2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben hep unutuyorum doktora sormaya o kadar heyacanlı oluyorumki.Bende kardeşimde beyaz tenliyiz..kardeşimin mesela kocaman karnı vardır yuvarlaktı hiç çatlağı olmadı..annemde beyaz tenli onunda yok.Birde trendyolda en iyi kremlerin yorumlarına baktım tamamen vazgeçtim

Yaaa o zaman kullan sen bende çatlak olsa bile yani bunu derd etmem kendime rahatım bu konuda

Aynen öyle nasip işi bu

Reactions: The
Kriterlerden biri de ailede çatlak olmamasıydı bu arada, onu yazmayı unutmuşum siz onlardansınızdır umarım. Ben bilmediğim ve pişman olmak istemediğim için temkinli gideceğim

Aynen ben de bu fikirdeyim. Elimden geleni yaptım. Gerisi gidişata göre şekillenecek

Bu arada kızlar vajinamda içerde batmalar var zaten karnım belli olmaya başlamış umarım rahim büyümesinden bu batmalar
Ay o batmalar bende geçen haftadan beri var. İlk başladığı gece dayanamadım acile gittim. Sürekli tuvalete gidiyordum o gün .telaştan yaşadığım akıntıları da suyum geldi sandım . Acilde ultrason yok dediler. Akşam saat 10 da saat geç oldu diye utana sıkıla doktorumu aradım onla konuşunca biraz rahatlamıştım.

İnşallah canım bizde deneyelim bakalım inşallah şifa olur

Ben dün doktordaydım sorun yok dedi umarım detaylı ultrasonumda sorun çıkmaz şimdi kasıktada batma var

Ben dün doktordaydım sorun yok dedi umarım detaylı ultrasonumda sorun çıkmaz şimdi kasıktada batma var
Kızlar bence bu batmalar rahim büyümesindir, ben de baştan beri var şiddetli değil ama baya hissediliyor kasıklarda iğne batması gibi bana sanki bebis tekme atıyor gibi gelio ama değildir :)

Detaylı ultrason kaç haftalıkken gideceksiniz hanımlar? Ben Özel e giidyorum kontrollere ama detaylıya Çam Sakuraya gitmek istiyorum iyiymiş diye duydum..

Kızlar bence bu batmalar rahim büyümesindir, ben de baştan beri var şiddetli değil ama baya hissediliyor kasıklarda iğne batması gibi bana sanki bebis tekme atıyor gibi gelio ama değildir :)
Benimki kasıklarda değil ,vajinada makata vuruyor hatta bazen. Bunun bir sebebi de enfeksiyonmuş canım. Kasıklardaki ve rahşmdeki bebeğin büyümesidir ama

Detaylı ultrason kaç haftalıkken gideceksiniz hanımlar? Ben Özel e giidyorum kontrollere ama detaylıya Çam Sakuraya gitmek istiyorum iyiymiş diye duydum..
Kaç haftalıksın şimdi. Ben de 20. Hafta gibi girerim heralde doktor daha o konuda bir şey demedi. Şu an 14+5 im

Benimki kasıklarda değil ,vajinada makata vuruyor hatta bazen. Bunun bir sebebi de enfeksiyonmuş canım. Kasıklardaki ve rahşmdeki bebeğin büyümesidir ama
Canım benimde bazen vajinada batma oluyor sürekli değil tabi. bir enfeksiyon belirtim yok. Doktor normal demişti.

Canım benimde bazen vajinada batma oluyor sürekli değil tabi. bir enfeksiyon belirtim yok. Doktor normal demişti.
Olabilir kuzum enfeksiyon sebeplerinden biriymiş Şubat grubunda söylediler. Tabi her batma enfeksiyon değil. internette şöyle bilgi var 12-16 haftalar arasında da olabiliyormuş böyle batmalar

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-26-16-53-52-72_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 43
Olabilir kuzum enfeksiyon sebeplerinden biriymiş Şubat grubunda söylediler. Tabi her batma enfeksiyon değil. internette şöyle bilgi var 12-16 haftalar arasında da olabiliyormuş böyle batmalar
Anladım canım. Bende13. haftanın içinde ara ara batmalar başlamıştı sonra devamı geldi şimdi özellikle bebek hareketini hissettiğim zamanlar da olmaya başladı. Gayet normal ağrılar geçen haftalarda kasık batmalarım fazlaydı şimdi yine oluyor ama ara ara ve tüm güne yayılmadan. Yani oluyor olacak bu ağrılar çok uzun sürmesin olsun ki bebeklerimizin varlığını hissedelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…