2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Öyle tabi kuzum bebişler iyi olsun da

O zaman bu damar atması oluyor değl mi bebek değil. Karnına dikkatini yoğunlaştırmayınca hiç hissedilmiyor bile :) amin kuzum amin ,

14+5 im bugün canım . Bebek olmayadabilir damar atması gibi bir his. Ben elimle dokununca hala bebeğin olduğu yeri bulamıyorum bebek sertliğini tespit edemedim :) o yüzden damar galiba o :)
Canım bende 15 hafta oldu karnım çıktı yani bol giyinmediğimde, göbek değil bebiş gibi duruyor ama ben hiç hissetmedim daha hareketlerini, bebekte olabilir canım böyle hareketleri bir hissetsek rahat edeceğiz

Yaş 28 SAT 21.06 Kalp Atışı 6+3 kızım olacak inşallah @cnsub beni de ekler misiniz:)
Ayy bugün hep kız haberi aldık sağlıkla gelsin prensesss

Bana da 11+3 te tahminen erkek demişlerdi 13+5 te kesin kesin erkek değişmez dedi aha bugün de kız gibi diyor bayılıcam artıkinşallah gönlünüzce olsun
Kız sen bana dedin 2 gün önce bence seninki kıza dönecek diye bu gidişle seninki dönecek

bana da öyle geliyor ilişki mi acaba enfeksiyon yapıyor ama ilgisi yok deniyor

bana da öyle geliyor ilişki mi acaba enfeksiyon yapıyor ama ilgisi yok deniyor
Ya bende kesin bilmiyorum ama nedense bana öyle geliyor..mesela bazı doktorlar ufak bir lekelenme olsa bile diyorki yatma olucağı varsa oluyor bana göre saçma tedbirini almalısın..ilişkiyide öyle söyleyen doktorlar çok fazla..zaten enfeksiyon varsa ilişkiyi durdurmak lazım

Cnm aynıyız bugun 15+5
Bndede 3 aydır idrar yolu enfeksıyonu var
Sürekli tahlıller yapıldı hrseyi denedım henuz gecmedi
Şimdi 5 gunluk antıbıyotik kullanıyorum
Daha once tek kullanımlık munorol şase verdi geçmedi, sabahları beyaz kuru dut kurusu içtim
Şimdi nioli yağı kullanıyorum
Bakalım antıbıyotık işe yarayacakmı
Bol su içmeye çalışıyorum, idrarım uzun zmndır, sarı ve bulanık, idrarda kan çıktı benımde
Hangi antıbıyotıgi verdi
Ve kaç gun dedi

Bebek cidden bizde ne vitamin varsa alıyor galiba. Kullandığım multivitamin içinde B12 de vardı. Öyle az bi miktar da değil oranı ama geçen hafta kan tahlili verdim sağlık ocağında sadece 200 çıkmış. Vitamin kullanmadığım zamanlarda hep bundan yüksek olurdu. Kullandığım dönemde de B12 600 leri bulurdu

Aşırı bel ağrısından ağlıycam ya kızlar sadece sol tarafımda çok fena ağrıyor bebeğe bir şey mi oldu ki acile mi gitsem?

Canım öncelikle sana da geçmiş olsun rabbim hepimize şifa versin. Bana molcef verdi 400 mg 10 adet yani 10 günlük. İnşallah bir zararı olmaz bende onu düşünüyorum.
Nioli yağını da kullanıyorum aynı zamanda
Bana hamileliğimin başında da söylemişti ben dikkate almamıştım ama bu sefer daha ciddi olduğunu söyledi. İnşallah geçer

çok geçmiş olsun hanımlar ya Allah şifa versin .. Nasıl kaptınız enfeksiyonu

Aşırı bel ağrısından ağlıycam ya kızlar sadece sol tarafımda çok fena ağrıyor bebeğe bir şey mi oldu ki acile mi gitsem?
Canım ağlatacak kadarsa gitsen iyi olur. Ama bebeğine birsey olmaz canım Allahım izni ile iş falan mı yaptın biraz dinlen bir minoset varsa iç şu gelmezse gidersin içinin rahatlığı için

Bna enfexia verdi 10 adet sabah akşam 5 gün boyunca içilecek
Önceleri vermk istemedi haftam küçük oldugu için hap verme taraftarı değilim dedi
Ama baktık gorduk gebelıgın en başından beri devam edıyor busefer verdi
Bnde gecsın dıye dua edıyorum
İdrarda bakteri çıktı,
Cnm antıbıyotık kullanan çok var, zararı olsaydı vermzlerdi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…