2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben kendimi dinleyince damar atmalarına benzer hafif kıpırtı hissediyorum ama onlar sanırım cidden damar . Çünkü yoğunlaştığımda hissediyorum . Bebişim hareketiyle yoğunlaşma eş zamanlı olmaz sonuçta 14+5 im bugün.

Kızlar kontrolden geldim bebeğim kız ablası ve biz de çok mutluyuz inşallah suanda bir sknti yok şükür doktorum 20.haftada dörtlü tarama testini de yapalım dedi 2 hafta sonra 9 ekimde yine kontrolüm var
Maşallah Allah evladımıza sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Canım bende hiç olmadı ama daha önceden şikayetin var mıydı hemorait gibi falan yasa kabız olup hiç zorlandım mı belki çatlama oldu
Canım basurum yok sadece hamileliğin ilk zamanlar bı kere kabız oldum iki gün falan otururken bile makatim acıdı ondan sonra bidaha ne zaman iki gun sonra tuvalete çıksam kan geliyor sanırım o zaman çatlama oldu hassaslasti

Bende normalde kabızlık çekerdim hamilelikte bu iki kat arttığı için doktorumun önerisiyle doğal şeylerde işe çok yaramadı Duphalac şurup içiyorum yumuşattığı için hassasiyet etkilemiyor en azından kendimi kasıp sıkmıyorum canım doktoruna sor istersen bi sonraki kontrol önereceği bir şeymolır elbet

Öyle mi çok saol canım benim mutlaka sorucam normalde çok rahat cikiyorum ama ara ara kabızlık oluyor bide ileriki haftalarda kan ilacı kullanicaz oda üzerine tuz biber ekicek böyle bir kolaylaştıran şey varsa kullanayım bende doktoruma sorup

Evet kan ilacına ben başladım daha beter oldu bu durum

Bende hep kabız olarım hamilelikten önce bile ama hamilelikte su ve kaysıyı tüketince iyi geliyor bana kasmıyorum kendimi kanama hiç eskidende olmadı bende bence sen bir doktoruna söyle hep devam ederse eğer

Bugün ilacı akşam içmeyi denedim. Yine öğürdüm. Bu ilaçları içememem bir sorun yaratır mı kızlar biri demir biri multivitamin

Ayy kızlar yaa benimde galiba idrar yollarında enfeksiyonum var yaa yanma başladı ve kısa kısa idrara çıkma başladı. Camideydim sıkıştım belki 40 dkk falan ama sıkışıklık hissi gibi sonra eve gelince kısa oldu. Yarın tahlil vereyim diyorum. Bu idrar tutmak bebeğe zarar vermez dimi yaaa uzun zaman sonra böyle oldu yani bir ağrım sızım olmadı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…