Yaaa ne güzel ama ben öğle yemeği yemiyorum sıkıntı olur mu ki öğle zamanı meyve yiyorum biraz zaman geçince yoğurt yiyorum biraz zaman geçince de kuruyemiş belki yiyorum sonra zaten akşam yemeği zamanı gelmiş oluyor acaba çocuk yemek istiyor mudur
Bazı travel olanlar ağır oluyormuş. Canlı canlı gidip baktınız mı? Bende prdgo venüs travel modelini çok beğendim. Kullananlar çok memnun. Diğerleri gibi ağır değilmiş. Oturma yeri ustundeyken tek elle açılıp kapananiliyor.
Kızlar bugün kontrolüm vardı, bebek iyi çok şükür. 16+6 da boyu 14 cm kilosu 156 gram çıktı. Başka bir doktora gelmiştim cinsiyetini göremedi, bebek uyuyordu bacağını açmadı ne yapsak da. Benimle aynı haftada gidenler kilo ve boy kaç ?
Bazı travel olanlar ağır oluyormuş. Canlı canlı gidip baktınız mı? Bende prdgo venüs travel modelini çok beğendim. Kullananlar çok memnun. Diğerleri gibi ağır değilmiş. Oturma yeri ustundeyken tek elle açılıp kapananiliyor.
Cybex ağırmış, chicco ona göre daha hafifmiş eşim baktı ben şuan yattığım için gidemiyorum. sanırım bana doktorun artık yürüyebilirsin dediğin zaman bakacağız
Cybex ağırmış, chicco ona göre daha hafifmiş eşim baktı ben şuan yattığım için gidemiyorum. sanırım bana doktorun artık yürüyebilirsin dediğin zaman bakacağız
Prego venüsün videosu var YouTube da bide ona bak istersen. Bende daha canlı canlı gidip bakmadım. Burada bi mağazada varmış. Müsait bi zamanda gidip bi bakıcam
Yaa ileride çocuklarınızı kesinlikle karşılaştırmayın diyorlar . Komşunun oğlu ne güzel okumayı öğrendi sende tık yok gibi … Eee ama 17+3 olduk annecim insaf yani. Hâlâ bi kıpırtı yok bak gruptaki bebişlere, bu nedir diyesim geliyor şimdiden
Prego venüsün videosu var YouTube da bide ona bak istersen. Bende daha canlı canlı gidip bakmadım. Burada bi mağazada varmış. Müsait bi zamanda gidip bi bakıcam
Özellikle yediğim bişey yok aslında sebze yemekleri kuru baklagil falanda yiyorum et tavuk balıkta ara ara tüketiyorum. Meyve olarak muz bebeğe kilo aldırır diyorlar ama ben onu yiyemiyorum pek. Birde armut çok iyiymiş bebek için. Onu sık sık yiyorum. Elma üzüm en çokta incir tükettim ben
Ben şu travel sistemlere çok heves ediyorum. 3. Bebisim bu zaten tüpleri bağlatıcam son bebis Onlardan alıp hevesimi almak istiyorum. Ama bir çoğu çok büyük ve ağır oluyormuş. Ortalama 8-10 bini geçmeyecek çok hantal ağır olmayan kolay açılıp kapanan modelleri araştırdım. Prego venüs modeli 11 bin şuan hem diğerleri gibi çok büyük ve ağır değil. Hemde oturma yeri ustundeyken tek elle açılıp kapanabiliyor. Benim çok hoşuma gitti. Burda bi mağazada varmış. Bide gidip canlı canlı bakıp son kararımı vericem inşallah YouTube da videosu var bakabilirsin istersen
Kızlar selam herkese. Benim bir haftadır kahverengi akıntı vardı dr a gittiğimde plesentanin alt ucunda hematom olduğunu ama plesentanin olması gereken yerde olduğunu alt ucunun rahim ağzına yakın olduğunu ve kanama sebebinin bu olduğunu söyledi. Progesteron iğnesi ve ağızdan tabletine başlattı. Hafifledi biraz. İlk zamanlar ağrı da vardı o geçti şükür. 16 haftalik gebeyim böyle olup ileri haftalarda plesentasi yukarı çıkan lekelenmesi biten var mı? Yoksa artabilir mı ki bu kanama çok tedirgin oldum ilaçları alıp yatıyorum genellikle...
Merhaba, bu birkaç gündür biz de baktık biraz. Cybex'in eezy 360 twist'inde karar kılmak üzereyiz. Tek hareketle kapanabiliyor, uçağa bagaj olarak alınabiliyor, çift yönlü ve 8.6 kilogram.
Benim bebek arabasında iki kriterim var Birincisi hafif olması
Ikincisi kolay katlanabilir olması. Bu kriterlere uygun alternatifi olan varsa yazabilirse ben de sevinirim
Kızlar karnımda böyle bir yumuşama var dünden beri, ya gece uykularım kaçtı düşünmekten acaba normal mi ? Normalde gergin olur kasık ağrımda baya arttı öğlen akşama doğru geçti. Acaba yine evham mı yapıyorum bilmiyorum ki ?
Kızlar acaba ilaçları içemediğim için mi bu kadar halsizim? Kolum kalkmıyor. 10 buçukta yattım 6.45 de kalktım. İyi de uyudum. Zaten güzel yiyemiyorum orasını geçtim de hani 2.trimester daha güzeldi