- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Teşekkür ederiimBen eşyaların sahiplerinin enerjilerini aldığını düşünürüm bununla ilgili bir videoda izlemiştim o yüzden kimsenin hiçbir şeyini kullanmamayı tercih ediyorum.Az olsun kıyafetleri ya da eşyası ama kendine ait olsun kendi enerjisini aktarabilsin başkasının enerjisi ona geçmesin isterim tabii tercih ama ne bileyim bir videoda da gelen eşyaları sirkeli su ile temizleyin ki kötü enerjisi geçsin diye bir öneri duymuştum bunu da söyleyeyim belki yapmak istersin
Ellerine sağlık kuzum, sağlıkla giysinBende pek bilmem ilk kez işledim YouTubeden izleyerek
Maharetli hatun ne güzel örmüşsün sağlıklı günlerde giydir inşKızlarrr bebeğimin ilk kıyafeti annesinin ellerinden
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçsin inşallah rabbim bir daha yaşatmasınKızlar durum bildiriyorum pek açıcı değil durum; kanama alanı 3,5 santim devam ediyor. İki hafta önce 2,5 santim olan kanama alanı yine 3,5 olmuş. Alttan fitil verdi kasılmaları önlemek için. Erken doğum riski olabilir diye yatmaya devam ediyorum. Hamileliği boyuncada yatacağım. 15+4 teyiz. D vitamin b12 tam sayımı için tahlil verdim. Progestan devam ve iğne verdi 3 günde bir olacağım. Bir süre daha yatacağım, gerçekten Allah hepimizin Yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun, tez elden şifalar dilerim sizeKızlar durum bildiriyorum pek açıcı değil durum; kanama alanı 3,5 santim devam ediyor. İki hafta önce 2,5 santim olan kanama alanı yine 3,5 olmuş. Alttan fitil verdi kasılmaları önlemek için. Erken doğum riski olabilir diye yatmaya devam ediyorum. Hamileliği boyuncada yatacağım. 15+4 teyiz. D vitamin b12 tam sayımı için tahlil verdim. Progestan devam ve iğne verdi 3 günde bir olacağım. Bir süre daha yatacağım, gerçekten Allah hepimizin Yardımcısı olsun
Ah canım inşallah sende bende iyi olalım. Bebeklerimiz iyi olsun. Stres yapma damarlar gerilir bebeğe kan akışı olmaz beklenemez dedi ama elimde değil işte. Gerçekten çok zor ama Allah yardım edecek bize inanıyorumGeçmiş olsun canım en kısa zamanda geçsin inşallah rabbim bir daha yaşatmasınbol bol yatıp dinlenmekten başka çare yok ne yazık ki hiçbir şeyi dert etme stres etme yat dinlen
Bebekte bir sorun yok fetal DNA temiz, ultrasonda herseyi normal ama kesenin altında keseye yakın kanama alanı geçmiyor,Çok geçmiş olsun, tez elden şifalar dilerim sizeKanama alanının neden oluştuğu belli mi? Bebekte bir sorun yok değil mi? Allah zamanında sağlıklı doğum nasip etsin dualarım sizinle
Amin canım Amin.Kuzum kanama alanın azalınca iğnelerini azaltdımı doktor acaba diyorum ondan ola bilirmi?İğneler çünkü bendede devam canım hiç korkma mesela bu gün hep vajinamda batmalar var zaten hep yatıyorum bu gün hiç kalkmadım..yeterki bebişlerimiz iyi olsun yatsakta şükür edek.Allah bize yardım edicekKızlar durum bildiriyorum pek açıcı değil durum; kanama alanı 3,5 santim devam ediyor. İki hafta önce 2,5 santim olan kanama alanı yine 3,5 olmuş. Alttan fitil verdi kasılmaları önlemek için. Erken doğum riski olabilir diye yatmaya devam ediyorum. Hamileliği boyuncada yatacağım. 15+4 teyiz. D vitamin b12 tam sayımı için tahlil verdim. Progestan devam ve iğne verdi 3 günde bir olacağım. Bir süre daha yatacağım, gerçekten Allah hepimizin Yardımcısı olsun
Canım bu vajina batmaları için doktor enfeksiyon olabilir mi diye baktı ama fazla enfeksiyonum yokmuş tedbir için fitil ve probiyotik verdi. Rahim ve bebek büyüdüğü içindir dedi.Amin canım Amin.Kuzum kanama alanın azalınca iğnelerini azaltdımı doktor acaba diyorum ondan ola bilirmi?İğneler çünkü bendede devam canım hiç korkma mesela bu gün hep vajinamda batmalar var zaten hep yatıyorum bu gün hiç kalkmadım..yeterki bebişlerimiz iyi olsun yatsakta şükür edek.Allah bize yardım edicek
Randevum benim 14 detaylı utlrason için..kendi doktorumda yeni oldum o zaman bir şeyim yoktu..bazen kasıkta olunca doktoruma diyordum o da utlrasonda sorun görmeyince bir şey demiyordu.Ama bu gün vajina diyerken yani içerden diğil dışdan sızlamalar var arada kasıklarada vuruyor.Bende umut ediyorum bebişten canımCanım bu vajina batmaları için doktor enfeksiyon olabilir mi diye baktı ama fazla enfeksiyonum yokmuş tedbir için fitil ve probiyotik verdi. Rahim ve bebek büyüdüğü içindir dedi.
