2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Normaldir kuzum. Düşünmemeye çalış. Düşündükçe bir şey buluruz. Ben de buluyorum ama düşünmemeye çabalıyorum

Normaldir kuzum. Düşünmemeye çalış. Düşündükçe bir şey buluruz. Ben de buluyorum ama düşünmemeye çabalıyorum
Gerçekten her gün düşünecek birsey buluyorum. Zaten ben çok rahat bir değildim canım, 8 yaşındaydım anneme kanser teşhisi konuldu senelerce tedavi oldu bu sür bende kaygı bozukluğuna neden oldu 19 yaşında idim kaybettim ondan sonra daha kötü oldu. Geçti sanıyordum taki hamile olana kadar bazen kendime öyle kızıyorum ki bir rahat bırak kendini diye sabah kadar kurdum da kurdum yemin ederim bir rahat nefes alamıyoruz canım

Kızlar acaba ilaçları içemediğim için mi bu kadar halsizim? Kolum kalkmıyor. 10 buçukta yattım 6.45 de kalktım. İyi de uyudum. Zaten güzel yiyemiyorum orasını geçtim de hani 2.trimester daha güzeldi
Kıyamam, bir kam haftaya daha iyi olacaksın canım. Ama omega al canım onu ihmal etme. Kalsiyumu magnezyumu bende alamıyorum beni mahvediyor. Sadece omega alıyorum

Bndede anksiyete var, basıma böyle bısey gelecegı için genel atestezi istıyorum

Bndede anksiyete var, basıma böyle bısey gelecegı için genel atestezi istıyorum
Bendede kaygı bozukluğu var canım, bende bu yüzden asla istemiyorum. Bende de öyle olur stresten kalbim bile durur o kadar.

Canım yemeği falan az yediysen de yumuşak gelebilir sana. Biraz fazla yiyince gerilir sertleşir ya öyle bişydir belki. Benim öyle oluyor yani

Canım yemeği falan az yediysen de yumuşak gelebilir sana. Biraz fazla yiyince gerilir sertleşir ya öyle bişydir belki. Benim öyle oluyor yani
senin yorumlarını çok seviyorum canım, galiba öyle çok kilo aldım diye dikkat etmeye başladım ondan oldu galiba. Bu hafta baya dikkat ettim çünkü

Canım seni çok iyi anlıyorum . Ben de babamı kanserden kaybettim. Ben 25 yaşındaydım ama çok etkilendim. hep çok korkarım kendimin ve sevdiklerimin hasta olmasından. Kendimde ya da ailemde birinde ufacık bi hastalık olsa hemen kaygı atakları ağlama krizleri geliyordu. Dediğin gibi gebelikte bütün takıntılar tetiklendi.

Aynı şeyler kuzum tam olarak bende öyleyim Babacığının mekanı cennet kabri nur dolsun canım. Allah bize daha başka acı yaşatmasın, sende benim gibisin o zaman bende öyleyim. yüreğim ağzımda yaşıyordum geçti sanıyordum ama tetiklendi benimde, yine aynı ataklar yine geri geldi

senin yorumlarını çok seviyorum canım, galiba öyle çok kilo aldım diye dikkat etmeye başladım ondan oldu galiba. Bu hafta baya dikkat ettim çünkü
Ay canım teşekkür ederim . Dikkat ettiğin için az yediğinden küçülüyor gerilme de azalıyor

Çok haklısın inan kendini kötü hissetme. İstersen destek almayı dene. Ama bizi bizden başkası anlamıyor eşim kesinlikle anlamıyor. O yüzden ona bile söylemiyorum buraya yazıyorum hep

Amin kuzum . Senin de anneciğinin mekanı cennet olsun . Nurlar içinde yatsın Allah kimseyi sevdiklerinin sağlığıyla sınamasın . aslında başımıza gelene teslim olup tevekkül etmeliyiz. Her şeyi kontrol edemiyoruz. Olduğu gibi kabullensek rahatlarız. Yapması bazen çok zor ama kendi iyiliğimiz için teslim olmalıyız .

Aynen canım çok haklısın, tedbir alıp biraz teslim olmalıyız dediğin çok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…