- 16 Mart 2022
- 3.282
- 3.261
- 83
- 33
14+5 im bugün canım . Bebek olmayadabilir damar atması gibi bir his. Ben elimle dokununca hala bebeğin olduğu yeri bulamıyorum bebek sertliğini tespit edemedim :) o yüzden damar galiba o :)Canım bebeğindir , kaç haftalık oldunuz ?
Öyle tabi kuzum bebişler iyi olsun daBizde yasak canım zaten eşimde bende yasak olmasa bile korkuyoruz bu kadar çocuk için uğraştık ilişki olmasa ölmücez yani..bu günler için çok dua ettik..Soğukluk oluyor diyorlar eşler arasında bizde çok şükür öyle bir durum yok..çünkü ikimizde çok zor günler atlattık.
O zaman bu damar atması oluyor değl mi bebek değil. Karnına dikkatini yoğunlaştırmayınca hiç hissedilmiyor bile :) amin kuzum amin ,Yaaa varya gercek bebegi hisssttiginde damar atmasi falan hikaye gelecek sanada insallaaaahbende damar atmasi hissediyodum birisi bebegin hareketini ilk hissettiginde aradaki farki anlicaksin dedi gercekten oyle olduu Rabbim burdaki ve dünyadaki hak eden isteyen uğraşan her kuluna nasip etsin insallaaaaahh ama damar atmasini hissettigine gore bence 10 gune 2 haftaya gercegini hissedersin gibi geldi
Canım bende 15 hafta oldu karnım çıktı yani bol giyinmediğimde, göbek değil bebiş gibi duruyor ama ben hiç hissetmedim daha hareketlerini, bebekte olabilir canım14+5 im bugün canım . Bebek olmayadabilir damar atması gibi bir his. Ben elimle dokununca hala bebeğin olduğu yeri bulamıyorum bebek sertliğini tespit edemedim :) o yüzden damar galiba o :)
Anladım canım. evet ya dikkat etmekte fayda var. Herşey gönlünce olsun inşallah21 kg önüme geleni yedim çok şımarttım kendimiAma bu sefer dikkat etmeye çalışıyorum
Ayy bugün hep kız haberi aldık sağlıkla gelsin prensesssYaş 28 SAT 21.06 Kalp Atışı 6+3 kızım olacak inşallah @cnsub beni de ekler misiniz:)
Kız sen bana dedin 2 gün önce bence seninki kıza dönecek diye bu gidişle seninki dönecekBana da 11+3 te tahminen erkek demişlerdi 13+5 te kesin kesin erkek değişmez dedi aha bugün de kız gibi diyor bayılıcam artıkinşallah gönlünüzce olsun
bana da öyle geliyor ilişki mi acaba enfeksiyon yapıyor ama ilgisi yok deniyorKız yok ya ne bal ayı ben şimdi detaylı ultrasonu düşünüyorum bence doğana kadar böyle olucam
Bencede gizli enfeksiyon olmak mümkün diğil her doktora girince bana soruyor şikayetin varmı diye..belki bende desem banada yaptırır.Birde bence gebelikte ilişki enfeksiyon yaratıyor bizde ilişki olmucak 9 ay çünkü hala iğne fitil devam bende..riske atamayız ve gebelikten önce bende enfeksiyon olmuştu kaşıntı yanma olmadan sık idrara çıkıyordum ve vajinada böyle sıkışık gibi hiss ediyordum kendimi aman gitsin gelmesin o günler..yani illa hiss edicez olursa Allah korusun
Ya bende kesin bilmiyorum ama nedense bana öyle geliyor..mesela bazı doktorlar ufak bir lekelenme olsa bile diyorki yatma olucağı varsa oluyor bana göre saçma tedbirini almalısın..ilişkiyide öyle söyleyen doktorlar çok fazla..zaten enfeksiyon varsa ilişkiyi durdurmak lazımbana da öyle geliyor ilişki mi acaba enfeksiyon yapıyor ama ilgisi yok deniyor
