2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynen hem şiddetli hem kanama olmasın hala lavaboya giderken korkum oluyor.Ay Amin vakti gelince gelsinler bebişlerimiz
Canım bende kanama yaşadım gerçekten idrara çıkarken hep bakıyorum. Korku hepimizde kalıcı etki yaratmış ama hayırlısıyla atlatıcaz.

benimde sol tarafta...benim bebiş de hep ultrasonda solda zaten şmdi birde bir şeyler aşağıya çekiliyormuş gibi olunca korktum
canım ben de kasılma batma hissetmedim ama sanki koca bir tampon takmışım gibi ve o da aşağıya düşecek hissi yaşıyorum dolu dolu aşağısı ve çekiliyor gibi bugün akıntım da çok fazlaydı

canım ben de kasılma batma hissetmedim ama sanki koca bir tampon takmışım gibi ve o da aşağıya düşecek hissi yaşıyorum dolu dolu aşağısı ve çekiliyor gibi bugün akıntım da çok fazlaydı
Canım idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi? Tarifini ona benzettim.

Aynı his bende de var oysaki daha 4 gün önce doktora gittim , kaçıncı haftadasınız ben 17+2
benim de karnım aşırı gergindi şimdi hafifledi bir kaç gündür gaz olarak düşünüyorum ben alışmaya başladık daha az gaz oluyor da olabiliriz çorap giymeye yavastan basladık

Pazartesi sağlık ocağında ilk kontrölüm var..hiç bilmiyorum ne yapıcaklar acaba

benim de karnım aşırı gergindi şimdi hafifledi bir kaç gündür gaz olarak düşünüyorum ben alışmaya başladık daha az gaz oluyor da olabiliriz çorap giymeye yavastan basladık
Dediğin doğru alıştık olabiliriz ,zaten akşam olunca karınım çok şiş sabah çok fark oluyor ama ben daha çoraba geçemedim sıcak bölgede Muğla da oturuyorum hala sıcaktan bunalıyoruz

Dediğin doğru alıştık olabiliriz ,zaten akşam olunca karınım çok şiş sabah çok fark oluyor ama ben daha çoraba geçemedim sıcak bölgede Muğla da oturuyorum hala sıcaktan bunalıyoruz
yaz günleri bile çorapla duran ben eşim diyor ki sen mutantsın..ama napayım ben hç ısıtamıyorum ayaklarımı yaz kış gece yatarken bile temiz çorap giyer yatarım

yok bende yazın çorapls dururum onu anlatmaya calıstım
Yazın bende çoraplıyım büyükler hep ayağından yaz kış çorabı eksik etme sen gebesin dediler yazın 40 derece sıcaklarda evde çorap terlikle geziyordum ama sesimi çıkarmadım bebekler iyi olduktan sonra büyüklerin gönlü olsun işte derken alışkanlık oldu şimdi çorapsız gezsem içim huzursuzlanıyor

gerçekten alışkanlık oluyo ben çorapsız kendmi çıplak hissediyorum artık geöen biri hamilesin artık çorabını falan giy dedi annemde diyor ki ona bunları söylemeye gerek yok o zaten 2 kat çorapla gezer kansızlık fakanda yok aslında ama benim ayaklarımda aşırı bir üşüme var

Tatlıııış nasılsınnn çıkış yarın mı

Tatlıııış nasılsınnn çıkış yarın mı
Kuzum iyiyim çok şükür ya nst ye bağlıyim vakit geçiriyorum işte napayım antibiyotik veriyorlar doktorumun onayıyla gribim geçmiyor lanet nerden geldiyse yarın sabah doktor okey dediğinde çıkıcaz inşallah şuan nst de kasılmalarım gözükmüyor şükür kanama da gitti geriye kahverengi leke kaldı o da geçer bol su ile içerde kanama alanı da yok şükür 5 güne yine çağırdı doktorum

Çok sevindim kuzucum şuan her şey yolunda o halde Ayy sağlıklı güzel haberler verelim birbirimize hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…