çok uzandım ama olmadıYarın saat 5 randevum umarım bebişim büyümüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…