2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kandiliniz mübarek olsun güzel anneler bu mübarek günde bizlerde evlat taşıyan mucahideler olarak rabbimin affına nail olalım inşallah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın rabbim yüce Peygamberimizin doğumu kutlu olsun bizim evlatlarimizda alemden aleme sağlıkla hayırla geçiş yapsınlar vaktinde inşallah

bugüne almıştım randevuyu ortopediden, hafifleyince gitmedim. Tekrarlar mı diye korkuyorum ben de, dayanamayacak gibiysen git doktora.
Akşama kadar bekliym geçmezse kadın doğum acile gidicem ara ars yoklayan bir ağrı cünkü
Canım bir takip et,. bakalım ağrı kesci al bir tane ayaklarını falan üşüttün mü?
Bakalım canım geçmezse acile giderim ağrı kesici yok da sardım biraz belimi sıcsk tutsun diye geçer umarım

Hayirlisi olsun canim benimde 3. Kızım geliyor

Aminn Aminn aminn Rabbim bu kutlu haftada mübarek günde Peygamberimize layık ümmet eylesin .. Bebişlerimize de sağlık,iman versin

Bu arada kızlar vajinamda içerde batmalar var zaten karnım belli olmaya başlamış umarım rahim büyümesinden bu batmalar

Ben gördüm faydasını şükür hiç bir catlagim olmadi ilk hamileligimde bunda da başladım bi gün lierac sürüyorum bi gün bebek yağı ilk hamileligimde de öyle kullandim
İn şa Allah canım yine olmaz..kardeşim 2 çocukta kullanmadı ama yine olmadı çatlak ondan bende kesinlikle kullanmak istemiyorum

Ben gördüm faydasını şükür hiç bir catlagim olmadi ilk hamileligimde bunda da başladım bi gün lierac sürüyorum bi gün bebek yağı ilk hamileligimde de öyle kullandim
kesinlikle faydası olmaz olur mu çevremde kullanıp kullanmayan hatta geç başlayan arasındaki farklara şahit olduğum için öğrendiğim günden beri kullanıyorum

Ben demiyorum olmucak çatlağımama kremin faydasına kesinlikle inanmıyorum
Zaten doktor da bazı kriterler söyledi. "beyaz tenliyseniz ne yaparsanız yapın kesinlikle çatlar önemli olan su içmeniz, içeriden aldığımız su daha kıymetli "dedi ben zaten normalde de çok fazla su içen bir insanım, krem ve nemlendiricilerle de bunu destekleyip süreci sorunsuz atlatacağımı düşünüyorum. Beyaz tenli olduğum için illa ki ufak tefek olacaktır Ama minimumda tutmak hedefim.

İn şa Allah canım yine olmaz..kardeşim 2 çocukta kullanmadı ama yine olmadı çatlak ondan bende kesinlikle kullanmak istemiyorum
ben kullanmadım çok çatladım , ablam kullandı hiç çatlağı olmadı :/ çevremde kullananlarda çatlak olmayınca ben de oyuzden bu sefer kullanayım dedim.. en azından pişman olmam ben gerekeni yaptım ama yine de çatladım derim ..

Kızlar ben de 37. Haftama kadar 0 çatlak gitmiştim ama bir sabah bir uyandım bir ton çatlağım var ve kremlerimi düzenli kullanıyordum da. Yani malesef bu biraz nasip işi. O yüzden ben de kullanmayı hiç düşünmüyorum bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…