2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben de su dahi içmeyenlerdenim en iyi günlerim de kuru makarna ekmek yiyorum maalesef çok takılmayın bence biraz olsun yiyor vitamin protein alıyorsanız ona şükür
bende sizle aynıyımm bukantım olmadığı halde yemek yiyemiyorum yediğim zaman direkt çıkarıyorum br ara çok midem bukanıyodu akşamları yemek yemiyodum ondan sonra oldu bu doktora gidicem artık neyin nesi diye..aç geziyorum ortalıkta

Ben çok doktora gittim bir çözüm bulamadım inşallah sizin doktorunuz güzel bir şey önerir de geçer

Anesteziden nasıl bankacılığa geçtin peki? Çok ayrı işler.
Anestezi kariyer yapılacak bir meslek değil ne yazık ki doktorlar o kadar naifken benim üstümün doktordan daha kendini üstün görmesi komikti bende hırs yapıp üniversiteyi 4 e tamamlayıp bankaya başvuru yaptım özel bir bankada sınavları geçtim eğitimleri tamamladım genel müdürlüğe geçtim bir süre çalıştım düşük pozisyonda sonra eğitimlerde sertifikalardı derken daha iyi bir birime geçtim genel müdürlük olduğu için kariyer açısından daha geniş bir de hastaneden daha kurumsal çalışan hakları yönünden

Ne güzel, hastaneden kurtulman çok iyi olmuş.

Ben çok doktora gittim bir çözüm bulamadım inşallah sizin doktorunuz güzel bir şey önerir de geçer
inşallah öyle olur bu yaşadığım apayrı bir şey bulantım olmasa da yiyrmesem tamam diycem ama bulsntı yok br şey yok yerken bir anda gidiyorum cıkarmaya sanki hiç düzelmicek gibi geliyor...kızlar ben bir daha doğurmama kararı aldım

Kızlarr 14 gün grip sonucu bugün doktora gittim baktım geçmiyor.. Sinüzit olmuşum ve üst solunum yollarımda iltihap varmış enfeksiyon varmış kanımda da enfeksiyon çıktı serum taktılar hava verdiler eve geldim birde augmentin yazdı doktor kullanman lazım hamilelikte kullanılıyor dedi kendi doktoruma sordum dönüş bekliyorum kullanan var mıdır acaba hamilelikte endişe de ediyorum bi yandan içime sinmiyor işte

Ben kullandım canım ikinci kutuyu kullanıyorum

Çok geçmiş olsun.

Kızlar çok şiddetli bel ağrısı başladı aranızda var mı yaşayan acaba endişelendim

Canım bende sormuştum burada bir kaç arkadaş antibiyotik kullanmış bende kullanıyorum enfeksiyon ancak öyle geçiyor ne yazık ki zaten doktorlar gebeliği bilmesine rağmen veriyorlar enfeksiyon çok olunca mecbur

Gecmiş olsun canım grip çok zor ya geçmedikçe daha kötü oluyorsun.Ben 1 bardak ılık suya 1 yarım limon suyu ve yemek kaşığı balla karıştırdım iyi geldi bana dene istersen günde 2 defa.Ama ilacı diyemem yazdıysa kullan bence

Maşallaaahhhhh hazırlayan mı var ayy ben artık üşeniyorum yaa her dk ne yesem diye dolabı açıyorum. Bakıyorum bişey yok yemiyorum
Ahhha aslında bnde üşenıyorum bazen, halim olmuyor, dısardanda yiyoruz, ama hep atıştırmalığım vardır dolapta,

Büyük konuşmuyorum bende. Bu kadar zorluk çektim bir tane yeter diyorum. Mide bulantısından kusmaktan, yatmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…