canım suyun gelmesi olması de bebekte Allah korusun ciddi hastalık olması durumunda oluyor diye biliyorum böbrekleri kalbi çalışmıyor gibiNe bileyim su mu sızıyor acaba diye çok korkuyorum . Hamileliğin başından beri hiç bu kadar tedirgin olduğumu hatırlamıyorumaslında bugün gel dedi doktor ama başka ilçedeyim . O zaman yarın 12.30da gel dedi. Eğer suysa o saate kadar bir şey olmaz inşallah
Duphalac şurup canımöerhaba hangi
surubu verdi ben tuvalete hiç çıkamıyorum denemiyorum bile artık hiç gelmiyor(
Ne biliyim kuzum iç çamaşırımdan da çıkıp zıbınımda görünce ıslaklığı çok korktumcanım sen neden kötü düşündün ki hemen ıslaklık hepimizde var hiç aklına getirme bile kötü senaryo belki ama mantar vsdir o da kötü ama fitil antibiyotik veriyorlar
beni de drum iki hafta da bir çağırıyır kontrollerlle ayda 2 oluyor :) şu an ben de nezleyim ateşim yokİki haftada bir, bazı hissettiklerim kabızlık ve gazla ilgiliydi onu anladım süreçte ama bazıları kasılmaydı. Çok şükür bir lekelenmem yok, akıntım yok. Hafif bir nezle geçirdim, ateş olmadan, burun akıntısı ile. Doktor ısrarla yolunda diyince insanın elinden pek bir şey ce gelmiyor
canım suyun gelmesi olması de bebekte Allah korusun ciddi hastalık olması durumunda oluyor diye biliyorum böbrekleri kalbi çalışmıyor gibi( durduk yere olan bisey değil galiba tecrübeli anneler daha iyi bilirler de kanama vs gibi değil kıyaslamak istemiyorum
Ayyy Allah korusuncanım suyun gelmesi olması de bebekte Allah korusun ciddi hastalık olması durumunda oluyor diye biliyorum böbrekleri kalbi çalışmıyor gibi( durduk yere olan bisey değil galiba tecrübeli anneler daha iyi bilirler de kanama vs gibi değil kıyaslamak istemiyorum
Merak etmeyin her şey yolundadır kontrolde görünce içiniz de rahatlarİki haftada bir, bazı hissettiklerim kabızlık ve gazla ilgiliydi onu anladım süreçte ama bazıları kasılmaydı. Çok şükür bir lekelenmem yok, akıntım yok. Hafif bir nezle geçirdim, ateş olmadan, burun akıntısı ile. Doktor ısrarla yolunda diyince insanın elinden pek bir şey ce gelmiyor
Harikasın canım ya ne güzel bilgilendiriyorsun.Merak etmeyin her şey yolundadır kontrolde görünce içiniz de rahatlarlekelenme Dalan olmamış kanama da yok maşallah endişe etmeyin. Belki nezleden kaynaklı vücut bazen iyice kendini salabiliyor ondan olabilir bende ağır enfeksiyon geçirdiğimde kasılmalarım oldu nst ye bağladılar ama bende kanama olmuştu öyle fark ettim sizde öyle bir durum da olmamış çok şükür doktor gerekli kontrolleri yapıyordur, rahim adlında doktorumun dediğine göre 20. Haftadan sonra kasılmayı öğrenirmiş ve o 20. Haftadan sonra günlük belli kasılmaları normal kabul ediyorlar sürekli olmayan tabiki ama erkenden olan düzenli ilerleyen kasılmalar olsa zaten takip etmek istiyorlar aklınız kalmasın
canım daha da korkutmak için yazmadım :)) korkma diye yazmak istemiştim aslında :)) git için rahat eder bebişi de görürsün :))Ayyy Allah korusun
Çok güzel öneri teşekkür ederim ancak anılara kıymet veriyorum galiba ben ya, ilk denemem başarılı oldu benim değişik bir deneyimdi unutmak istemiyorum. Bakıp hatırlayıp şükretmek istiyorum o yüzden atmayacağım bir gün atmaya karar verirsem aklımda olacak :)canım iğneleri biz hastaneye veriyoruz tıbbi atık olarak aklınızda olsun çöpe attığımız da geri dönüşümü nasıl oluyor bilmiyorum
Bende valla yaşadıkça öğreniyorum bende çok endişe ediyordum ama doktorum stresin çok kötü etkiler yaptığını anlatınca artık kötü düşünmeye kokar oldum hep iyi düşünüyorum önceki kayıplarım da var o yüzden pimpirikliydim ama içimi ferahlatıyorum ve burada benim yaşadıklarımı yaşayanları görünce stres yapmalarını endişe etmelerini istemiyorum erken teşhis edilen çoğu şeyin tedavisi var aklında kalmaktansa doktora gidip içini rahatlatabilirler diğer türlü onu düşünmenin bebeğe hiçbir yararı yok o yüzden çok üzülüyorum stres olanları görünce kendimde aynı şekilde. Çünkü bu anları geriye sarsmayacağız şuan anın tadını çıkarmalıyız benim bazen korkuyla geçiyor ama bazen onların varlığını düşünüyorum ve onlara inanıyorum Allahım hepimize vaktiyle sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHarikasın canım ya ne güzel bilgilendiriyorsun.
