Normaldir kuzum. Düşünmemeye çalış. Düşündükçe bir şey buluruz. Ben de buluyorum ama düşünmemeye çabalıyorumKızlar karnımda böyle bir yumuşama var dünden beri, ya gece uykularım kaçtı düşünmekten acaba normal mi ? Normalde gergin olur kasık ağrımda baya arttı öğlen akşama doğru geçti. Acaba yine evham mı yapıyorum bilmiyorum ki ?
Gerçekten her gün düşünecek birsey buluyorum. Zaten ben çok rahat bir değildim canım, 8 yaşındaydım anneme kanser teşhisi konuldu senelerce tedavi oldu bu sür bende kaygı bozukluğuna neden oldu 19 yaşında idim kaybettim ondan sonra daha kötü oldu. Geçti sanıyordum taki hamile olana kadar bazen kendime öyle kızıyorum ki bir rahat bırak kendini diyeNormaldir kuzum. Düşünmemeye çalış. Düşündükçe bir şey buluruz. Ben de buluyorum ama düşünmemeye çabalıyorum
Kıyamam, bir kam haftaya daha iyi olacaksın canım. Ama omega al canım onu ihmal etme. Kalsiyumu magnezyumu bende alamıyorum beni mahvediyor. Sadece omega alıyorumKızlar acaba ilaçları içemediğim için mi bu kadar halsizim? Kolum kalkmıyor. 10 buçukta yattım 6.45 de kalktım. İyi de uyudum. Zaten güzel yiyemiyorum orasını geçtim de hani 2.trimester daha güzeldi
Bndede anksiyete var, basıma böyle bısey gelecegı için genel atestezi istıyorumyok epidural etki ediyor fakat doktor kesmeye başladığı anda aşırı stres yaptığı için bacağı titremeye başlıyor normalde kesildiğini vs hissetmiyor fakat stresle çok konuşmaya, ağlamaya bağırmaya başlıyor doktorda 5-10 dk kadar uyumasını istiyor zaten ablamızda en başından beri komple bayıltılmak istendiği için hemen kabul ediyor illa buna bağlamak olur mu bilmiyorum ama bebek entübe edildi ne yazık ki
Bendede kaygı bozukluğu var canım, bende bu yüzden asla istemiyorum. Bende de öyle olur stresten kalbim bile durur o kadar.Bndede anksiyete var, basıma böyle bısey gelecegı için genel atestezi istıyorum
aaa alayım canım.. hamiileliği bağlıymış ama sanırım dimiiicanım marvis diş macunu ve gargarasını al kullan çeşidi farketmez eczaneden ya da makrodan alıyorum trendyola güvenmiyorum bana çoooook yaradı
Eveeet :)İlk bebişiniz mi
Canım yemeği falan az yediysen de yumuşak gelebilir sana. Biraz fazla yiyince gerilir sertleşir ya öyle bişydir belki. Benim öyle oluyor yaniKızlar karnımda böyle bir yumuşama var dünden beri, ya gece uykularım kaçtı düşünmekten acaba normal mi ? Normalde gergin olur kasık ağrımda baya arttı öğlen akşama doğru geçti. Acaba yine evham mı yapıyorum bilmiyorum ki ?