Cnm aynıyız bugun 15+5Güzel anneler merhabalar, bugün 15+5 bebişimizin kız olduğunu öğrendik %90 dedi, 13,5 cm 122 gram dedi herşey güzel çıktı fakat çok ciddi idrar yolu enfeksiyonum varmış kan işer duruma gelmişim bunun için antibiyotik verdi çok tehlikeli sonuçlar açabilir erken doğum düşün tehlikesi gibi dedi. Yaşayan var mı bu durumu
Canım öncelikle sana da geçmiş olsun rabbim hepimize şifa versin. Bana molcef verdi 400 mg 10 adet yani 10 günlük. İnşallah bir zararı olmaz bende onu düşünüyorum.Cnm aynıyız bugun 15+5
Bndede 3 aydır idrar yolu enfeksıyonu var
Sürekli tahlıller yapıldı hrseyi denedım henuz gecmedi
Şimdi 5 gunluk antıbıyotik kullanıyorum
Daha once tek kullanımlık munorol şase verdi geçmedi, sabahları beyaz kuru dut kurusu içtim
Şimdi nioli yağı kullanıyorum
Bakalım antıbıyotık işe yarayacakmı
Bol su içmeye çalışıyorum, idrarım uzun zmndır, sarı ve bulanık, idrarda kan çıktı benımde
Hangi antıbıyotıgi verdi
Ve kaç gun dedi
çok geçmiş olsun hanımlar ya Allah şifa versin .. Nasıl kaptınız enfeksiyonuCanım öncelikle sana da geçmiş olsun rabbim hepimize şifa versin. Bana molcef verdi 400 mg 10 adet yani 10 günlük. İnşallah bir zararı olmaz bende onu düşünüyorum.
Nioli yağını da kullanıyorum aynı zamanda
Bana hamileliğimin başında da söylemişti ben dikkate almamıştım ama bu sefer daha ciddi olduğunu söyledi. İnşallah geçer
Çok sağol canım. Bacaklarını açıp yatıyordu bugünAyy bugün hep kız haberi aldık sağlıkla gelsin prensesss
Canım ağlatacak kadarsa gitsen iyi olur. Ama bebeğine birsey olmaz canım Allahım izni ile iş falan mı yaptın biraz dinlen bir minoset varsa iç şu gelmezse gidersin içinin rahatlığı içinAşırı bel ağrısından ağlıycam ya kızlar sadece sol tarafımda çok fena ağrıyor bebeğe bir şey mi oldu ki acile mi gitsem?
Bna enfexia verdi 10 adet sabah akşam 5 gün boyunca içilecekCanım öncelikle sana da geçmiş olsun rabbim hepimize şifa versin. Bana molcef verdi 400 mg 10 adet yani 10 günlük. İnşallah bir zararı olmaz bende onu düşünüyorum.
Nioli yağını da kullanıyorum aynı zamanda
Bana hamileliğimin başında da söylemişti ben dikkate almamıştım ama bu sefer daha ciddi olduğunu söyledi. İnşallah geçer
Nasıl kaptıgımızı bılsekçok geçmiş olsun hanımlar ya Allah şifa versin .. Nasıl kaptınız enfeksiyonu
Haftasonunu ben de ağrıyla geçirdim, sol tarafa bıcak saplanır gibi bi ağrı, yatakta soldan sağa dönemiyordum, dünden beri biraz hafifledi.Aşırı bel ağrısından ağlıycam ya kızlar sadece sol tarafımda çok fena ağrıyor bebeğe bir şey mi oldu ki acile mi gitsem?
kız iş falan da yapmadım sabahtan beri böyle ağrıyor sürekli sadece bir tarafCanım ağlatacak kadarsa gitsen iyi olur. Ama bebeğine birsey olmaz canım Allahım izni ile iş falan mı yaptın biraz dinlen bir minoset varsa iç şu gelmezse gidersin içinin rahatlığı için
Belin mi boşluğun mu peki,kız iş falan da yapmadım sabahtan beri böyle ağrıyor sürekli sadece bir taraf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?