2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynen cnm benim ilk gebeliğimde gece 3te altıma azcık kacrdm diye uyandım sonra iç çamaşırı degstrdim yine geldi sonra 2 3 kere daha degstrdm dedim ki yok ben altıma kaçamıyorum suyum geliyor insan anlıyor gelirken bile İnternet'e baktm hep birden saldır saldır geliyor yazıyor ama benim öyle olmadı en son ped koyup hastanesinin kadın doğum katındaki hemşiresi aradım şansın yoksa gelme dedi gece yarısı olduğu iicn doktorumu aramadım salak gibi sabah 9 gbi doktorum muayene ettiğinde suyun yarısı bitmişti ama hala sandım yok suni sancı verildi mecbur ben suanda çok pişmanım hemşiresi dinlediğim için dogumum zor oldu Allah korudu bebeğimi vakumlu alındı burda anlatmam ne kadar doğru bilmiyorum ama sancı illa gelecek diye birsy yok yani onu anladım doktorunuza aramaktan da çekinmeyin

Ayyy bunu öğrenmem içimi rahatlattı canım çok teşekkürler. şuan yok çok şükür . Bir gelip bi durmaz yani heralde su geliyor olsa
Akıntıdıır o, gebelikte çok normal, bende de ara ara oluyor akıntı özellikle hareket halindeyken
Bende iğneleri saklıyorum, ileride emeklerimizi görsünler sağlıkla hayırla gelsinler

canım sen haftaları göremiyorsun galiba ayarı var onun ben görüyorum mesela çoğu kişinin haftasını

Sağolun kızlar. Sanırım ayağımdan da üşüttüm. Sıcak su torbası koydum ayaklarımın altına ve çok şükür baya baya indi o şişlik, sancı azaldı . Gelen bir sıvı da yok günlük akıntı dışında. Hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah

Canım ben çok fazla hissetmeye başladım ya normal mi? ben göbek deliğinin tam yakınında hissediyorum bazen de altında.
Maşallah kız benimki de atak yaptı bugün sanırım artık büyüyorlar benimki kasiklarimin üstünde sola vuruyor habire sanırım senin haftanda benden ileride 16+5 benim, hafta ilerleyince yukarı çıkıyor galiba

Doğum zamanı mı yaşadınız ne kadardı haftanız
Benim 39.haftada aniden gelmişti suyum, bariz anlamıştım su olduğunu

Bizimde 16+5 evet ya içim eridi resmen nasıl vuruyor pıt pıt hatta abisine söyledim elini karnıma koydu elinede vurdu baya
dün benim de vurdu baya eşim de hissetti ama gaz mı acaba die tam emin olamıyoruz rahatsız etme oğlumuzu dedi :) pıtır pıtır bir
değişik yalnız güçleniyor onu da hissediyorum:))

dün benim de vurdu baya eşim de hissetti ama gaz mı acaba die tam emin olamıyoruz rahatsız etme oğlumuzu dedi :) pıtır pıtır bir
değişik yalnız güçleniyor onu da hissediyorum:))
Yaa ne güzel artık hepimiz hissetmeye başladık yerim onun minik ayaklarını dimiii bende aynı şekilde hissettim daha güçlü vurdu

Çok teşekkür ederim at kestanesi yagı satılıyor mu her yerde bende kantaron yağı var o da etkili mı acaba?

Ben samsunda medical park a gidiyorum 20.haftada dedi doktor. Daha 4 hafta var hemen fiyat almadım ama görüşenler var mı merak ettim
Ben İstanbuldayım burada duyduğum fiyatlar 1700 den başlayıp 2bin hatta 3bin bile duydum

Doğum zamanı mı yaşadınız ne kadardı haftanız
Benim 39.haftada aniden gelmişti suyum, bariz anlamıştım su olduğunu
Aynen doğum zamanı yaşadım 37+5te benim yavaş yavaş geldi suyum ama değindiği zaman sürekli geliyor zaten ve insan anliyor belli bir zamanda olmuyor arkadaşların yaşadığı gbi değil yani sürekli sizi şeklinde aktı benim

Kızlar rahim ağzı uzunluğu normalde kaç olmalı ?

Canım bende daha öncede yazmıştım Cybex istiyorum diye. Ben daha bakamadım gidip. Be kadar fiyat dediler. Doonayı bende düşündüm ama bir buçuk yaşında kadar kullanılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…