2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yok canım hala aynıyım sadece dün geceye bakarak daha hafif şeklinde..en son kürtajdan sonra öyle olmuştum hatda kardiolojiye gitdim ne lazımsa çekildi doktor dedi bir şeyin yok stresten ola bilir dedi.
Aklına kötü şeyler getirdiysen gerçekten etkilemiştir. Daha önce de stres tetiklemiş diyorsun. Bence balkonun varsa balkona veya camı aç temiz bir hava al nefesi kontrol altına almak iyi gelicektir

Aklına kötü şeyler getirdiysen gerçekten etkilemiştir. Daha önce de stres tetiklemiş diyorsun. Bence balkonun varsa balkona veya camı aç temiz bir hava al nefesi kontrol altına almak iyi gelicektir
Tamam canım demekki bu hamilelikten diğil sağol yazdığın için

Coksukur canım

Haklısın güzel yanları da var onun ilk çıktığı anı görmek o mucizeyi yaşamak. Muhteşem bişey ama anksiyetesi olanlar için yani ben sakinleşebilir miyiimin tedirginliğini yaşıyorum.

Aslında zamanı gelince de Doktor neyi uygun görürse onada hayır demeyeceğimi biliyorum.

Zayıf olsan da bebek içeride büyüyor canım, kan akışı ,kalp atışı değişmesi normaldir. Kalp bebeğe de yetişmeye çalışıyor. Benim stres kaynaklı kalp çarpıntım olur bazen. Bi de tiroid değerlerin normal mi belki bi değişiklik olduysa da olmuş olabilir .doktoruna sor için rahat etsin.

Tamam canım demekki bu hamilelikten diğil sağol yazdığın için
Sakinleştirici müzikler açmanı doğru ve derin nefes almanı hatta balkonda hava alarak yaparsan daha da rahatlatır :) psikolojik bence biraz kendini rahatlatmalısın. Gerildiğimde bende bunu yaparım o yüzden önerdim

Bebek çıktıktan sonra benim tansiyonum çok.cikinca hafif bir sakinleştirici vermişlerdi doktoruna anksiyete olayını konuşursun en doğru kararı birlikte alırsınız canım belki bebis kendi seçer normal mi sezeryan mi gelmek istediğini şimdiden onun stresini yaşamayın bence

O bende de var bugün. 16+1 oldum . Karnım top gibi çıkmıştı ama bugün yumuşak ve hamile değilim gibi şişlik yok

Bir haftadır bende senin gibiyim canım o gerginlik hissi gitti sanki devamlı ekleyip kontrol ediyorum

Haklısın canım bunları mutlaka konuşacağım. Keşke rahat olabilsem ama işte. evet bebek belki nasıl geleceğini kendi seçecek doktorda aynı şeyleri söylüyordu konuşmak için çok erken diye.

Tamam canım psikolojik bende onu anladım sakinleşmeye çalışıcam

Tiroid değerlerim iyi çıktı ilk haftalarda baktırdım.Bence benimki stres kaynaklı hep diyorum takmıcam hiçbir şeyi olmuyor ama hele gebelikte daha çok takıntılı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…