2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım geçmiş olsun. Bence ağrılar artmadan git istersen. hastalık tetikliyor da olabilir.

Hapını kullan hem kistini eritir hemde adetlerini düzene koyar. Çok geçmiş olsun.

Kuzum şiddetli bel ağrısı diyorsun şiddetliyse o zaman söyle doktoruna..ama kasık vajinamda batmalar sabahtan bende var bütün günü yatdım yine var ama
Vajina batmaları benimde oluyordu canım. sanırım bebeğin güzelce gelişiyor büyüyor. o batma rahimin büyümesine bağlı.

Vajina batmaları benimde oluyordu canım. sanırım bebeğin güzelce gelişiyor büyüyor. o batma rahimin büyümesine bağlı.
Ay Amin canım.Sabah ve öğlen vajinamda vardır şimdi sağ kasıktaEşime diyorum hemen Mart ayı gelsin doğulsun bebiş..eşimde diyor çocuk oluncada diyeceksin neden öyle baktı diye

Başka ağrılar benim umrumda olmuyor ama bu kasık ağrıları çok korkutuyor beni en çokta sağ kasık
Benimde genelde sağ kasıkta batmalarım oluyor solda hiç olmuyor zaten sağdan yumurtlamıştım. orası battığında bende tedirgin oluyorum.

Ay Amin canım.Sabah ve öğlen vajinamda vardır şimdi sağ kasıktaEşime diyorum hemen Mart ayı gelsin doğulsun bebiş..eşimde diyor çocuk oluncada diyeceksin neden öyle baktı diye
Normal canım ara ara batması yeterki sürekli şiddetli olmasın. Duam hep o yönde doktor bana hep normal dedi. Sağlıkla vakti zamanında doğsun minikler bende zaman geçsin istiyorum

sağdan yumurtladığını nasıl anladın kız, benim de kesem hep en sağdaydı ama bebiş içinde solda dueuyor
Yumurta çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Ve bir yumurtam büyümüştü o da sağdaydı. Sonra ağrılarımın hepsi sağda oldu bebeğin plesentası da sağda öyle anladım.

csnım doktorumun da numarası yok hastalandığım zaman sabah doğru düzgün hiçbr şey yiyemedim akşama kadar yediğmide çıkardım bebek beslenemedi de bir ley mi oldu diye endişelendim
Canım Bebek her türlü beslemiyor emin ol sen kustuğun zaman bol su iç yeterli Allahım bebişini korusun ağrıların çok devam ederse git acile için rahatlar

Normal canım ara ara batması yeterki sürekli şiddetli olmasın. Duam hep o yönde doktor bana hep normal dedi. Sağlıkla vakti zamanında doğsun minikler bende zaman geçsin istiyorum
Aynen hem şiddetli hem kanama olmasın hala lavaboya giderken korkum oluyor.Ay Amin vakti gelince gelsinler bebişlerimiz

Yumurta çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Ve bir yumurtam büyümüştü o da sağdaydı. Sonra ağrılarımın hepsi sağda oldu bebeğin plesentası da sağda öyle anladım.
anladım canımm ben ne taraf hiç bilmiyorım soldan çok ağrı çektim ama kese de hep sağdaydı

Cnm hemorajik kiste bişey olupta kanama olmaz yani düşündüğün gbi kanama yapıp alttan gelmez
Patlarsa karın boşluğuna patlar Allah muhafaza
Bnımde 1 kez adet dışı dediğin gbi 3 gün süren açık pembe leke olmuştu, ben yumurtladıgımı düşünmüştüm, yumurtluyoda olabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…