2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar bu gün 18 oldum ama dün geceden kalbim çok sıkışıyor sanki duracak gibi..Google okudum hamilelerde oluyormuş uyumak iyi geliyormuş o kadar kötüydümki korktum uyudum hemen..sabah kalkdım sanki yine öyle olucam gibi..kilolu bile diğilim fazla karnım bile çıkmamış..bu çok erken diğilmi yaşadıklarım

Bendede kaygı bozukluğu var canım, bende bu yüzden asla istemiyorum. Bende de öyle olur stresten kalbim bile durur o kadar.
Hepimiz bir araya toplanmışız bende de var kaygı bozukluğu kendimde ciddi bir hastalığı yendikten sonra kendiliğinden hamile kalınca aynen bende pimpiriklendim bende de karın ağrısı var dünden beri daha 8 gün önce gördüm minnoşu ama pazartesi günü kontrol günüm nasıl geçecek o zamana kadar bende düşünüyorum

Çok haklısın inan kendini kötü hissetme. İstersen destek almayı dene. Ama bizi bizden başkası anlamıyor eşim kesinlikle anlamıyor. O yüzden ona bile söylemiyorum buraya yazıyorum hep
Şu kanama alanım geçse belki rahat edeceğim canım oda tetikliyor beni sanırım, güzel günleri düşünelim mutlu olalım. Bende söylemiyorum eşime sonra bu kadar üzüldüğüm için kızıyor

Dimi canım eşim gelse kontörle giderim bende, cumartesi gitti daha yeni. Çok zormuş canım zaten Dr bana demişti kaygı bozukluğunun temel nedeni ciddi hastalık, ölüm, boşanma sonucu oluyor diye, ya inşallah bu süreci iyi atlatırız. Cumartesi doktor bana çok strese girersen damarların sıkışır bebeğe kan akışı olmaz beslenmez dedi. Onu düşünüp sakin kalmaya çalışıyorum

Ayyy ne kadar güzel canım ben almasam bile hep böyle bakıyorum neler ala bilirim oğluşuma
Canım bunları babaannesi almıştı. Bu kadar var zaten ben daha hiç almadım alamıyorum. Bir tane zıbın bile almadım daha

Doktorun dediğinin fazlasını bile yaşadım ondan düşün düşün geceleri kendimi mahv etdim

16+2 de 14 cm 160 gramdı

Ben geçen hafta 16+5 de gittim 14.5cm 154 gram çıktı

Cnm aynisi geçen hafta bende de oldu bende senin gibi çok taktım ama şükür ultrasonda görüp bir sknti olmadığını anlayınca rahatladım şimdide bugünde aynı durum var ama daha rahatım suanda iyi düşünelim iyi olsun insallah

Ah sorma canım, baksana el kadarlar giyecekleri günü hayal etmek bile şahane bir duygu
Ya çok tatlılar. Ben de 5-6 parça takım aldım her doktor kontrolünden çıkınca aldım. Eşim de zıbınla feneryumdan lacivert bi tulum aldı. Oğlan çocuğu gibi olcak diye dengelemek için pembe tulum aldım ben de en son :)

Kızlar sanırım görmediniz..benim gibi olan varmı

Kızlar sanırım görmediniz..benim gibi olan varmı
Canım bişeyi kafana takıp stres yapmış olabilir misin? Bebeğin haraketlerini neden hissetmiyorum vs gibi. Ne bilim bende yarın 18 oluyorum. sadece reflüm uyutmuyor. Bide tansiyonunu bi ölçer misin?

Benimki elektrikli rahattı bayagi

Canım bişeyi kafana takıp stres yapmış olabilir misin? Bebeğin haraketlerini neden hissetmiyorum vs gibi. Ne bilim bende yarın 18 oluyorum. sadece reflüm uyutmuyor. Bide tansiyonunu bi ölçer misin?
Tansiyon aleti evde yok düşündümki alırsam şimdiden daha çok stres olucam..ama dün sağlık ocağı ölçtü iyiydi.Yok haraketi kafama takmıyorum sadece eşime küsüm ondan acaba etkilendimi kendi konuşuyor benimle ben konuşmak istemiyorum..

Olabilir canım farkında olmadan küslüğünüzü düşünüp kafana takmış olabilirsin. Bu dönemlerde çok hasassız ya hemen herşeye tepki veriyor vücut.
Şimdi daha iyiysen bence anlık bişeydi.

Yok canım hala aynıyım sadece dün geceye bakarak daha hafif şeklinde..en son kürtajdan sonra öyle olmuştum hatda kardiolojiye gitdim ne lazımsa çekildi doktor dedi bir şeyin yok stresten ola bilir dedi.

Kızlar acaba ilaçları içemediğim için mi bu kadar halsizim? Kolum kalkmıyor. 10 buçukta yattım 6.45 de kalktım. İyi de uyudum. Zaten güzel yiyemiyorum orasını geçtim de hani 2.trimester daha güzeldi
Canım illa ilaçlardan olmayabilir benim hiç vitamin folik asit kullanmayan tanıdıklarım var ama bünyeye göre değişir tabi acaba ekmekle falan yutabilir misin bir dene

Canım benim de omurilgimde kist olduğu için genel anestezi demişlerdi ama ben spinalde ısrarcı oldum bebeğim çıktığında ağlıyordu hemen yanağıma koydular onunla konuştum benim sesimi duyunca resmen sakinlesti ağlamayı bıraktı sırf o an için istemiştim zaten .sonrasında da hiçbir sıkıntı yasamadim onunla ilgili. Ha tabi dogumhaneye eşimi almamislardi o ameliyat ortamı beni biraz strese sokmuştu yanında seninle sohbet edip oyalayacak biri olursa daha rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…