Aynen cnm benim ilk gebeliğimde gece 3te altıma azcık kacrdm diye uyandım sonra iç çamaşırı degstrdim yine geldi sonra 2 3 kere daha degstrdm dedim ki yok ben altıma kaçamıyorum suyum geliyor insan anlıyor gelirken bile İnternet'e baktm hep birden saldır saldır geliyor yazıyor ama benim öyle olmadı en son ped koyup hastanesinin kadın doğum katındaki hemşiresi aradım şansın yoksa gelme dedi gece yarısı olduğu iicn doktorumu aramadım salak gibi sabah 9 gbi doktorum muayene ettiğinde suyun yarısı bitmişti ama hala sandım yok suni sancı verildi mecbur ben suanda çok pişmanım hemşiresi dinlediğim için dogumum zor oldu Allah korudu bebeğimi vakumlu alındı burda anlatmam ne kadar doğru bilmiyorum ama sancı illa gelecek diye birsy yok yani onu anladım doktorunuza aramaktan da çekinmeyinBana öyle dedi ebe canım . Sürekli sızar ya da boşalır diye. Sonuçta o sıvı bebeğin içinde olduğu kese yırtılınca çıkan su. endişe etme ama sancı geçmezse ve akıntı çoksa doktorunu bilgilendir
Akıntıdıır o, gebelikte çok normal, bende de ara ara oluyor akıntı özellikle hareket halindeykenAyyy bunu öğrenmem içimi rahatlattı canım çok teşekkürler. şuan yok çok şükür . Bir gelip bi durmaz yani heralde su geliyor olsa
Bende iğneleri saklıyorum, ileride emeklerimizi görsünlerTüp bebek tedavisi zamaninda bu şırıngaları saklamıştım bebegim dogunca fotograf çekerim diye şimdi o kadar zor geliyo ki bakmak bile dün dolaptaki ilaçlari ayırırken gördüm hemen attım bırak foto çekmeyi görmek bile istemiyorumbide buz dağının görünen kısmı bu bir bu kadar da atmıştım bir kere negatif gordugumde dellenip
canım sen haftaları göremiyorsun galiba ayarı var onun ben görüyorum mesela çoğu kişinin haftasınıYaa maşallah yerim onuubenimki bir kere pıt yapardı bugün bı enerjik heralde baya oynadı ama hep kasıklarımda ayakları solumda sanırım oraya vuruyor sizin bebito kaç haftalık demekki büyümüş gobege çıkmış
Bana öyle dedi ebe canım . Sürekli sızar ya da boşalır diye. Sonuçta o sıvı bebeğin içinde olduğu kese yırtılınca çıkan su. endişe etme ama sancı geçmezse ve akıntı çoksa doktorunu bilgilendir
Ayağından üşütmüş olabilir misin. Dün ben biraz üşüttüm aynı şekilde kasıklarım da sancı oldu.
Çok şiddetlenirse doktoruna yaz canım ama önemli bişey yoktur diye düşünüyorum sıcak bişeyler iç
MaşallahCanım ben çok fazla hissetmeye başladım ya normal mi?ben göbek deliğinin tam yakınında hissediyorum bazen de altında.
