2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ooo bu da çok fazla sanki

Canım Salih beye mi gidiyorsun can hastanesine mi? Hiç rapor istemeyi düşündün mü? Ben bu bulantıyı 9 haftadan fazla oldu çekiyorum doktorları direkt kendileri önerdi heyet raporunu ben talep etmeden
Yok kuzum Maşallah beye gidiyorum. Yani ben ayakta kalabiliyorum kuzum sen daha kötü haldesin

Son düzenleme:
Merhaba güzel anneler. Kaç haftalik oldunuz biz persembe 15 hafta olucaz. Sizden bisey sorucam. Bir iki gundur beni rahatsiz eden sey var. Mesela simdi oturuyorum kasiklarimin yukarsinda karnimin altinda bisey varmis gibi hissi sanki bastiriyor sıkışıp kalmis gibi rahatsiz ediyor. Çocuk ordami ordaysa bile boyle rahatsiz etmesi normal degil demi. Persembe hastaneye gidicem. Sizde de boyle oluyormu

Benim de böyle kuzum

Ağzın bal yesin ya bende geçen kötü olunca çok fazla ağladım geçmiyor diye çok üzüldüm inşallah benimde geçer banada dua edin

Anladım canım demek ki çok doktorun sözünden çıkmamak gerek ben okuyunca korkmuştum ve kullanmamıştım ama benim durumum senin yaşadığın gibi bir şey değildi o yüzden çok şükür bir şey olmadı ama ihmal etmemek gerek gerçekten

Ben iki öğün yiyorum canım ben de aynı şekildeyim seninle ki zaten ben hayatımın hiçbir döneminde günde 3 öğün yemedim, aile alışkanlığı bir sabah bir akşam. Ama hamilelikten olsa gerek artık öğlenleri midem kazınıyor o yüzden öğlenleri aralıklı olarak meyve, kuru yemiş ve bir kase yoğurt yiyorum o şekilde akşam saati geliyor zaten

Merhaba geçmiş olsun. Kaçıncı haftadasiniz ve doktorunuz bu durum için neler öneriyor? Benim için de aynı sey söylendi, doktorum zamanla yukari çıkabileceğini ama şuan bebeğin eşinin plasentaya yakın olduğunu söyledi. Öğretmenim bu süreçte çalışmaya devam ediyorum risk olmaz dedi doktorum ama şimdi biraz araştırınca sandığımdan ciddi gibi anlıyorum

Canim nasilsn. Bebek nasil. Cinsiyet belli oldumu
Erkek canım evet oldu, baya oldu belli olalı, ben yatıyorum halen kanama alanı devam ediyor. Sen nasılsın iyi misin cinsiyet belli oldu mu? En son kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacaktın. Yurt dışında 16 haftadan önce söylemiyorlar gerçi,

Benim gibi biri olması sevindirdi benim ki biraz üşengeçlik. Cevizdir fındıktır geçiştiriyorum ben de öğleni. Akşamı zaten 6 gibi yiyorum. O yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum inşallah

Benim gibi biri olması sevindirdi benim ki biraz üşengeçlik. Cevizdir fındıktır geçiştiriyorum ben de öğleni. Akşamı zaten 6 gibi yiyorum. O yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum inşallah
Bende varımbenim bulantım olmasa bile 2 öğün yetiyor bana hatda sabah kahvaltını hiç sevmem zar zor yapıyorum ceviz akşamlar kokteyl ediyorum yumurta yiyerim en çok meyve tüketiyorum..fazla acıkmam yok olursa bile ekmek yemiyorum

Anesteziden nasıl bankacılığa geçtin peki? Çok ayrı işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…