Aa bunu bilmiyordum çok iyi oldu öğrendiğim bende tüp bebek 2 kez denediğim için en baştan beri iğneleri saklıyorum ileri de atarsam aklımda bulunsun teşekkürlercanım iğneleri biz hastaneye veriyoruz tıbbi atık olarak aklınızda olsun çöpe attığımız da geri dönüşümü nasıl oluyor bilmiyorum
Güzelliklerle göreyim inşallah güzel kızımıcanım daha da korkutmak için yazmadım :)) korkma diye yazmak istemiştim aslında :)) git için rahat eder bebişi de görürsün :))
İnşallah, bugün de 1 saat göbeğim resmen acıyor, herhalde geriliyor diye düşündüm. Oysa gaz/kabızlık gidincd karnım da gitmiştiMerak etmeyin her şey yolundadır kontrolde görünce içiniz de rahatlarlekelenme Dalan olmamış kanama da yok maşallah endişe etmeyin. Belki nezleden kaynaklı vücut bazen iyice kendini salabiliyor ondan olabilir bende ağır enfeksiyon geçirdiğimde kasılmalarım oldu nst ye bağladılar ama bende kanama olmuştu öyle fark ettim sizde öyle bir durum da olmamış çok şükür doktor gerekli kontrolleri yapıyordur, rahim adlında doktorumun dediğine göre 20. Haftadan sonra kasılmayı öğrenirmiş ve o 20. Haftadan sonra günlük belli kasılmaları normal kabul ediyorlar sürekli olmayan tabiki ama erkenden olan düzenli ilerleyen kasılmalar olsa zaten takip etmek istiyorlar aklınız kalmasın
Ahh o gaz kabızlık ben kabızlığı artık şurupla geçiriyorum demir ve d vitamini de başlayınca iyice coştuİnşallah, bugün de 1 saat göbeğim resmen acıyor, herhalde geriliyor diye düşündüm. Oysa gaz/kabızlık gidincd karnım da gitmişti
Değilmiş, bende şaşırdım. Benim sigortam var doğum içinde ama bir sigortacımla görüşücem yinedeDogum paketinin içinde değil mi
Benim 21 Ekim'de ve fiyat bilgisi almadım artık ne derlerse vereceğiz ben doğum paketi satın aldım ama detaylı dahil değildi o yüzden ücret ödeyeceğiz. Kendi doktorum zaten bakacak yaklaşık 45 dakika sürüyor dediler. Başka da bir bilgim yokKızlar yok mu detaylı ultrason için bilgi alan
Benim 4. transferimde pozitif oldu biriken iğneleri düşün.Çok güzel öneri teşekkür ederim ancak anılara kıymet veriyorum galiba ben ya, ilk denemem başarılı oldu benim değişik bir deneyimdi unutmak istemiyorum. Bakıp hatırlayıp şükretmek istiyorum o yüzden atmayacağım bir gün atmaya karar verirsem aklımda olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?