2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet canım Cybex ile ilgili bende baya güzel şeyler okudum. Bende bunu beğenmiştim. İnşallah bir an önce doktor yatmana gerek yok artık der de ben gidip bakarım
hiiçç acele etme acele etmemize gerek yok bende almadım baktım sadece :) benim arkadaşım 36. haftasında aldı :) geçen hafta almış şuan 37. haftasında dün akşam gittik baktık banada göstermek istedi

Progestan fitil kullanıyor musun canım o da yapıyor ben bırakınca onu kesilmişti su gibi akıntı şeffaf rengi kokusu yok resmen su

canım o bende de oluyor dönem dönem ben doktora sormayı unutuyorum ama problem gözükmedi hiç bende :/

canım o bende de oluyor dönem dönem ben doktora sormayı unutuyorum ama problem gözükmedi hiç bende :/
Ne bileyim su mu sızıyor acaba diye çok korkuyorum . Hamileliğin başından beri hiç bu kadar tedirgin olduğumu hatırlamıyorum aslında bugün gel dedi doktor ama başka ilçedeyim . O zaman yarın 12.30da gel dedi. Eğer suysa o saate kadar bir şey olmaz inşallah

Kuzum endişe etme lütfen. Bak bende bu dediğin baştan beri var. Ve tahlillerim temiz. Korkma lütfen hiçbir şey yok

Bir şey olmaz Allahın izni ile sıkma canını yarın hayırlı haberlerle dön inşallah

kuzum sanmıyorum hiç bak bende endişelendim şuan var mesela bende

Bende çoğunu biriktirdim ve hepsine teşekkür ettim bugünlere gelmemde payları büyük :) halada saklıyorum anı olarak hep kalacaklar :)
Biz o kadar ugrastik aşılama tüp bebek falan tutmadi sonradan kendi geldi bebis belki ondandir kotu zamanlari hatirlatmasi

Akıntı gibi bir şey mi bildiğin su gibi mi akıntı ise bende de çok oluyor uzun sure oturup kalktıktan sonra özellikle

Akıntı gibi bir şey mi bildiğin su gibi mi akıntı ise bende de çok oluyor uzun sure oturup kalktıktan sonra özellikle
İşte onu nasıl ayıracağımı bilmiyorum ki . Normalde de akıntım su gibi olur çünkü . İlk hamilelik cahilliklerle dolu

Herkese merhaba, 14 haftalık ikiz hamileyim, yazılanları okudum…benzer kasılmaları 10 gündür hissediyorum, doktorum kesinlikle normal olduğunu, bazı kişilerin daha erken hissedebileceğini söyledi. Ağrılı kasılmalae değil, 3-4 gün yoğundu ama giderek azaldı, okuyunca insan ister istemez etkileniyor.
Hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağına alması dileğiyle

Progestan tablet olarak kullanıyorum canım
Kese suyu değildir canım endişe etme bana da olduğu da baya araştırmıştım kese suyu mukusa benzer yapış yapış su gibi oluyormuş farklı bir şey olduğunu anlarsınız demişlerdi doktorun görüp detaylı bilgi de verir inşallah

Kuzum endişe etme lütfen. Bak bende bu dediğin baştan beri var. Ve tahlillerim temiz. Korkma lütfen hiçbir şey yok
Kuzum beyaz renkli ıslaklık mı oluyor senin de .

kuzum sanmıyorum hiç bak bende endişelendim şuan var mesela bende
Kuzum belki sancılarım da eşlik ettiği için bu kadar kafama taktım bilmiyorum hiç . Alttan muayene bebeğe zarar vermez sanırım dimi

Nst çekti mi canım hiç

İnşallah güzel haberlerle gelirim yarın . Alttan muayene bebeğe zarar vermez dimi

İnşallah güzel haberlerle gelirim yarın . Alttan muayene bebeğe zarar vermez dimi
Yok canım ben 16. Hafta da hep 1 hafta da 5 gün alttan muayene oldum mecbur rahim ağzı ölçümü oldu açıklık kontrolü derken zaten cihazı rahim ağzında tutuyorlar bebek daha ileri de endişe etme

İşte onu nasıl ayıracağımı bilmiyorum ki . Normalde de akıntım su gibi olur çünkü . İlk hamilelik cahilliklerle dolu
Bak benimde akıntım çok ama şöyle diyim kremsi bir yapıda geliyor ıslaklık oluyor iç çamaşırımda o kremsi akıntının çevresinde su ıslaklığına benzer ve günde3 tane iç çamaşırı değiştiriyorum bazen 2. 2 ayı geçkin süredir böyle doktora da gidiyorum haliyle bir sorun yok diyor hamilelikte normal diyor

Benim de bazen o sarımsı akıntı etrafında su gibi ıslaklık oluyor sizin dediğiniz gibi. Bazen de hiç sarımsı bir şey olmuyor sadece iç çamaşırımın o bölgesinin ıslandığını görüyorum. İnşallah normal akıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…