2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım hiç dert etme bebiş senin depolarından gayet besleniyor

Şu iki model arasında kaldık, birini alacağız bakalım
Bazı travel olanlar ağır oluyormuş. Canlı canlı gidip baktınız mı? Bende prdgo venüs travel modelini çok beğendim. Kullananlar çok memnun. Diğerleri gibi ağır değilmiş. Oturma yeri ustundeyken tek elle açılıp kapananiliyor.

16+2 de 14 cm 160 gramdı

Cybex ağırmış, chicco ona göre daha hafifmiş eşim baktı ben şuan yattığım için gidemiyorum. sanırım bana doktorun artık yürüyebilirsin dediğin zaman bakacağız

Cybex ağırmış, chicco ona göre daha hafifmiş eşim baktı ben şuan yattığım için gidemiyorum. sanırım bana doktorun artık yürüyebilirsin dediğin zaman bakacağız
Prego venüsün videosu var YouTube da bide ona bak istersen. Bende daha canlı canlı gidip bakmadım. Burada bi mağazada varmış. Müsait bi zamanda gidip bi bakıcam

İlk bebişiniz mi

Prego venüsün videosu var YouTube da bide ona bak istersen. Bende daha canlı canlı gidip bakmadım. Burada bi mağazada varmış. Müsait bi zamanda gidip bi bakıcam
Teşekkür ederim canım onada bir bakayım.

Canım maşallah gramı çok iy özellikle yediğin birsey var mı
Özellikle yediğim bişey yok aslında sebze yemekleri kuru baklagil falanda yiyorum et tavuk balıkta ara ara tüketiyorum. Meyve olarak muz bebeğe kilo aldırır diyorlar ama ben onu yiyemiyorum pek. Birde armut çok iyiymiş bebek için. Onu sık sık yiyorum. Elma üzüm en çokta incir tükettim ben

Kızlar selam, bebek arabası bakan alan oldu mu hiç
Ben hafta sonu baktım da kafam iyice karıştı
Ben şu travel sistemlere çok heves ediyorum. 3. Bebisim bu zaten tüpleri bağlatıcam son bebis Onlardan alıp hevesimi almak istiyorum. Ama bir çoğu çok büyük ve ağır oluyormuş. Ortalama 8-10 bini geçmeyecek çok hantal ağır olmayan kolay açılıp kapanan modelleri araştırdım. Prego venüs modeli 11 bin şuan hem diğerleri gibi çok büyük ve ağır değil. Hemde oturma yeri ustundeyken tek elle açılıp kapanabiliyor. Benim çok hoşuma gitti. Burda bi mağazada varmış. Bide gidip canlı canlı bakıp son kararımı vericem inşallah YouTube da videosu var bakabilirsin istersen

Ben 16. haftadan beri aynı problemi yaşıyorum 19. haftayım hala lekelenmelerim devam ediyor maalesef

Kızlar selam, bebek arabası bakan alan oldu mu hiç
Ben hafta sonu baktım da kafam iyice karıştı
Merhaba, bu birkaç gündür biz de baktık biraz. Cybex'in eezy 360 twist'inde karar kılmak üzereyiz. Tek hareketle kapanabiliyor, uçağa bagaj olarak alınabiliyor, çift yönlü ve 8.6 kilogram.
Benim bebek arabasında iki kriterim var Birincisi hafif olması
Ikincisi kolay katlanabilir olması. Bu kriterlere uygun alternatifi olan varsa yazabilirse ben de sevinirim

Kızlar karnımda böyle bir yumuşama var dünden beri, ya gece uykularım kaçtı düşünmekten acaba normal mi ? Normalde gergin olur kasık ağrımda baya arttı öğlen akşama doğru geçti. Acaba yine evham mı yapıyorum bilmiyorum ki ?

Kızlar acaba ilaçları içemediğim için mi bu kadar halsizim? Kolum kalkmıyor. 10 buçukta yattım 6.45 de kalktım. İyi de uyudum. Zaten güzel yiyemiyorum orasını geçtim de hani 2.trimester daha güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…