2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Off cnm yaa seni okdr iyi anlıyorumki, içim şişti yazdıklarını okudukçA
Yıllarca kayınvalıdeyle oturup, herseye karısan bi kayınvalidem olunca..

Bnden tavsiye sessiz kalma, nekdr cvp vermessen içine atarsın, olan sana olur, bu hiç değişmez, cevapsz kalma, ama cevaların sinirli bısekılde değil, gayet sakın ve umursamaz olmalı..
Bn çok içim içimi yedim olan bna oldu tabıkı. İçime attım hastalık geldi oyuzden korkma, ezdirme sakın kndını, asla içine atma hrseye cevabın olsun
Susup susup biriktirip ani patlamalar yaşarsan haksız sen olursun
Bırde eşinle aranı iyi tut

Uzak olduğu için rahatım da biraz doğuma kendi annemde gelmeyecek ne olur bilmiyorum annem de tuhaf gelemem bakamam diyor kimseden birşey istemiyorum gerekirse kavga edeceğim
Cnm kımseyi isteme yanına, yerlerde sürünsende kndin bak çocuguna, zor bılıyorum ama..
Senin kayınvalıde çok karışacak belli
Şimdiden aralarda laf at, bn bılıyorum, ben hallederım de
Bilinçsizmişsin gbi davranırsan çocugunu kndı çocugu sanıyolar cunku, sanki kalkıp kndı emzırecek, o raddeye geliyorlar

Her işini kndın yap lohusayken, yoksa bebek onların eline geçiyor, lohusa halde sinir krızı gecırıyosun ve hayatında unutamayacagın kotu anıların oluyor
Şimdiden yolunu yap, gelselerde çok kalmasına izin verme, eşinle konuş şimdiden yolunu yap
Oyunu kuralına göre oyna, iş kocalarda bitiyo

Yaaa hiç iyi olmadı benimde bir arkadaşım tek başına bakıyor çocuğuna zaten ilk 40 gün yardım olursa iyi olur tabi sonrasını zaten kendimiz Hall edicez Allahın izniyle
Ben herkesin herseyine koşan ama bana gelince kimsenin kılını kıpırdatmadığı biriyim malesef Allah büyük elbet bakarım çocuğuma

Öyle yapmaya çalışıyorum eşim çok çabuk etkileniyor malesef o yüzden şanssızim

Ben kardeşlerime baktım çocuğuma da bakarım evellallah onlarda bunun farkında inşallah beni delirtmezler

Hangi fitili kullandın canım
Hasta kervanına bende katıldım giremedim nerdeyse 1 haftadır. gyno lu ilaçtan kullandım canım. Doktor ilaç veriyorsa kullanmak lazım ne kadar çekinsekte. Sonra daha kötü olacak diye korkuyor insan. Kontrolün iyi geçmiştir inşallah mesajlar çok birikmiş yazdıysan farkında değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…