Ayy çok geçmiş olsun, biran önce düzelirsin inşallahKızlar gece yoğun su gibi kan bir kanamayla evde wc ye kalktığım gibi kan boşaldı saniyeler içinde bütün pijamam kan oldu acil hastaneye geldim doğumhaneye aldılar doktorum da acil geldi nst ye bağladılar her 2 dk da bir sancım çıktı bebekler iyiydi şükür rahim açılmam yoktu rahim uzunluğum 29 mm çıktı hastaneye yatışımı yaptı doktorum serkülaj yapacakmış Rahime dikiş atacağız yarın sabah bi bakalım duruma dedi bütün gece nst ye bağlı geçirecekmişim serumlar iğneler testler yapılıyor kanama olmasaydı farke tmeyecekmişim doktor hiç anlamadın mı kasılmaların geldiğini dedi hiç farke tmedim bütün gün yattım zaten hiç ayakta da değildim neden olduğunu anlamadık doktorum da anlam veremedi tam olarak Allahım bebeklerimi korusun çok ağladım bütün gece dualarınızı bekliyorumdoktorum fark etmeyip kanama olmadaydı doğuma geliyor olurdun dedi kanama iyi ki gelmiş erken gelmiş oldun dedi
Geçmiş olsun canım. Çok dikkat et.Kızlar durum bildiriyorum pek açıcı değil durum; kanama alanı 3,5 santim devam ediyor. İki hafta önce 2,5 santim olan kanama alanı yine 3,5 olmuş. Alttan fitil verdi kasılmaları önlemek için. Erken doğum riski olabilir diye yatmaya devam ediyorum. Hamileliği boyuncada yatacağım. 15+4 teyiz. D vitamin b12 tam sayımı için tahlil verdim. Progestan devam ve iğne verdi 3 günde bir olacağım. Bir süre daha yatacağım, gerçekten Allah hepimizin Yardımcısı olsun
İnşallah bebeklerimiZ büyüdüğü içindir canımRandevum benim 14 detaylı utlrason için..kendi doktorumda yeni oldum o zaman bir şeyim yoktu..bazen kasıkta olunca doktoruma diyordum o da utlrasonda sorun görmeyince bir şey demiyordu.Ama bu gün vajina diyerken yani içerden diğil dışdan sızlamalar var arada kasıklarada vuruyor.Bende umut ediyorum bebişten canım
Amin canım.Korku hep var malesef ilk olduğu için fazlasıyla var bazen diyorum acaba gripmi tetikledi off düşün düşün hiç tadını çıkaramadık bir corab bile almadım bebişimeİnşallah bebeklerimiZ büyüdüğü içindir canımbenimkiler de dıştan hep hatta makata vuruyor bazen. çok korkuyorum düşük olacak diye. Allah yardımcımız olsun kuzum
Amin canım amin inşallahGeçmiş olsun canım. Çok dikkat et.allah bu kadar çektiğin sıkıntının sonunu güzel hayırlı eylesin
1,adet patikli tulum 350 tl miKızçeler chakrada indirim var. Şunları aldım bebike
Cnm gecmiş olsun, off nezaman rahatlıcaz biz yaa, niqunun dediği gbi bi çorap bıle alamadık, rabbım ya şafi ismin hürmetine şifa versin, Allahım sağlıkla versin bebişlerimizi elimizeKızlar durum bildiriyorum pek açıcı değil durum; kanama alanı 3,5 santim devam ediyor. İki hafta önce 2,5 santim olan kanama alanı yine 3,5 olmuş. Alttan fitil verdi kasılmaları önlemek için. Erken doğum riski olabilir diye yatmaya devam ediyorum. Hamileliği boyuncada yatacağım. 15+4 teyiz. D vitamin b12 tam sayımı için tahlil verdim. Progestan devam ve iğne verdi 3 günde bir olacağım. Bir süre daha yatacağım, gerçekten Allah hepimizin Yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?