2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yok canım ben 16. Hafta da hep 1 hafta da 5 gün alttan muayene oldum mecbur rahim ağzı ölçümü oldu açıklık kontrolü derken zaten cihazı rahim ağzında tutuyorlar bebek daha ileri de endişe etme
Teşekkürler canım iyi ki varsınız gerçekten peki özellikle alttan muayene etmesinin sebebi ne. Yani neye bakılıyor

Teşekkürler canım iyi ki varsınız gerçekten peki özellikle alttan muayene etmesinin sebebi ne. Yani neye bakılıyor
Benim doktorum su gibi alıntım olduğunda alttan muayene etme sebebi rahim ağzında bi açıklık var mı diye baktı bir de bebeğin kese suyuna baktı her şey normal olunca kullandığım ilaçlardan progestanı vajinal alıyordum onun su akıntısı yaptığını söyledi beyaz akıntı harici su gibi de akıntı yapıyor onu 12. Hafta da bıraktırdı bir daha da yaşamadım şükür bir de idrar testi istedi enfeksiyon da akıntıyı tetikler demişti idrar enfeksiyonu hafif çıkmıştı ilaç kullandım geçti

Bana da dua etsene kuzum . Güzel haberlerle geleyim

inşallah mutlaka bana haber ver olur mu doktoruma yazayım bende hemen gderim
Tabiki yazarım canımm. İnşallah güzel haberlerle gelmek istiyorum yarın buraya

Bende çoğunu biriktirdim ve hepsine teşekkür ettim bugünlere gelmemde payları büyük :) halada saklıyorum anı olarak hep kalacaklar :)
canım iğneleri biz hastaneye veriyoruz tıbbi atık olarak aklınızda olsun çöpe attığımız da geri dönüşümü nasıl oluyor bilmiyorum

canım sen neden kötü düşündün ki hemen ıslaklık hepimizde var hiç aklına getirme bile kötü senaryo belki ama mantar vsdir o da kötü ama fitil antibiyotik veriyorlar

Geçmiş olsun canım Allahın izniyle her şey yolundadır tabi endişe etme kaç hafta da bir kontrolün
İki haftada bir, bazı hissettiklerim kabızlık ve gazla ilgiliydi onu anladım süreçte ama bazıları kasılmaydı. Çok şükür bir lekelenmem yok, akıntım yok. Hafif bir nezle geçirdim, ateş olmadan, burun akıntısı ile. Doktor ısrarla yolunda diyince insanın elinden pek bir şey ce gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…