2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Geçmiş olsun, ben augmentin kullandım idrar yolu enfeksiyonum için. Geçmedi hatta tekrar farklı bir antibiyotik kullanıcam üzerinden biraz vakit geçmesini bekliyorum. Hamilelikte enfeksiyon olmamasını istiyor doktorlar, enfeksiyon erken doğum vb riskleri çok arttırdığı için Allah korusun.

Ya galiba hepimiz öyleyiz bende öyleyim diyorum ki gören şuan beni 9 aylık sanar resmen mideme baskı yapıyor birsey öyle şişiyorum. Hiç birseyim olmuyor
Ayyy sorma bütün organlarıma baskı yapıyo akşam

Ayy gercekten yaa şuan göbeğim 6-7 aylık gbi, daha şimdiden ağarlaşmaya başladım
Bnmi cok yiyorum acaba dıyorum
Taş gbıyım ya
Ya evet bende yemeği biraz kaçırınca özellikle çok rahatsız oluyorum

Büyük konuşmuyorum bende. Bu kadar zorluk çektim bir tane yeter diyorum. Mide bulantısından kusmaktan, yatmaktan
aynısı gerçektennn her hafta detaylı temizlik yapan ben eve elimi sürmüyorum sabahları yataktan sürünerek kalkuyorum halsizlkten hiçbi şey yapamıyorum bazen mutfak bile 1 gün bekkiyo çokk köttü geçiyo hamilelik

ben
benim akşamları da çıkmıyo iyice zayıfladımm ya dümdüz karnım sadede hafif göbek var gibi;(
Canım hiç takma ben artık takmıyorum yeterki bebişlerimiz sağlam olsunlar..kaç defa doktoruma dedim neden karnım büyük diğil bana dediği hep bu oldu biz doktorlar bu haftalarda büyük karın istemiyoruz gayet iyi dedi bebişin birde dedi demekki iç karnın geniş.Benim midem bulanmasa bende çok fazla yemiyorum emin ol

Bende de aynı durum var hatta buraya da yazmıştım kasıklarımın üstünde ağırlık var oturunca çok rahatsız ediyor diye buradaki arkadaşların çoğu yaşıyormuş ve doktorları normal olduğunu söylemiş, bu durum herkeste olunca bir rahatlamıştım ve benim aynı şekilde devam ediyor. Sen de perşembe günü doktorunun dediklerini paylaşırsan çok çok sevinirim

kızlar benim karnımın sağ tarafına bir ağrı var solda ya da genel bir karın ağrım yok sağda sadece bunu yaşayan var mi :)

Aynı şeyler canım. Bende diyorum yeter bir tane bir daha hamilelikte böyle olursak bu bebişlere kim bakar diye bile üzülüyorum. Bir tane yeter kardeş çok güzel ama ben yeter diyorum. Zaten hersey çok pahalı eşime diyorum Herseyimiz bunun olsun

kızlar benim karnımın sağ tarafına bir ağrı var solda ya da genel bir karın ağrım yok sağda sadece bunu yaşayan var mi :)
Canım rahim büyümesinden kaynaklı oluyormuş ağrı. Ve özellikle sağ tarafta olduğuna ilişkin bi yazı çıkmıştı geçende karşıma . Oradaki bağlarda bir şeyler oluyormuş falan filan normal kısacası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…