Bende bu gün azcık ayakta kaldım hemen başladı ağrımaya şimdi uzanmışım yine batma var sanırım büyüyor ondanKızlar bence bu batmalar rahim büyümesindir, ben de baştan beri var şiddetli değil ama baya hissediliyor kasıklarda iğne batması gibi bana sanki bebis tekme atıyor gibi gelio ama değildir :)
19 haftada bende olucak başka hiçbir yere gitmicem gitdiğim özel hastaneye gidicemDetaylı ultrason kaç haftalıkken gideceksiniz hanımlar? Ben Özel e giidyorum kontrollere ama detaylıya Çam Sakuraya gitmek istiyorum iyiymiş diye duydum..
Canım çam sakurada yer bulman çok zor birde önce normal muayene olcaksin doktor seni perinatolojiye yönlendirecek direk giremiyorsunDetaylı ultrason kaç haftalıkken gideceksiniz hanımlar? Ben Özel e giidyorum kontrollere ama detaylıya Çam Sakuraya gitmek istiyorum iyiymiş diye duydum..
Evet ya devlet hastanesıne perinotolojıye randevu alınmıyorCanım çam sakurada yer bulman çok zor birde önce normal muayene olcaksin doktor seni perinatolojiye yönlendirecek direk giremiyorsun
Canım, bizim genetik olarak çatlamaya müsait vücudumuz ve kardeşimin çatlak kremi sürdüğü hiçbir yer çatlamadı ama sürmedigi yerler kalça basen hep çatladı o yüzden ben faydasının olduğuna inanıyorum zaten ileriki haftalarda karın çok gerginleşiyor kardeşim resmen kremi sürünce rahatlardı gerginlik geçiyor diyeBen demiyorum olmucak çatlağımama kremin faydasına kesinlikle inanmıyorum
Ay demeyin öyle ben çatlamak istemiyorum ben de beyaz tenliyim ufak tefek bile çatlamak istemiyorumZaten doktor da bazı kriterler söyledi. "beyaz tenliyseniz ne yaparsanız yapın kesinlikle çatlar önemli olan su içmeniz, içeriden aldığımız su daha kıymetli "dedi ben zaten normalde de çok fazla su içen bir insanım, krem ve nemlendiricilerle de bunu destekleyip süreci sorunsuz atlatacağımı düşünüyorum. Beyaz tenli olduğum için illa ki ufak tefek olacaktır Ama minimumda tutmak hedefim.
O zaman canım sen kremini sür demekki genetik ama valla bilmek olmaz belkide ailemde olmadıysa bende olucakCanım, bizim genetik olarak çatlamaya müsait vücudumuz ve kardeşimin çatlak kremi sürdüğü hiçbir yer çatlamadı ama sürmedigi yerler kalça basen hep çatladı o yüzden ben faydasının olduğuna inanıyorum zaten ileriki haftalarda karın çok gerginleşiyor kardeşim resmen kremi sürünce rahatlardı gerginlik geçiyor diye
Beni doktorum son adete göre 20. hafta çağırdı, ultrasona göre de 21e denk geliyorDetaylı ultrason kaç haftalıkken gideceksiniz hanımlar? Ben Özel e giidyorum kontrollere ama detaylıya Çam Sakuraya gitmek istiyorum iyiymiş diye duydum..
Doktor bana 20-22 hafta arası detaylı ultrason dedi ama 16. Hafta da vajinal muayene edeceğim bi dediDetaylı ultrason kaç haftalıkken gideceksiniz hanımlar? Ben Özel e giidyorum kontrollere ama detaylıya Çam Sakuraya gitmek istiyorum iyiymiş diye duydum..