Doğum zamanı mı yaşadınız ne kadardı haftanızAynen cnm benim ilk gebeliğimde gece 3te altıma azcık kacrdm diye uyandım sonra iç çamaşırı degstrdim yine geldi sonra 2 3 kere daha degstrdm dedim ki yok ben altıma kaçamıyorum suyum geliyor insan anlıyor gelirken bile İnternet'e baktm hep birden saldır saldır geliyor yazıyor ama benim öyle olmadı en son ped koyup hastanesinin kadın doğum katındaki hemşiresi aradım şansın yoksa gelme dedi gece yarısı olduğu iicn doktorumu aramadım salak gibi sabah 9 gbi doktorum muayene ettiğinde suyun yarısı bitmişti ama hala sandım yok suni sancı verildi mecbur ben suanda çok pişmanım hemşiresi dinlediğim için dogumum zor oldu Allah korudu bebeğimi vakumlu alındı burda anlatmam ne kadar doğru bilmiyorum ama sancı illa gelecek diye birsy yok yani onu anladım doktorunuza aramaktan da çekinmeyin
dün benim de vurdu baya eşim de hissetti ama gaz mı acaba die tam emin olamıyoruz rahatsız etme oğlumuzu dedi :) pıtır pıtır birBizimde 16+5evet ya içim eridi resmen nasıl vuruyor pıt pıt hatta abisine söyledim elini karnıma koydu elinede vurdu baya
Maşallah sanırım büyükçe çıkıyor yukarı doğruAynen canm ama göbek deliğine doğru çıkmaya başladı bizim hareketler
Hangi şehirdesiniz? Ben henüz 14+5 imKızlar yok mu detaylı ultrason için bilgi alan
Öyle mii nerden açılıyor o ayar hiç bilmiyordum teşekkür ederimcanım sen haftaları göremiyorsun galiba ayarı var onun ben görüyorum mesela çoğu kişinin haftasını
Yaa ne güzel artık hepimiz hissetmeye başladık yerim onun minik ayaklarınıdün benim de vurdu baya eşim de hissetti ama gaz mı acaba die tam emin olamıyoruz rahatsız etme oğlumuzu dedi :) pıtır pıtır bir
değişikyalnız güçleniyor onu da hissediyorum:))
Çok teşekkür ederim at kestanesi yagı satılıyor mu her yerde bende kantaron yağı var o da etkili mı acaba?Canim aile hekimine gidip ölçum yaptir istersen ben gecen ilac yazdirmaya gittigimde kontrol amacli hic sikayetim yokken olctuler biraz dusuk dedi bas donmen falan var mi diye sordu yok dedim olursa gel ölctur takip yapalim demislerdihemoroid icinde gebe kalmadan önce at kestanesi yagi veya kremi kullaniyodum ben hamilelikte kullaniliyo mu bilmiyorum ama benim doktorum sürülen yağlara karsi degil bitkisel olduktan sonra kullanabilirsin yaglari diyodu
Ben samsunda medical park a gidiyorum 20.haftada dedi doktor. Daha 4 hafta var hemen fiyat almadım ama görüşenler var mı merak ettimHangi şehirdesiniz? Ben henüz 14+5 im
15. Haftada kontrolüm var
22 yada 23.haftada olur tahminimce
Buralarda fiyatlar yüksek
Ben İstanbuldayım burada duyduğum fiyatlar 1700 den başlayıp 2bin hatta 3bin bile duydumBen samsunda medical park a gidiyorum 20.haftada dedi doktor. Daha 4 hafta var hemen fiyat almadım ama görüşenler var mı merak ettim
canım profil hesap ayarları bebeğinizin doğacağı tarih oradan heraldeÖyle mii nerden açılıyor o ayar hiç bilmiyordum teşekkür ederim
Aynen doğum zamanı yaşadım 37+5te benim yavaş yavaş geldi suyum ama değindiği zaman sürekli geliyor zaten ve insan anliyor belli bir zamanda olmuyor arkadaşların yaşadığı gbi değil yani sürekli sizi şeklinde aktı benimDoğum zamanı mı yaşadınız ne kadardı haftanız
Benim 39.haftada aniden gelmişti suyum, bariz anlamıştım su olduğunu
Canım bende daha öncede yazmıştım Cybex istiyorum diye. Ben daha bakamadım gidip. Be kadar fiyat dediler. Doonayı bende düşündüm ama bir buçuk yaşında kadar kullanılabiliyor.kızlar dün bende Cybex bebek arabasını denedim mağazada ve aşık oldum gerçekten çok duyuyordum görüyordum sosyal medyada ama sonuna kadar parasını hakkeden bir ürün bayıldım travel sistem olarak konfirme ettim aşırı kolay kapanıyor aşırı hafif ve görüntüsü de gerçekten çok güzeldi
Ayy çok güzelmiş teşekkür ederim canım bakayım da açayım bende o ayarıcanım profil hesap ayarları bebeğinizin doğacağı tarih oradan heraldesana da günlük gibi her gün hamileliğin ile ilgili gelişmeleri belirtiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?