Canım geçmiş olsun. Bence ağrılar artmadan git istersen. hastalık tetikliyor da olabilir.Kızlar benim sol kasık tarafına 2-3 saattir ara ara sancılar giriyor batma gibi bir şryler oluyor sanki aşağıya doğru bir şey çekiliyormuş gibi. 2 gündür de hastayım şddrtli bel ağrısı da var sizce acle gitsem mi normal midir, yaşayanınız oldu mu?
Bacak ağrısı bendede vardır hastalıktan bende gitmedim hastaneyecanım bizde bacak ağrısı falan da vardı hastaneye de gitmedik hata mı yaptım acaba bir.ley olur mu ki
Hapını kullan hem kistini eritir hemde adetlerini düzene koyar. Çok geçmiş olsun.Bayağı olmuş evet cnm ne güzel insallah benimde geçer bir an önce. Hiç aklıma gelmemişti dediğin gibi belki sökülme kanalarıdır uzun süre olmadigim için bu şekilde geliyor olabilir. Henüz kullanmaya başlamadım doktorun verdiği doğum kontrol yapını. Hayıt macunu kullanıyorum yarın başlayacaktım ilaca ama adet olduysam pek de gerek yok gibi bilemedim. Inşallah benimde bir an evvel yok olur gider
sağ ol canım 1 saat daha gözlrmliycem geçmezse gideriz hemenCanım geçmiş olsun. Bence ağrılar artmadan git istersen. hastalık tetikliyor da olabilir.
hastalıkları bir atlatsaydık, hamileyken de hç çekilmiyorBacak ağrısı bendede vardır hastalıktan bende gitmedim hastaneye
Vajina batmaları benimde oluyordu canım. sanırım bebeğin güzelce gelişiyor büyüyor.Kuzum şiddetli bel ağrısı diyorsun şiddetliyse o zaman söyle doktoruna..ama kasık vajinamda batmalar sabahtan bende var bütün günü yatdım yine var ama
Başka ağrılar benim umrumda olmuyor ama bu kasık ağrıları çok korkutuyor beni en çokta sağ kasıkhastalıkları bir atlatsaydık, hamileyken de hç çekilmiyor
Ay Amin canım.Sabah ve öğlen vajinamda vardır şimdi sağ kasıktaVajina batmaları benimde oluyordu canım. sanırım bebeğin güzelce gelişiyor büyüyor.o batma rahimin büyümesine bağlı.
Benimde genelde sağ kasıkta batmalarım oluyor solda hiç olmuyor zaten sağdan yumurtlamıştım. orası battığında bende tedirgin oluyorum.Başka ağrılar benim umrumda olmuyor ama bu kasık ağrıları çok korkutuyor beni en çokta sağ kasık
benimde sol tarafta...benim bebiş de hep ultrasonda solda zaten şmdi birde bir şeyler aşağıya çekiliyormuş gibi olunca korktumBaşka ağrılar benim umrumda olmuyor ama bu kasık ağrıları çok korkutuyor beni en çokta sağ kasık
Normal canım ara ara batması yeterki sürekli şiddetli olmasın. Duam hep o yöndeAy Amin canım.Sabah ve öğlen vajinamda vardır şimdi sağ kasıktaEşime diyorum hemen Mart ayı gelsin doğulsun bebiş..eşimde diyor çocuk oluncada diyeceksin neden öyle baktı diye
sağdan yumurtladığını nasıl anladın kız, benim de kesem hep en sağdaydı ama bebiş içinde solda dueuyorBenimde genelde sağ kasıkta batmalarım oluyor solda hiç olmuyor zaten sağdan yumurtlamıştım. orası battığında bende tedirgin oluyorum.
Ben nerde yumurtlamıştım bilmiyorumBenimde genelde sağ kasıkta batmalarım oluyor solda hiç olmuyor zaten sağdan yumurtlamıştım. orası battığında bende tedirgin oluyorum.
Yumurta çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Ve bir yumurtam büyümüştü o da sağdaydı. Sonra ağrılarımın hepsi sağda oldu bebeğin plesentası da sağdasağdan yumurtladığını nasıl anladın kız, benim de kesem hep en sağdaydı ama bebiş içinde solda dueuyor
Canım Bebek her türlü beslemiyor emin ol sen kustuğun zaman bol su iç yeterli Allahım bebişini korusun ağrıların çok devam ederse git acile için rahatlarcsnım doktorumun da numarası yok hastalandığım zaman sabah doğru düzgün hiçbr şey yiyemedim akşama kadar yediğmide çıkardım bebek beslenemedi de bir ley mi oldu diye endişelendim
çok teşekkür ederimm içimi rahatlattınCanım Bebek her türlü beslemiyor emin ol sen kustuğun zaman bol su iç yeterli Allahım bebişini korusun ağrıların çok devam ederse git acile için rahatlar
Aynen hem şiddetli hem kanama olmasın hala lavaboya giderken korkum oluyor.Ay Amin vakti gelince gelsinler bebişlerimizNormal canım ara ara batması yeterki sürekli şiddetli olmasın. Duam hep o yöndedoktor bana hep normal dedi. Sağlıkla vakti zamanında doğsun minikler bende zaman geçsin istiyorum
anladım canımm ben ne taraf hiç bilmiyorım soldan çok ağrı çektim ama kese de hep sağdaydıYumurta çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Ve bir yumurtam büyümüştü o da sağdaydı. Sonra ağrılarımın hepsi sağda oldu bebeğin plesentası da sağdaöyle anladım.
Cnm hemorajik kiste bişey olupta kanama olmaz yani düşündüğün gbi kanama yapıp alttan gelmezCanım bisey sorucam ben en son 25 temmuzda adet olmuştum çok çok gecikti kistte geciktiriyormus sanırım. Ben başka bisey sorucam sana bende ki hemorajik kistmis içe kanayan kist 3 cm civarında benimki. Bugün öğlen çamaşırımda önce 2 damla kahverengi leke gördüm ardından pencereye sildim açık pembe renk 2-3 damla leke geldi (kan gibi ama değil açık pembe leke çok açık) neyse çıktım. Her girdiğimde tekrar tekrar baktım ped takip kontrol edeyim dedim biraz önce yine baktım az miktarda kanama geliyor anlam veremedim rengi normal kan renginde. Hiç böyle biseyler oldu mu sende ? Ben emin olamadim adet mi başka bisey mi diye benim normalde adet olsa böyle lekeleme olmuyor hiç direk kanama olarak geliyor ve bu kadar az gelmiyor. Hani bu kist kanayan kistmis yaa acaba kanama yapip alttan gelmiş olabilir mi ? Kafam çok karıştı sen hiç böyle durumlar yaşadın mı ? Bilgi verirsen sevinirim. Ne olduğunu anlayamadım. Normalde adet kanamasinda benim hep son gün bitmeye yakın kahverengi leke gelir o da bazen bittiğini gösteren böyle bisey ilk kez görüyorum.
Aynı his bende de var oysaki daha 4 gün önce doktora gittim , kaçıncı haftadasınız ben 17+2Kesinlikle öyle bir iki gündür birşey oldu hissi var sanki karnimda bı gerginlik hissi vardı artık yok gibi geliyor sürekli elim karnimda yokluyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?