- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
bende sizle aynıyımm bukantım olmadığı halde yemek yiyemiyorum yediğim zaman direkt çıkarıyorum br ara çok midem bukanıyodu akşamları yemek yemiyodum ondan sonra oldu bu doktora gidicem artık neyin nesi diye..aç geziyorum ortalıktaBen de su dahi içmeyenlerdenim en iyi günlerim de kuru makarna ekmek yiyorum maalesef çok takılmayın bence biraz olsun yiyor vitamin protein alıyorsanız ona şükür
Ben çok doktora gittim bir çözüm bulamadım inşallah sizin doktorunuz güzel bir şey önerir de geçerbende sizle aynıyımm bukantım olmadığı halde yemek yiyemiyorum yediğim zaman direkt çıkarıyorum br ara çok midem bukanıyodu akşamları yemek yemiyodum ondan sonra oldu bu doktora gidicem artık neyin nesi diye..aç geziyorum ortalıkta
Anestezi kariyer yapılacak bir meslek değil ne yazık ki doktorlar o kadar naifken benim üstümün doktordan daha kendini üstün görmesi komiktiAnesteziden nasıl bankacılığa geçtin peki? Çok ayrı işler.
Ne güzel, hastaneden kurtulman çok iyi olmuş.Anestezi kariyer yapılacak bir meslek değil ne yazık ki doktorlar o kadar naifken benim üstümün doktordan daha kendini üstün görmesi komiktibende hırs yapıp üniversiteyi 4 e tamamlayıp bankaya başvuru yaptım özel bir bankada sınavları geçtim eğitimleri tamamladım genel müdürlüğe geçtim bir süre çalıştım düşük pozisyonda sonra eğitimlerde sertifikalardı derken daha iyi bir birime geçtim genel müdürlük olduğu için kariyer açısından daha geniş bir de hastaneden daha kurumsal çalışan hakları yönünden
inşallah öyle olur bu yaşadığım apayrı bir şey bulantım olmasa da yiyrmesem tamam diycem ama bulsntı yok br şey yok yerken bir anda gidiyorum cıkarmaya sanki hiç düzelmicek gibi geliyor...kızlar ben bir daha doğurmama kararı aldımBen çok doktora gittim bir çözüm bulamadım inşallah sizin doktorunuz güzel bir şey önerir de geçer
Olsun cano alsak nolcak dogurunca hepsini veririz yeterki bebitolar iyi olsunAy maşallah yaaa hiç kilo almamak ben 58 ile başladım o kadar kadar kusmaya 62 oldum
Aynen kuzucum yeter ki iyi olsunlarOlsun cano alsak nolcak dogurunca hepsini veririz yeterki bebitolar iyi olsun
Ben kullandım canım ikinci kutuyu kullanıyorumKızlarr 14 gün grip sonucu bugün doktora gittim baktım geçmiyor.. Sinüzit olmuşum ve üst solunum yollarımda iltihap varmış enfeksiyon varmış kanımda da enfeksiyon çıktıserum taktılar hava verdiler eve geldim birde augmentin yazdı doktor kullanman lazım hamilelikte kullanılıyor dedi kendi doktoruma sordum dönüş bekliyorum kullanan var mıdır acaba hamilelikte endişe de ediyorum bi yandan içime sinmiyor işte
Çok geçmiş olsun.Kızlarr 14 gün grip sonucu bugün doktora gittim baktım geçmiyor.. Sinüzit olmuşum ve üst solunum yollarımda iltihap varmış enfeksiyon varmış kanımda da enfeksiyon çıktıserum taktılar hava verdiler eve geldim birde augmentin yazdı doktor kullanman lazım hamilelikte kullanılıyor dedi kendi doktoruma sordum dönüş bekliyorum kullanan var mıdır acaba hamilelikte endişe de ediyorum bi yandan içime sinmiyor işte
Canım bende sormuştum burada bir kaç arkadaş antibiyotik kullanmış bende kullanıyorum enfeksiyon ancak öyle geçiyor ne yazık ki zaten doktorlar gebeliği bilmesine rağmen veriyorlar enfeksiyon çok olunca mecburKızlarr 14 gün grip sonucu bugün doktora gittim baktım geçmiyor.. Sinüzit olmuşum ve üst solunum yollarımda iltihap varmış enfeksiyon varmış kanımda da enfeksiyon çıktıserum taktılar hava verdiler eve geldim birde augmentin yazdı doktor kullanman lazım hamilelikte kullanılıyor dedi kendi doktoruma sordum dönüş bekliyorum kullanan var mıdır acaba hamilelikte endişe de ediyorum bi yandan içime sinmiyor işte
Gecmiş olsun canım grip çok zor ya geçmedikçe daha kötü oluyorsun.Ben 1 bardak ılık suya 1 yarım limon suyu ve yemek kaşığı balla karıştırdım iyi geldi bana dene istersen günde 2 defa.Ama ilacı diyemem yazdıysa kullan benceKızlarr 14 gün grip sonucu bugün doktora gittim baktım geçmiyor.. Sinüzit olmuşum ve üst solunum yollarımda iltihap varmış enfeksiyon varmış kanımda da enfeksiyon çıktıserum taktılar hava verdiler eve geldim birde augmentin yazdı doktor kullanman lazım hamilelikte kullanılıyor dedi kendi doktoruma sordum dönüş bekliyorum kullanan var mıdır acaba hamilelikte endişe de ediyorum bi yandan içime sinmiyor işte
durumu iyimiş ama biraz daha hastanede kalmasını istemişler sanırım 2-3 güne çıkacakmışBebek iyileşti mi canım
Ayy saat 16.30 gbi oğlumla dürümcüye gttık, fazla kaçtı yine, lavaş bna yaramıyor,
Ahhha aslında bnde üşenıyorum bazen, halim olmuyor, dısardanda yiyoruz, ama hep atıştırmalığım vardır dolapta,Maşallaaahhhhhhazırlayan mı var ayy ben artık üşeniyorum yaa her dk ne yesem diye dolabı açıyorum. Bakıyorum bişey yok yemiyorum
Canım ağır hareket falan yaptın mı,? Yada iş falanKızlar çok şiddetli bel ağrısı başladı aranızda var mı yaşayan acaba endişelendim
İdrar yolu enfeksıyonum var aslında suyu hiç sevmemoohhh bence en güzeli bende su içemiyorum ama maşallah cok güzel su içmeniz
Canım ağır hareket falan yaptın mı,? Yada iş falan
Büyük konuşmuyorum bende. Bu kadar zorluk çektim bir tane yeter diyorum. Mide bulantısından kusmaktan, yatmaktaninşallah öyle olur bu yaşadığım apayrı bir şey bulantım olmasa da yiyrmesem tamam diycem ama bulsntı yok br şey yok yerken bir anda gidiyorum cıkarmaya sanki hiç düzelmicek gibi geliyor...kızlar ben bir daha doğurmama kararı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?