Yok canım hala aynıyım sadece dün geceye bakarak daha hafif şeklinde..en son kürtajdan sonra öyle olmuştum hatda kardiolojiye gitdim ne lazımsa çekildi doktor dedi bir şeyin yok stresten ola bilir dedi.
Aklına kötü şeyler getirdiysen gerçekten etkilemiştir. Daha önce de stres tetiklemiş diyorsun. Bence balkonun varsa balkona veya camı aç temiz bir hava al nefesi kontrol altına almak iyi gelicektir
Aklına kötü şeyler getirdiysen gerçekten etkilemiştir. Daha önce de stres tetiklemiş diyorsun. Bence balkonun varsa balkona veya camı aç temiz bir hava al nefesi kontrol altına almak iyi gelicektir
Yok canım bu gece de kalın yarın çıkaralım dediler enfeksiyon iyice düşsün dedi şimdi öksürüğe döndü grip evde çok öksürürsen rahim yine kasılmayla tetikleyebilir dedi yarın sabah 10 da kontrol edip çıkaracakmış inşallah ama iyiyim sadece öksürük kaldı bir de balgam çıkaramıyorum kasma kendini diyorlar kasmasan balgam nasıl çıkar dedim burnuma da damla vermediler serum ile burnumu yıkayıp açıyorlar
Canım benim de omurilgimde kist olduğu için genel anestezi demişlerdi ama ben spinalde ısrarcı oldum bebeğim çıktığında ağlıyordu hemen yanağıma koydular onunla konuştum benim sesimi duyunca resmen sakinlesti ağlamayı bıraktı sırf o an için istemiştim zaten .sonrasında da hiçbir sıkıntı yasamadim onunla ilgili. Ha tabi dogumhaneye eşimi almamislardi o ameliyat ortamı beni biraz strese sokmuştu yanında seninle sohbet edip oyalayacak biri olursa daha rahat olur
Haklısın güzel yanları da var onun ilk çıktığı anı görmek o mucizeyi yaşamak. Muhteşem bişey ama anksiyetesi olanlar için yani ben sakinleşebilir miyiimin tedirginliğini yaşıyorum.
Aslında zamanı gelince de Doktor neyi uygun görürse onada hayır demeyeceğimi biliyorum.
Kızlar bu gün 18 oldum ama dün geceden kalbim çok sıkışıyor sanki duracak gibi..Google okudum hamilelerde oluyormuş uyumak iyi geliyormuş o kadar kötüydümki korktum uyudum hemen..sabah kalkdım sanki yine öyle olucam gibi..kilolu bile diğilim fazla karnım bile çıkmamış..bu çok erken diğilmi yaşadıklarım
Zayıf olsan da bebek içeride büyüyor canım, kan akışı ,kalp atışı değişmesi normaldir. Kalp bebeğe de yetişmeye çalışıyor. Benim stres kaynaklı kalp çarpıntım olur bazen. Bi de tiroid değerlerin normal mi belki bi değişiklik olduysa da olmuş olabilir .doktoruna sor için rahat etsin.
Sakinleştirici müzikler açmanı doğru ve derin nefes almanı hatta balkonda hava alarak yaparsan daha da rahatlatır :) psikolojik bence biraz kendini rahatlatmalısın. Gerildiğimde bende bunu yaparım o yüzden önerdim
Haklısın güzel yanları da var onun ilk çıktığı anı görmek o mucizeyi yaşamak. Muhteşem bişey ama anksiyetesi olanlar için yani ben sakinleşebilir miyiimin tedirginliğini yaşıyorum.
Aslında zamanı gelince de Doktor neyi uygun görürse onada hayır demeyeceğimi biliyorum.
Bebek çıktıktan sonra benim tansiyonum çok.cikinca hafif bir sakinleştirici vermişlerdi doktoruna anksiyete olayını konuşursun en doğru kararı birlikte alırsınız canım belki bebis kendi seçer normal mi sezeryan mi gelmek istediğini şimdiden onun stresini yaşamayın bence
Bizimki de öyleydi ilk kızımda da aynısıdı hem de kızları olmadığı halde ve ilk torunları ve ilk kız torunlari olduğu halde bosver takılma ben artık kabullendim sanırım
Kızlar karnımda böyle bir yumuşama var dünden beri, ya gece uykularım kaçtı düşünmekten acaba normal mi ? Normalde gergin olur kasık ağrımda baya arttı öğlen akşama doğru geçti. Acaba yine evham mı yapıyorum bilmiyorum ki ?
Kızlar karnımda böyle bir yumuşama var dünden beri, ya gece uykularım kaçtı düşünmekten acaba normal mi ? Normalde gergin olur kasık ağrımda baya arttı öğlen akşama doğru geçti. Acaba yine evham mı yapıyorum bilmiyorum ki ?
Bebek çıktıktan sonra benim tansiyonum çok.cikinca hafif bir sakinleştirici vermişlerdi doktoruna anksiyete olayını konuşursun en doğru kararı birlikte alırsınız canım belki bebis kendi seçer normal mi sezeryan mi gelmek istediğini şimdiden onun stresini yaşamayın bence
Haklısın canım bunları mutlaka konuşacağım. Keşke rahat olabilsem ama işte. evet bebek belki nasıl geleceğini kendi seçecek doktorda aynı şeyleri söylüyordu konuşmak için çok erken diye.
Sakinleştirici müzikler açmanı doğru ve derin nefes almanı hatta balkonda hava alarak yaparsan daha da rahatlatır :) psikolojik bence biraz kendini rahatlatmalısın. Gerildiğimde bende bunu yaparım o yüzden önerdim
Zayıf olsan da bebek içeride büyüyor canım, kan akışı ,kalp atışı değişmesi normaldir. Kalp bebeğe de yetişmeye çalışıyor. Benim stres kaynaklı kalp çarpıntım olur bazen. Bi de tiroid değerlerin normal mi belki bi değişiklik olduysa da olmuş olabilir .doktoruna sor için rahat etsin.
Tiroid değerlerim iyi çıktı ilk haftalarda baktırdım.Bence benimki stres kaynaklı hep diyorum takmıcam hiçbir şeyi olmuyor ama hele gebelikte daha çok takıntılı oldum