senin yorumlarını çok seviyorum canım, galiba öyle çok kilo aldım diye dikkat etmeye başladım ondan oldu galiba. Bu hafta baya dikkat ettim çünküCanım yemeği falan az yediysen de yumuşak gelebilir sana. Biraz fazla yiyince gerilir sertleşir ya öyle bişydir belki. Benim öyle oluyor yani
Canım seni çok iyi anlıyorum . Ben de babamı kanserden kaybettim. Ben 25 yaşındaydım ama çok etkilendim. hep çok korkarım kendimin ve sevdiklerimin hasta olmasından. Kendimde ya da ailemde birinde ufacık bi hastalık olsa hemen kaygı atakları ağlama krizleri geliyordu. Dediğin gibi gebelikte bütün takıntılar tetiklendi.Gerçekten her gün düşünecek birsey buluyorum. Zaten ben çok rahat bir değildim canım, 8 yaşındaydım anneme kanser teşhisi konuldu senelerce tedavi oldu bu sür bende kaygı bozukluğuna neden oldu 19 yaşında idim kaybettim ondan sonra daha kötü oldu. Geçti sanıyordum taki hamile olana kadar bazen kendime öyle kızıyorum ki bir rahat bırak kendini diyesabah kadar kurdum da kurdum yemin ederim bir rahat nefes alamıyoruz canım
Aynı şeyler kuzum tam olarak bende öyleyim Babacığının mekanı cennet kabri nur dolsun canım. Allah bize daha başka acı yaşatmasın, sende benim gibisin o zaman bende öyleyim. yüreğim ağzımda yaşıyordum geçti sanıyordum ama tetiklendi benimde, yine aynı ataklar yine geri geldiCanım seni çok iyi anlıyorum . Ben de babamı kanserden kaybettim. Ben 25 yaşındaydım ama çok etkilendim. hep çok korkarım kendimin ve sevdiklerimin hasta olmasından. Kendimde ya da ailemde birinde ufacık bi hastalık olsa hemen kaygı atakları ağlama krizleri geliyordu. Dediğin gibi gebelikte bütün takıntılar tetiklendi.
Ahhh bizlerin şu kilo derdisenin yorumlarını çok seviyorum canım, galiba öyle çok kilo aldım diye dikkat etmeye başladım ondan oldu galiba. Bu hafta baya dikkat ettim çünkü
Ay canım teşekkür ederimsenin yorumlarını çok seviyorum canım, galiba öyle çok kilo aldım diye dikkat etmeye başladım ondan oldu galiba. Bu hafta baya dikkat ettim çünkü
Çok haklısın inanGerçekten her gün düşünecek birsey buluyorum. Zaten ben çok rahat bir değildim canım, 8 yaşındaydım anneme kanser teşhisi konuldu senelerce tedavi oldu bu sür bende kaygı bozukluğuna neden oldu 19 yaşında idim kaybettim ondan sonra daha kötü oldu. Geçti sanıyordum taki hamile olana kadar bazen kendime öyle kızıyorum ki bir rahat bırak kendini diyesabah kadar kurdum da kurdum yemin ederim bir rahat nefes alamıyoruz canım
inan benimde aklım çıkıyor doğumdan nası yapıcam nası edicem bilmiyorumBndede anksiyete var, basıma böyle bısey gelecegı için genel atestezi istıyorum
Bir gün içiyorsam üç gün içmiyorumKıyamam, bir kam haftaya daha iyi olacaksın canım. Ama omega al canım onu ihmal etme. Kalsiyumu magnezyumu bende alamıyorum beni mahvediyor. Sadece omega alıyorum
ay bunlar ne yaaaa el kadarKızlar uyku tutmadı resim çekiyorum
ya evet biz aynıydık seninle haftaya öğrenicem inşallah cinsiyeti sen naptınpardon kızzz bizimde 13+6 yanlıs bakmısım
Amin kuzum . Senin de anneciğinin mekanı cennet olsun . Nurlar içinde yatsınAynı şeyler kuzum tam olarak bende öyleyim Babacığının mekanı cennet kabri nur dolsun canım. Allah bize daha başka acı yaşatmasın, sende benim gibisin o zaman bende öyleyim. yüreğim ağzımda yaşıyordum geçti sanıyordum ama tetiklendi benimde, yine aynı ataklar yine geri geldi
Aynen canım çok haklısın, tedbir alıp biraz teslim olmalıyız dediğin çok doğruAmin kuzum . Senin de anneciğinin mekanı cennet olsun . Nurlar içinde yatsınAllah kimseyi sevdiklerinin sağlığıyla sınamasın . aslında başımıza gelene teslim olup tevekkül etmeliyiz. Her şeyi kontrol edemiyoruz. Olduğu gibi kabullensek rahatlarız. Yapması bazen çok zor ama kendi iyiliğimiz için teslim olmalıyız .
Ah sorma canım, baksana el kadarlar giyecekleri günü hayal etmek bile şahane bir duyguay bunlar ne yaaaa el kadarnasıl şekerlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?