Ben hep unutuyorum doktora sormaya o kadar heyacanlı oluyorumki.Bende kardeşimde beyaz tenliyiz..kardeşimin mesela kocaman karnı vardır yuvarlaktı hiç çatlağı olmadı..annemde beyaz tenli onunda yok.Birde trendyolda en iyi kremlerin yorumlarına baktım tamamen vazgeçtimZaten doktor da bazı kriterler söyledi. "beyaz tenliyseniz ne yaparsanız yapın kesinlikle çatlar önemli olan su içmeniz, içeriden aldığımız su daha kıymetli "dedi ben zaten normalde de çok fazla su içen bir insanım, krem ve nemlendiricilerle de bunu destekleyip süreci sorunsuz atlatacağımı düşünüyorum. Beyaz tenli olduğum için illa ki ufak tefek olacaktır Ama minimumda tutmak hedefim.
Yaaa o zaman kullan sen bende çatlak olsa bile yani bunu derd etmem kendime rahatım bu konudaben kullanmadım çok çatladım , ablam kullandı hiç çatlağı olmadı :/ çevremde kullananlarda çatlak olmayınca ben de oyuzden bu sefer kullanayım dedim.. en azından pişman olmam ben gerekeni yaptım ama yine de çatladım derim ..
Aynen öyle nasip işi buKızlar ben de 37. Haftama kadar 0 çatlak gitmiştim ama bir sabah bir uyandım bir ton çatlağım var ve kremlerimi düzenli kullanıyordum da. Yani malesef bu biraz nasip işi.O yüzden ben de kullanmayı hiç düşünmüyorum bu sefer.
Kriterlerden biri de ailede çatlak olmamasıydı bu arada, onu yazmayı unutmuşumBen hep unutuyorum doktora sormaya o kadar heyacanlı oluyorumki.Bende kardeşimde beyaz tenliyiz..kardeşimin mesela kocaman karnı vardır yuvarlaktı hiç çatlağı olmadı..annemde beyaz tenli onunda yok.Birde trendyolda en iyi kremlerin yorumlarına baktım tamamen vazgeçtim
Aynen ben de bu fikirdeyim. Elimden geleni yaptım. Gerisi gidişata göre şekillenecekben kullanmadım çok çatladım , ablam kullandı hiç çatlağı olmadı :/ çevremde kullananlarda çatlak olmayınca ben de oyuzden bu sefer kullanayım dedim.. en azından pişman olmam ben gerekeni yaptım ama yine de çatladım derim ..
Ay İn şa Allah öyle olurKriterlerden biri de ailede çatlak olmamasıydı bu arada, onu yazmayı unutmuşumsiz onlardansınızdır umarım. Ben bilmediğim ve pişman olmak istemediğim için temkinli gideceğim
Hiç bilmiyorum ki canım nasıl kapılıyor onu da bilmiyorumçok geçmiş olsun hanımlar ya Allah şifa versin .. Nasıl kaptınız enfeksiyonu
Ay o batmalar bende geçen haftadan beri var. İlk başladığı gece dayanamadım acile gittim. Sürekli tuvalete gidiyordum o gün .telaştan yaşadığım akıntıları da suyum geldi sandım . Acilde ultrason yok dediler. Akşam saat 10 da saat geç oldu diye utana sıkıla doktorumu aradım onla konuşunca biraz rahatlamıştım.Bu arada kızlar vajinamda içerde batmalar var zaten karnım belli olmaya başlamış umarım rahim büyümesinden bu batmalar
İnşallah canım bizde deneyelim bakalım inşallah şifa olurBna enfexia verdi 10 adet sabah akşam 5 gün boyunca içilecek
Önceleri vermk istemedi haftam küçük oldugu için hap verme taraftarı değilim dedi
Ama baktık gorduk gebelıgın en başından beri devam edıyor busefer verdi
Bnde gecsın dıye dua edıyorum
İdrarda bakteri çıktı,
Cnm antıbıyotık kullanan çok var, zararı olsaydı vermzlerdi diye düşünüyorum
Benimde öyle öncesinde vardı zaten önemsemediğim bileydi gebeliğin başında da önemsemedim ama iyice ilerlediNasıl kaptıgımızı bılsek
Bnım gebelikten öncede varmış belli
Çunku ben daha ılk haftada idrar testi istedim doktordan
Ben dün doktordaydım sorun yok dedi umarım detaylı ultrasonumda sorun çıkmaz şimdi kasıktada batma varAy o batmalar bende geçen haftadan beri var. İlk başladığı gece dayanamadım acile gittim. Sürekli tuvalete gidiyordum o gün .telaştan yaşadığım akıntıları da suyum geldi sandım . Acilde ultrason yok dediler. Akşam saat 10 da saat geç oldu diye utana sıkıla doktorumu aradım onla konuşunca biraz rahatlamıştım.
