2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sen de kullandıktan sonra verirsin başkalarına

Çok geçmiş olsun kuzum. Olsun bebeğin iyi olsun da yat dinlen çok sıkıcıdır eminim ama elden birşey gelmiyor

Benimde bugün 17+1. Karnım baya bi çıktı. Karnımın içinde arada bir şeyler oluyor sanki ama henüz bende daha net hissedemedim . İlk hamilelikte bu şekilde oluyormuş
Evet ya doktorda 20. Haftada hissedersin demişti o yüzden bekliyoruz hanımefendinin kendini belli etmesini

Cnm gecmiş olsun, off nezaman rahatlıcaz biz yaa, niqunun dediği gbi bi çorap bıle alamadık, rabbım ya şafi ismin hürmetine şifa versin, Allahım sağlıkla versin bebişlerimizi elimize
Amin canım sorma amin sorma, bir keyfini çıkaramadık bir tane birsey alamadık

Canım bisey sorucam ben en son 25 temmuzda adet olmuştum çok çok gecikti kistte geciktiriyormus sanırım. Ben başka bisey sorucam sana bende ki hemorajik kistmis içe kanayan kist 3 cm civarında benimki. Bugün öğlen çamaşırımda önce 2 damla kahverengi leke gördüm ardından pencereye sildim açık pembe renk 2-3 damla leke geldi (kan gibi ama değil açık pembe leke çok açık) neyse çıktım. Her girdiğimde tekrar tekrar baktım ped takip kontrol edeyim dedim biraz önce yine baktım az miktarda kanama geliyor anlam veremedim rengi normal kan renginde. Hiç böyle biseyler oldu mu sende ? Ben emin olamadim adet mi başka bisey mi diye benim normalde adet olsa böyle lekeleme olmuyor hiç direk kanama olarak geliyor ve bu kadar az gelmiyor. Hani bu kist kanayan kistmis yaa acaba kanama yapip alttan gelmiş olabilir mi ? Kafam çok karıştı sen hiç böyle durumlar yaşadın mı ? Bilgi verirsen sevinirim. Ne olduğunu anlayamadım. Normalde adet kanamasinda benim hep son gün bitmeye yakın kahverengi leke gelir o da bazen bittiğini gösteren böyle bisey ilk kez görüyorum.

Canım benim kist varkende düzensizliğim hiç olmamıştı sadece adet zamanı şiddetli ağrıyla acile gittiğimde öğrenmiştim. kisti öğrendiğim ay stresten gelecek ayı 15 gün gecikmeli yaşamıştım. Sonra tekrar düzene girmişti. Zaten doğum kontrol hapını kullanınca da adet düzene giriyor. Belki adet sökülme kanamasıdır uzun zamandır olmamışsın sonuçta ancak sökülüyor olabilir. Kist kanamasıda olabilir adetle atılır. En güzel cevabı ultrasonda doktorun verir. Dediğim gibi benim 2016 yılında olmuştu. Çok uzun zaman geçti aradan birdaha da tekrarlamadı.

Kızlar benim sol kasık tarafına 2-3 saattir ara ara sancılar giriyor batma gibi bir şryler oluyor sanki aşağıya doğru bir şey çekiliyormuş gibi. 2 gündür de hastayım şddrtli bel ağrısı da var sizce acle gitsem mi normal midir, yaşayanınız oldu mu?

Kuzum şiddetli bel ağrısı diyorsun şiddetliyse o zaman söyle doktoruna..ama kasık vajinamda batmalar sabahtan bende var bütün günü yatdım yine var ama

Kuzum şiddetli bel ağrısı diyorsun şiddetliyse o zaman söyle doktoruna..ama kasık vajinamda batmalar sabahtan bende var bütün günü yatdım yine var ama
bel ağrısı eşimde de var hastalığımıza bağladım onu ama kasıkta batma hissi korkutuyor bemi

Doktorunuza yazın isterseniz ne yapmanız gerektiğini söyler rahatlarsınız

Doktorunuza yazın isterseniz ne yapmanız gerektiğini söyler rahatlarsınız
csnım doktorumun da numarası yok hastalandığım zaman sabah doğru düzgün hiçbr şey yiyemedim akşama kadar yediğmide çıkardım bebek beslenemedi de bir ley mi oldu diye endişelendim

bel ağrısı eşimde de var hastalığımıza bağladım onu ama kasıkta batma hissi korkutuyor bemi
Korona bel ağrısı veriyor canım korkutmak istemiyorum kesinlikle sadece şiddetli dedin ya ondan yoksa hafifse o oluyor.Kasıkta bendede var ama ben umut ediyorum çocuk büyüdüğü için öyle.

Bayağı olmuş evet cnm ne güzel insallah benimde geçer bir an önce. Hiç aklıma gelmemişti dediğin gibi belki sökülme kanalarıdır uzun süre olmadigim için bu şekilde geliyor olabilir. Henüz kullanmaya başlamadım doktorun verdiği doğum kontrol yapını. Hayıt macunu kullanıyorum yarın başlayacaktım ilaca ama adet olduysam pek de gerek yok gibi bilemedim. Inşallah benimde bir an evvel yok olur gider

Korona bel ağrısı veriyor canım korkutmak istemiyorum kesinlikle sadece şiddetli dedin ya ondan yoksa hafifse o oluyor.Kasıkta bendede var ama ben umut ediyorum çocuk büyüdüğü için öyle.
canım bizde bacak ağrısı falan da vardı hastaneye de gitmedik hata mı yaptım acaba bir.ley olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…