2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok mantıklı ben ilk haftalarda ölü balık gibiydim zaten kesinlikle sıfır libido yeni yeni kendime geliyorum menopozdan çıkıyormuş gibi
ben de de öyle yeni yeni başlıyor gibi sıfır libidoydum :)) zaten narkotik köpekleri gibi dolaşıyordum etrafta imkansızdı benim için :))

Benim doktor 12 haftaya kadar önermiyoruz dedi ikinci gittiğimde 12 hafta geçmişti haftada en fazla iki kere olabilir dedi
Benim eşimde hiç öyle bir istek yok, arkadaşlarından duymuş hamile olunca ilişkiye girilmez diye, muhtemelen biz bir sene falan dokunmayız birbirimize herhalde, zaten çok da istekli durmuyor. Bu normal değil galiba.

Benim eşimde hiç öyle bir istek yok, arkadaşlarından duymuş hamile olunca ilişkiye girilmez diye, muhtemelen biz bir sene falan dokunmayız birbirimize herhalde, zaten çok da istekli durmuyor. Bu normal değil galiba.
Olur mu öyle şey ya eşiniz normal değil bence siz ona bunun riskli gebelik olmadığı sürece yasak olmadığını gayet yaşanabilir olduğunu anlatın doktor yazıları gönderin 9 ay olmazsa olur mu eşler çok uzaklaşır birbirinden buda yemek yemek su içmek gibi ihtiyaç olması gereken birşey

Yok canım tablet olarak ağızdan alcam. 100 mg. Benim zaten kendi işim Allahtan canım. Bu hafta duruşmalarımın olmadığı günler gitmicem
Canım bol bol boş olduğun vakitler uzunca dinle, progestan şimdi iyi gelecek sana, ağızdan aldığında baş ağırı çok yapıyor ona dikkat et kuzum. Sakın strese girme minişin seninle annesi, kilosu gelişimi için ne dedi

Ay cidden kız doğru diyorsun he geçen gittiğimde de sırt üstü yatmış bacaklarını dikmişti bu hafta squat çalışıyordu heralde
benmki o kadar hareketli değildi ama yan doktor hee hareketi yapıyo bir düzeltmedi kendisini dedi ama elini kafasına götürdüğünü gördüm sadece benimki hareketsiz geldi biraZz

benmki o kadar hareketli değildi ama yan doktor hee hareketi yapıyo bir düzeltmedi kendisini dedi ama elini kafasına götürdüğünü gördüm sadece benimki hareketsiz geldi biraZz
Benimki de öyle . Hatta dedim ki niye böyle duruyo sürekli 16 saat uyuyormuş anne karnında

doktor %65 erkek dedi ama devlete gidyorum herkes görmüştür de 16dan önce kesin söylemiyolsr dedi bilemiyorum birde perinatologdu bence yanılmaz gibi yine de kendimi kaptırmamaya calısıyorum
ahahahhaah bana da bugün 12+5te tahminim kız dedi 11+5te de tahminim kızdı dedi ama 3 hafta bekleyelim kendini kaptırma dedi

ahahahhaah bana da bugün 12+5te tahminim kız dedi 11+5te de tahminim kızdı dedi ama 3 hafta bekleyelim kendini kaptırma dedi
ya bilmiyorum kkda baktım sonradan değişeen cok ama halama 12.haftada kız demislerdi kızı oldu inşallsj bizimkileti de bilmiştir doktor belirsizlik çok kmtü bir öğrenseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…