Bende 22 haftalrda gidicemDoktor bana 20-22 hafta arası detaylı ultrason dedi ama 16. Hafta da vajinal muayene edeceğim bi dedi
Benim ilk olumsuz gebeliği saymazsak bu ilk gebeliğim Allahın izniyle ben 13. Haftadan beri hissediyorum belki de ikiz diye bilmiyorum şuan 14+4 elimle piyano gibi gezdiriyorum hafif dokunarak geri tepki geldiğini hissediyorum bazen yemekten sonra hemen sola yatıyorum o zaman da kendileri pıt pıtlıyorlar çok sert değil ama sakin durduğum için hissediyorum son kontrolümde bu hafta doktorum normal hissedebilirsin derin de ince iç karnında dardır dedi bir de sonuç olarak 2 bebek var orada dedi ama 13. Hafta da bekliyordum hissetmek için çok hafifti yani sadece yatarken anlıyordum şimdi işte otururken bile dokunuyorum geri tepki geliyorMerhaba buraya bisey sormaya gelmistim. Atv haber izleyip ne yazacagimi unutmusum
Bari bunu sorayim bebecikler hareket etmeye baslayani var mi kacinci bebegnz. Benim 2 nci olucak 13+5 suan erken biliyorum ama hareketlerini sabirsizlikla bekliyorum ilk bebegimi 17 haftalarda hissettim. Ikinci erken hissedilir diyorlar siz ne zamn hissetnz
Ay Masallah ikiz bebeciklermi var içinde.Benim ilk olumsuz gebeliği saymazsak bu ilk gebeliğim Allahın izniyle ben 13. Haftadan beri hissediyorum belki de ikiz diye bilmiyorum şuan 14+4 elimle piyano gibi gezdiriyorum hafif dokunarak geri tepki geldiğini hissediyorum bazen yemekten sonra hemen sola yatıyorum o zaman da kendileri pıt pıtlıyorlar çok sert değil ama sakin durduğum için hissediyorum son kontrolümde bu hafta doktorum normal hissedebilirsin derin de ince iç karnında dardır dedi bir de sonuç olarak 2 bebek var orada dedi ama 13. Hafta da bekliyordum hissetmek için çok hafifti yani sadece yatarken anlıyordum şimdi işte otururken bile dokunuyorum geri tepki geliyorrabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin nazarlardan kazalardan belalardan küçük bebeklerimizi korusun inşallah kişiye göre çok değişiyor bu durum ama insan anlıyor farklı bir şey olduğunu ayırt ediyor mesela yengem de ikiz gebeydi 16. Hafta da tekme olarak ayırt etmiştim dedi onun iç karnı benden de dardı 4. Ayında resmen 6 aylık gibiydi karnı kilosu normaldı gözlü kilo artışı yoktu. Bir de ben 3.5 ayda 4. Kiloma ulaştım
Merhaba.İlk sayılır gebelik 17 haftadayım hiss etmedim hala ve ya ben anlamıyorum sanırım ben kocaman bir tepik bekliyorumMerhaba buraya bisey sormaya gelmistim. Atv haber izleyip ne yazacagimi unutmusum
Bari bunu sorayim bebecikler hareket etmeye baslayani var mi kacinci bebegnz. Benim 2 nci olucak 13+5 suan erken biliyorum ama hareketlerini sabirsizlikla bekliyorum ilk bebegimi 17 haftalarda hissettim. Ikinci erken hissedilir diyorlar siz ne zamn hissetnz
Canım ben tam 15 haftalık oldum bugün ama daha hiç hissetmedim ilk gebeliğim. Bende heyecanla bekliyorum ama hiç hissetmiyorum. Ne zaman hissedeceğim onuda bilmiyorum kendimi çok dinliyorum ama yokMerhaba buraya bisey sormaya gelmistim. Atv haber izleyip ne yazacagimi unutmusum
Canım bende hiç olmadı ama daha önceden şikayetin var mıydı hemorait gibi falan yasa kabız olup hiç zorlandım mı belki çatlama olduKizlar bişey sorcam size çok afedersiniz büyük abdeste geç ciktiginiz zaman makattan kan geldiği oluyor mu yada bu tehlikeli birşey mi bilen varmi
Ben ilk bebegimi 17+3 de hafif hissettim. Daha sonra bazi gunler hissetmedim. Ama zaman geçtikce hareketleri guçlendiMerhaba.İlk sayılır gebelik 17 haftadayım hiss etmedim hala ve ya ben anlamıyorum sanırım ben kocaman bir tepik bekliyorum
Ben ilkini 17+3 de hissettim hafif di. Yakinda hissedersn. Karnin belirmeye basladimiCanım ben tam 15 haftalık oldum bugün ama daha hiç hissetmedim ilk gebeliğim. Bende heyecanla bekliyorum ama hiç hissetmiyorum. Ne zaman hissedeceğim onuda bilmiyorum kendimi çok dinliyorum ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?