İnşallah hepimizin ayrıntılı ultrasonu güzel geçer. Hepimiz mutlu haberlerle gelirizBen dün doktordaydım sorun yok dedi umarım detaylı ultrasonumda sorun çıkmaz şimdi kasıktada batma var
Amin canım Aminİnşallah hepimizin ayrıntılı ultrasonu güzel geçer. Hepimiz mutlu haberlerle geliriz
Kızlar bence bu batmalar rahim büyümesindir, ben de baştan beri var şiddetli değil ama baya hissediliyor kasıklarda iğne batması gibi bana sanki bebis tekme atıyor gibi gelio ama değildir :)Ben dün doktordaydım sorun yok dedi umarım detaylı ultrasonumda sorun çıkmaz şimdi kasıktada batma var
Benimki kasıklarda değil ,vajinada makata vuruyor hatta bazen. Bunun bir sebebi de enfeksiyonmuş canım. Kasıklardaki ve rahşmdeki bebeğin büyümesidir amaKızlar bence bu batmalar rahim büyümesindir, ben de baştan beri var şiddetli değil ama baya hissediliyor kasıklarda iğne batması gibi bana sanki bebis tekme atıyor gibi gelio ama değildir :)
Kaç haftalıksın şimdi. Ben de 20. Hafta gibi girerim heralde doktor daha o konuda bir şey demedi. Şu an 14+5 imDetaylı ultrason kaç haftalıkken gideceksiniz hanımlar? Ben Özel e giidyorum kontrollere ama detaylıya Çam Sakuraya gitmek istiyorum iyiymiş diye duydum..
Canım benimde bazen vajinada batma oluyor sürekli değil tabi. bir enfeksiyon belirtim yok. Doktor normal demişti.Benimki kasıklarda değil ,vajinada makata vuruyor hatta bazen. Bunun bir sebebi de enfeksiyonmuş canım. Kasıklardaki ve rahşmdeki bebeğin büyümesidir ama
Olabilir kuzum enfeksiyon sebeplerinden biriymiş Şubat grubunda söylediler. Tabi her batma enfeksiyon değil.Canım benimde bazen vajinada batma oluyor sürekli değil tabi. bir enfeksiyon belirtim yok. Doktor normal demişti.
Anladım canım. Bende13. haftanın içinde ara ara batmalar başlamıştı sonra devamı geldi şimdi özellikle bebek hareketini hissettiğim zamanlar da olmaya başladı. Gayet normal ağrılar geçen haftalarda kasık batmalarım fazlaydı şimdi yine oluyor ama ara ara ve tüm güne yayılmadan. Yani oluyor olacak bu ağrılar çok uzun sürmesin olsun ki bebeklerimizin varlığını hissedelim.Olabilir kuzum enfeksiyon sebeplerinden biriymiş Şubat grubunda söylediler. Tabi her batma enfeksiyon değil.internette şöyle bilgi var 12-16 haftalar arasında da olabiliyormuş böyle batmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?