2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Teşekkür ederiim

Kızlar durum bildiriyorum pek açıcı değil durum; kanama alanı 3,5 santim devam ediyor. İki hafta önce 2,5 santim olan kanama alanı yine 3,5 olmuş. Alttan fitil verdi kasılmaları önlemek için. Erken doğum riski olabilir diye yatmaya devam ediyorum. Hamileliği boyuncada yatacağım. 15+4 teyiz. D vitamin b12 tam sayımı için tahlil verdim. Progestan devam ve iğne verdi 3 günde bir olacağım. Bir süre daha yatacağım, gerçekten Allah hepimizin Yardımcısı olsun

Geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçsin inşallah rabbim bir daha yaşatmasın bol bol yatıp dinlenmekten başka çare yok ne yazık ki hiçbir şeyi dert etme stres etme yat dinlen

Çok geçmiş olsun, tez elden şifalar dilerim size Kanama alanının neden oluştuğu belli mi? Bebekte bir sorun yok değil mi? Allah zamanında sağlıklı doğum nasip etsin dualarım sizinle

Geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçsin inşallah rabbim bir daha yaşatmasın bol bol yatıp dinlenmekten başka çare yok ne yazık ki hiçbir şeyi dert etme stres etme yat dinlen
Ah canım inşallah sende bende iyi olalım. Bebeklerimiz iyi olsun. Stres yapma damarlar gerilir bebeğe kan akışı olmaz beklenemez dedi ama elimde değil işte. Gerçekten çok zor ama Allah yardım edecek bize inanıyorum tedbir bizden taktir Allahtan.

Çok geçmiş olsun, tez elden şifalar dilerim size Kanama alanının neden oluştuğu belli mi? Bebekte bir sorun yok değil mi? Allah zamanında sağlıklı doğum nasip etsin dualarım sizinle
Bebekte bir sorun yok fetal DNA temiz, ultrasonda herseyi normal ama kesenin altında keseye yakın kanama alanı geçmiyor,

Amin canım Amin.Kuzum kanama alanın azalınca iğnelerini azaltdımı doktor acaba diyorum ondan ola bilirmi?İğneler çünkü bendede devam canım hiç korkma mesela bu gün hep vajinamda batmalar var zaten hep yatıyorum bu gün hiç kalkmadım..yeterki bebişlerimiz iyi olsun yatsakta şükür edek.Allah bize yardım edicek

Canım bu vajina batmaları için doktor enfeksiyon olabilir mi diye baktı ama fazla enfeksiyonum yokmuş tedbir için fitil ve probiyotik verdi. Rahim ve bebek büyüdüğü içindir dedi.

Canım bu vajina batmaları için doktor enfeksiyon olabilir mi diye baktı ama fazla enfeksiyonum yokmuş tedbir için fitil ve probiyotik verdi. Rahim ve bebek büyüdüğü içindir dedi.
Randevum benim 14 detaylı utlrason için..kendi doktorumda yeni oldum o zaman bir şeyim yoktu..bazen kasıkta olunca doktoruma diyordum o da utlrasonda sorun görmeyince bir şey demiyordu.Ama bu gün vajina diyerken yani içerden diğil dışdan sızlamalar var arada kasıklarada vuruyor.Bende umut ediyorum bebişten canım

Ayy çok geçmiş olsun, biran önce düzelirsin inşallah

Geçmiş olsun canım. Çok dikkat et. allah bu kadar çektiğin sıkıntının sonunu güzel hayırlı eylesin

İnşallah bebeklerimiZ büyüdüğü içindir canım benimkiler de dıştan hep hatta makata vuruyor bazen. çok korkuyorum düşük olacak diye. Allah yardımcımız olsun kuzum

İnşallah bebeklerimiZ büyüdüğü içindir canım benimkiler de dıştan hep hatta makata vuruyor bazen. çok korkuyorum düşük olacak diye. Allah yardımcımız olsun kuzum
Amin canım.Korku hep var malesef ilk olduğu için fazlasıyla var bazen diyorum acaba gripmi tetikledi off düşün düşün hiç tadını çıkaramadık bir corab bile almadım bebişime

Kızlar biz 17 haftalık olduk ve aşırı mide yanmam oluyo yemek yedikten sonra. Mide yakıcı şeyler de yemiyorum. Sizin de var mı böyle bir sorununuz?

Cnm gecmiş olsun, off nezaman rahatlıcaz biz yaa, niqunun dediği gbi bi çorap bıle alamadık, rabbım ya şafi ismin hürmetine şifa versin, Allahım sağlıkla versin bebişlerimizi elimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…